Happy momlife

shutterstock_572264458
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Onmisbare iPhone apps

Ik ben een trotste bezitter van een iPhone, andere telefoons kan ik gewoon niet mee werken. Ik heb op mijn telefoon ook veel apps staan en deze apps wisselen nog al vaak. Ik deel in dit blog de apps die ik momenteel veel gebruik.

Het is zover, in september/oktober kunnen alle apple fans hun hart weer ophalen, want dan wordt de nieuwe iPhone altijd gelanceerd. Inmiddels is de iPhone 14 Plus te koop in de winkels en heeft Apple een grote update gehad. Hopelijk kan ik hierdoor nog een jaar gebruik maken van mijn iPhone 11, ondanks dat ik wel heel erg graag de iPhone 14 willen hebben.  Vooral omdat ik heb gehoord dat de camera ongekend goed moet zijn en je dan helemaal geen fotocamera nodig hebt. Daarnaast vind ik de crash functie een waardevolle toevoeging. Wanneer je in een ongeluk belandt krijg je een melding van je iPhone of je de nooddiensten wilt waarschuwen. Hij is in middels te koop of te verkrijgen met een telefoon abonnement.

Welke apps zijn onmisbaar? 

  • RABOBANK APP – Handig om je bankzaken te regelen vanaf je telefoon. Ik vind het echt ideaal! Ook handig als je iemand een betaalverzoek wilt sturen. Je kunt hier tikkie voor gebruiken, maar Rabobank heeft hiervoor een eigen variant.
  • Hallo Jumbo – Ik bestel onze boodschappen altijd online en dat doe ik met de Jumbo app. Heel handig en altijd bij de hand als ik bedenk dat ik nog iets nodig heb. Ik vind dit een fijne app en voeg bijna dagelijks wel dingen toe haha!
  • Whatsapp – Dit gebruik ik helaas te vaak haha! Een app voor de klas, een app voor het werk een app voor de familie en ga zo maar door! Whatsapp is een app wat ik wel écht veel gebruik en soms ook handig, maar veelal gewoon vervelend.
  • Instagram – Er was een tijd dat ik de hele dag op Instagram zat, dat is tegenwoordig wel minder. Ik denk mijn meest gebruikte app. Je maakt trouwens heel gemakkelijk foto’s met je telefoon!
  • Qmusic – Als ik een radio zender luister dan is het vaak Qmusic en dan vooral wanneer het foute uur is. Love it!
  • Spotify – Hier stream ik muziek mee, of luister ik een podcast mee.
  • Pinterest – Need I say more? Door deze app ga ik veel te vaak te laat slapen! Je kunt mij trouwens hier volgen en het draait bij mij vooral om eten op pinterest. ER staan namelijk zoveel lekkere recepten op!
  • Timehop – Dit is zo’n leuke app! Hiermee kun je dus terug in de tijd. Super leuk/handig! Zo haal ik ieder jaar met de verjaardagen weer leuke herinneringen op. Of nou ja eigenlijk het hele jaar.
  • Vinted – Dit is een app waarmee je gemakkelijk kleding kunt verkopen en ook kopen. Tweedehands natuurlijk. Ik maak er veel gebruik van om kleding van de kinderen te verkopen en dan koop ik van de opbrengst weer leuke jurkjes bijvoorbeeld voor de meisjes. Er staat echt goed spul op. Ik kocht laatst nieuwe vans voor Fleur voor een prikkie! Echt een aanrader als je kinderkleding wilt gaan verkopen of als je ook wel eens tweedehands kleding koopt of misschien dit wel wil gaan kopen.
  • Canva – Met deze app ontwerp ik regelmatig nieuwe dingen. Leuk uitnodigingen, leuke printables en afbeeldingen voor mijn stories bijvoorbeeld. Je kunt er zoveel leuke dingen mee doen, ik vind het echt een heerlijke tool!

Welke app is voor jou echt onmisbaar op je iPhone? 

Facebook Comments

Share this post