Baby 3.0 zwanger

Ongepaste opmerkingen tijdens mijn zwangerschap

Tja als je zwanger bent lijk je er wel om te vragen. Ongepaste en ongevraagde opmerkingen van mensen. Heel leuk dat mensen geïnteresseerd zijn in je zwangerschap, maar soms kunnen mensen beter niks zeggen. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik van sommige mensen wel reacties kan hebben en van andere mensen echt niet.

Niet alleen je buik groeit he ­čśë┬áJup Inclusief de knipoog. Want ja dan weet je wel wat men bedoelt h├ę. Van mijn eigen man kan ik zo’n opmerking echt wel hebben, maar van een random persoon vind ik het alleen maar ongemakkelijk. Mocht je iets zien aan mijn voorgevel denk het dan het zeggen is niet perse nodig.

Je krijgt wel een dik hoofd h├ę┬áEuh.. Ja ik ben zwanger en ik geniet lekker van al het lekkere eten. Na de zwangerschap zien we wel weer hoe we het eraf krijgen. Nu is het ook weer niet zo dat ik mega veel ben aangekomen. En als dat wel zo was dan was het maar zo. Ik neem daar niet een koekje minder om hoor.

Als wij aangeven dat dit echt de laatste is reageren met; haha ja hoor zal wel! Maar mensen dit gaat echt ons laatste kindje zijn. Ik vind het een zegening dat ik voor de derde keer goed zwanger mag zijn, maar ik vind zwanger zijn niet altijd even leuk. Ik heb geen behoefte meer aan nog een keer minimaal 20 weken spugen. Daarnaast wilde ik eerder altijd maar 2 kindjes en veranderde dit toen Robert tijdens Sofie haar zwangerschap zei dat ie drie kindjes ook wel erg leuk zou vinden.

Gaat ze …….. heten?┬áWat denk je? Dat ik het ga verklappen? Je weet het geslacht al dat lijkt mij voor nu nog wel even voldoende. De naam hoor je wel als ze geboren is.

Het geslacht maakt je vast niet uit? Je hebt al een jongetje en een meisje Nou euh misschien heb ik wel een voorkeur maakt dat wat uit?

De bevalling zal nu nog sneller gaan Ja of niet. Een derde kindje staat niet per definitie voor een snelle bevalling. Misschien doe ik er wel heel lang over. We zullen het zien.

Was het gepland? Het maakte niet uit of het je tweede of derde kindje is deze vraag heb ik alle drie de kinderen te horen gekregen. Of het nou ongepland is of gepland gewenst is het sowieso.

Weg rust Klopt, maar dat hebben wij de afgelopen 6 (bijna 7) jaren al niet gehad. Dat komt wel als de kinderen groot zijn. Ik hou van drukte!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Tineke

  Haha verschrikkelijk wat mensen allemaal zeggen. Dat mensen er vaak vanuit gaan dat een kind niet gepland is vind ik ook zoiets. Die vraag heb ik ook zovaak gekregen, ons zoontje was hartstikke gepland en dan is het niet zo leuk dat mensen ervan uitgaan dat het een ongelukje was.
  Liefs

  25/05/2017 at 8:06 am
 • Reply Nathalie

  Wat raar. Ik heb nooit zulke opmerkingen gekregen eigenlijk… hahaha

  25/05/2017 at 12:54 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Dat van de 3e bevalling kan wel kloppen . Maar ook die zwangerschap was t ergste. Eerste 2 betalingen gingen vrij snel. Maar die 3e 38 uur de ontsluiting niet en niet 20 weken braken nee gewoon tot in de verloskamer. Onder de wee├źn storm door en dan was meneer ook nog eens gaan dwars liggen dus ook dat moest verholpen worden. Ook moest ik aan de monitor dus kon niet lopen zoals bij de 1e 2. 2 keer voor niets in t zkh geweest. En ik mocht weer naar huis. Een onsamenhangend verhaal dit. Maar vraag gerust als je iets wilt weten

  25/05/2017 at 12:57 pm
 • Reply Fleur

  Bijzonder wat mensen altijd nodig vinden om maar hardop te zeggen

  26/05/2017 at 11:48 am
 • Reply Nienke

  Wat rude! Ik snap niet dat mensen dat er allemaal uit flappen. Is toch helemaal hun zaak niet? Anyways, zo zit deze wereld blijkbaar in elkaar. :/

  26/05/2017 at 7:27 pm
 • Leave a Reply