Happy momlife

24 weken zwanger
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ongepaste opmerkingen tijdens mijn zwangerschap

Tja als je zwanger bent lijk je er wel om te vragen. Ongepaste en ongevraagde opmerkingen van mensen. Heel leuk dat mensen geïnteresseerd zijn in je zwangerschap, maar soms kunnen mensen beter niks zeggen. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik van sommige mensen wel reacties kan hebben en van andere mensen echt niet.

Niet alleen je buik groeit he 😉 Jup Inclusief de knipoog. Want ja dan weet je wel wat men bedoelt hé. Van mijn eigen man kan ik zo’n opmerking echt wel hebben, maar van een random persoon vind ik het alleen maar ongemakkelijk. Mocht je iets zien aan mijn voorgevel denk het dan het zeggen is niet perse nodig.

Je krijgt wel een dik hoofd hé Euh.. Ja ik ben zwanger en ik geniet lekker van al het lekkere eten. Na de zwangerschap zien we wel weer hoe we het eraf krijgen. Nu is het ook weer niet zo dat ik mega veel ben aangekomen. En als dat wel zo was dan was het maar zo. Ik neem daar niet een koekje minder om hoor.

Als wij aangeven dat dit echt de laatste is reageren met; haha ja hoor zal wel! Maar mensen dit gaat echt ons laatste kindje zijn. Ik vind het een zegening dat ik voor de derde keer goed zwanger mag zijn, maar ik vind zwanger zijn niet altijd even leuk. Ik heb geen behoefte meer aan nog een keer minimaal 20 weken spugen. Daarnaast wilde ik eerder altijd maar 2 kindjes en veranderde dit toen Robert tijdens Sofie haar zwangerschap zei dat ie drie kindjes ook wel erg leuk zou vinden.

Gaat ze …….. heten? Wat denk je? Dat ik het ga verklappen? Je weet het geslacht al dat lijkt mij voor nu nog wel even voldoende. De naam hoor je wel als ze geboren is.

Het geslacht maakt je vast niet uit? Je hebt al een jongetje en een meisje Nou euh misschien heb ik wel een voorkeur maakt dat wat uit?

De bevalling zal nu nog sneller gaan Ja of niet. Een derde kindje staat niet per definitie voor een snelle bevalling. Misschien doe ik er wel heel lang over. We zullen het zien.

Was het gepland? Het maakte niet uit of het je tweede of derde kindje is deze vraag heb ik alle drie de kinderen te horen gekregen. Of het nou ongepland is of gepland gewenst is het sowieso.

Weg rust Klopt, maar dat hebben wij de afgelopen 6 (bijna 7) jaren al niet gehad. Dat komt wel als de kinderen groot zijn. Ik hou van drukte!

Facebook Comments

Share this post