Happy momlife

shutterstock_748744588
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Oeps de kerstkaarten vergeten

Oeps! Zie ik tijdens het opruimen opeens nog een stapel kerstkaarten liggen die ik overduidelijk vergeten ben op de post te doen. Niet zo heel handig natuurlijk, want een kerstkaart hoort voor kerst binnen te zijn. Zelf vind ik het altijd erg leuk om kerstkaarten te ontvangen, maar dit is steeds minder aan het worden. Zo jammer! Daarom zorg ik er elk jaar voor dat de kaartjes op tijd klaar liggen, maar dit vergat ik ze gewoon op de post te doen. 

Herken je dat? De periode voor kerst is mega druk en met drie kinderen weet ik soms niet eens waar ik de tijd vandaan moet halen om te lunchen. (mijn lunch de afgelopen tijd was een blokje chocolade) Mega slecht, hier ga ik vanaf januari echt beter mee bezig. De kerstkaarten zijn daardoor deels blijven liggen, ook deel want ik ben gewoon een heleboel adressen kwijt, omdat mijn adressenboekje na de bevalling is verdwenen.

Maar misschien ga ik het volgend jaar wel anders doen en ga ik geen kerstkaarten meer sturen of ik maak online kerstkaarten. Hier kun je ook een adressenboek maken en ben je de adressen ook niet meer kwijt. Of ik ga nieuwjaarskaarten versturen misschien wel met greetz kortingscodes waardoor het een stuk voordeliger kan gaan worden. Bij Greetz kun je ook online een adressenboek aanmaken waardoor je alle adressen digitaal hebt staan. Dit is misschien wel dé oplossing voor mij. Dit is namelijk niet de eerste keer dat ik mijn adressenboek kwijt ben geraakt.

Weet je wat ik eigenlijk ook wil doen als ik kaartjes verstuur? Een persoonlijke boodschap opschrijven, een kaartje met liefs, en dan de namen vind ik zo kort. Ik wil familie/vrienden graag bedanken of iets toewensen iets wat alleen voor diegene geldt. Misschien moet ik hier volgend jaar maar mee beginnen om zo de mensen om ons heen en positief berichtje te kunnen sturen.

Sowieso moet ik vaker kaartjes sturen. Ik zat laatst te mopperen dat Aron maar één verjaardagskaartje kreeg via de post, maar ik besefte mij ook dat ik zelf ook nooit iets stuur en dus ook niks terug kan verwachten. Nu komt dit ook doordat een kaartje al snel 3 euro kost en een postzegel ook bijna een euro tegenwoordig. Het versturen van kaartjes maakt men er niet aantrekkelijker op. Herkenbaar?

Heb jij je kerstkaartjes op tijd verzonden? 

Facebook Comments

Share this post