Persoonlijk

Oktober Goals

Ik was een periode heel erg gemotiveerd om lijstjes te maken met doelen die ik wilde behalen in een maand. Eigenlijk zwakte dat een beetje af en dat vind ik toch een beetje jammer. Het motiveert namelijk enorm om lijstjes met doelen te hebben. 

Daarom heb ik besloten om mijn doelen voor de  komende maand weer te gaan delen met jullie. En door ze te delen heb ik misschien ook wel weer een stok achter de deur. Aan het begin van de nieuwe maand zal ik delen hoe het precies is gegaan en of ik mijn doelen ook heb behaald. Daarnaast wil ik in die blog ook weer nieuwe doelen gaan delen voor de komende maand. Zo blijf ik mezelf motiveren om doelen te behalen en bepaalde dingen ook daadwerkelijk te doen. Een aan jullie natuurlijk om mij te motiveren 😉 haha! Elke maand zal ik minimaal  5 doelen met jullie delen. En heb ik een doel niet behaald? Dan kan het best zijn dat hij de volgende maand weer mee gaat in het lijstje.

Mijn doelen voor oktober 

 1. Minimaal 4 boeken lezen;  ik heb zo weinig gelezen het afgelopen jaar en zoveel mooie boeken klaar liggen om gelezen te worden. Ik ben inmiddels begonnen in het boek Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen. 
 2. Minimaal een week vooruit werken voor mijn blog;  de combinatie werken en bloggen gaat soms echt lastig en dat vind ik jammer. Ik wil elke dag bloggen en natuurlijk ook groeien. 
 3. Een kledingmaatje kleiner; Ik ga binnenkort weer beginnen met een detox en deze keer van clean 9. Deze krijg ik om te proberen en ik hoop dat dit er mede voor gaat zorgen dat ik weer een maatje kleiner kan. 
 4. Minimaal 3 keer per week sporten; Oh en dan moet je niet denken dat ik uren in de sportschool hang, nee gewoon een goede workout vanuit huis 
 5. De kledingkasten van de kinderen uitzoeken; Dit wil ik al zolang doen. De kinderen hebben beide zoveel kleding in hun kasten liggen waar ze eigenlijk uit gegroeid zijn. Het moet echt uitgezocht worden en gedoneerd worden aan een goed doel. 

En heb jij ook nog een doel voor aankomende maand? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply Dita

  Leuke doelen. Echte doelen heb ik niet. Ik hoop werk te vinden waar ik echt blij van word en ik ga lekker genieten van ons meisje die morgen 8 maanden is alweer.

  01/10/2016 at 6:48 am
 • Reply Tineke

  Wauw, 4 boeken lezen terwijl je ook 3x pw wil sporten én werkt? Knap doel wel! Succes, ik doe het je niet na! 😀

  01/10/2016 at 7:45 am
  • Reply admin

   Haha! Ik kan op mijn werk ook lezen als het rustig is of in mijn pauzes 🙂 en tijdens Aron zijn zwemles

   01/10/2016 at 8:43 am
 • Reply Nicole @ Everyday-Life.nl

  Inderdaad ook de kledingkast van ons zoontje uitzoeken en proberen kleding te verkopen!

  01/10/2016 at 9:50 am
 • Reply Nicole @ Everyday-Life.nl

  Inderdaad ook de kledingkast van ons zoontje uitzoeken en proberen kleding te verkopen!!

  01/10/2016 at 9:51 am
 • Reply angelique

  Dit lijken mij hele goede doelen. Dat lezen dat ken ik. Ik ben alleen door al m’n boeken heen haha.

  01/10/2016 at 11:34 am
 • Reply jodi - liefthuis

  Ooow dat vooruitwerken. Dat neem ik me al zo lang voor, maar ik krijg het niet voor elkaar. helemaal nu ik andere dagen ben gaan werken wordt het steeds lastiger. Ben benieuwd hoe jij het voor elkaar krijgt.

  01/10/2016 at 3:07 pm
 • Reply Jessica

  Mooie doelen, mijn doel voor de maand oktober is om weer zo te herstellen van mijn operatie dat ik weer wat kan sporten in de sportschool! (ik heb al gehoord van de fysio dat we vanaf volgende week ergens op de fiets klimmen in de zaal YES!)

  01/10/2016 at 8:57 pm
 • Leave a Reply