Happy momlife

img_1076
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Onmisbaar in je kleding kast dit najaar; glitters en pailletten

He Het is december en weet je wat dat bekent? Dat beent dat The Season to sparkle is begonnen. Normaal mag je natuurlijk ook best glitters dragen tijdens kerst, maar dit jaar kom je er haast niet onder uit om je glitter broek uit de kast te halen, of in je kast te hangen. Dit jaar mag je de season to sparkle heel serieus nemen!

Er is dit jaar maar één print die absoluut niet mag ontbreken in je kleding kast; GLITTER! Op de catwalks was het de afgelopen periode al echt duidelijk te zien en als je nu een winkel binnen loopt zie je overal glitters en pailletten. Een leuke glitter broek of een jurk vol pailletten.  Nu dragen velen dit voornamelijk naar een feestje, maar geloof me: een beetje glitter toevoegen aan je outfit kan echt nóóit kwaad. Ik draag bijvoorbeeld vanaf 1 november altijd al glitters.

Kerstjurkjes

Ga jij dit jaar voor een kerstjurkje? Met een jurkje kun je het niet snel fout doen. Het fijne aan een jurkje is dat de basis van je outfit met één kledingstuk meteen af is. Je hebt geen onderstuk en bovenstuk nodig. Wel is het natuurlijk leuk om je outfit af te maken met wat leuke sieraden of een mooie tas. Vooral als je een zwarte jurk hebt is het leuk om nog wat extra details er aan toe te voegen. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een glitterjurk. De laatste jaren zijn de glitterjurkje ook erg in de mode.

Power suits

Vind jij het helemaal niets om de hele avond in een panty te lopen of in een kort jurkje? Dan kun je natuurlijk ook altijd gaan voor een pak. Een pak is namelijk zeker wel net zo feestelijk als een jurk. En helemaal zoals ze nu in de winkels hangen, vol met glitters! Combineer een mooie pantalon met een chique blouse en doe er een wijde of strakke blazer op. Zo heb je een prachtige outfit. Ook deze outfit kun je nog afmaken met sieraden of een tas.

Kleuren

Je kunt natuurlijk veel kleuren aandoen tijdens kerst. Met elke kleur kun je wel een leuk outfitje bedenken. Maar als we aan kerstkleuren denken, dan is dat toch wel groen en rood. En dan geen fel rood of fel groen maar de wat donkere tinten. Denk aan bordeaux rood of donkergroen. Felle kleuren zijn natuurlijk ook mooi en kun je leuk combineren, maar de donkere tinten zijn nu meer de trend. Je kunt gaan voor een prachtige bordeaux rode jurk. Maak deze outfit, net als bij de andere outfits, weer af met leuke accessoires vol glitters!

Kersttrui

Een kersttrui wordt altijd als een grapje gezien maar hoe fijn is het om met zo’n heerlijk warme trui uit te buiken op de bank na het kerstdiner? Ook bij Berden zijn de truien tijdens de winterdagen weer een trend.

Facebook Comments

Share this post