Happy momlife

img_1717
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Nuttige cadeaus voor Sinterklaas en Kerst

Ik hou altijd de zoektermen in de gaten waarmee mensen op mijn blog terecht komen. Eén van de zoektermen die mij de laatste tijd veel opviel was de zoektocht naar nuttige cadeaus voor Sinterklaas en kerst. Wat ik begrijp aangezien ik bij de vijf cadeautjes regel het hier ieder jaar weer over heb. Ik heb daarom de leukste nuttige cadeaus voor Sinterklaas en kerst voor jullie verzameld.

Pyjama

Met stip op nummer 1 is natuurlijk de pyjama. Ik vind het leuk om de kinderen met de feestdagen een pyjama te geven met hun favoriet er op. Nu is het voor Aron een neutrale pyjama, maar Sofie krijgt bijvoorbeeld een nieuwe K3 Pyjama. Voor Fleur wil ik eigenlijk een gele Feetje pyjama haha, ik vind hem zo lief.

(Voor) Leesboek

De kinderen krijgen ook alle drie een boek die past bij het niveau waar ze nu op zitten. Aron krijgt een nieuw deel van de boomhut reeks. En Sofie krijgt een boek waarbij ze letters kan oefenen aangezien ze hier heel veel interesse voor heeft. En Fleur krijgt een boekje van Juf Roos, omdat ze dit zo leuk vindt.

Elektrische tandenborstel 

Aron en Sofie hebben een paar jaren geleden een Elektrische tandenborstel gekregen van Sinterklaas of Kerst. Ideaal om te geven vonden wij zelf aangezien het ook best prijzige items zijn. Fleur moet nog een jaartje wachten, want dit mag pas vanaf 3 jaar. Volgend jaar krijgt Fleur hem dus onder de boom of in de zak van Sinterklaas. Wel doe ik nog wel eens opzetstukken voor de elektrische tandenborstel onder de boom.

Kambukka rietjes fles 

Ik ben groot voorstander van rietjes flessen. Ik vind het ideaal met kinderen, het zorgt er namelijk voor dat er veel minder gekliederd wordt. Wij hebben tegenwoordig de rietjes flessen van het merk Kambukka in huis. Heel stevig en ze hebben leuke printjes wat voor de kinderen ook wel erg belangrijk is. Zelf wil ik graag nog de thermosfles van dit merk hebben.

Bento box 

Nog een handige tip is een nieuwe lunchbox, of bento box om de leukste en lekkerste lunch creaties te maken voor je kind. Ik zag tijdens het maken van deze blog de Mepal Bento en die ga ik aan de kerst cadeaus van de kinderen toevoegen. Hij is er in 4 kleurtjes heel leuk!

Sloffen 

Zodra het koud wordt loop ik op sloffen en de kinderen op dikke sokken. Maar eigenlijk wil ik voor de kindjes ook sloffen in huis hebben. Onze vloer is namelijk best koud en door een slofje kan het wat warmer voor de kinderen zijn. Ik ben zelf groot fan van de Bergstein sloffen en ondanks dat ze prijzig zijn kunnen de kinderen ze gewoon doorgeven.

Kop telefoon

Onze kinderen mogen af en toe eens op een tablet zitten en Aron heeft natuurlijk zijn iPad voor school. Hierbij heeft hij ook een koptelefoon nodig. Sofie heeft een JBL koptelefoon die draadloos is. Ook heel handig en goede kwaliteit. Wat ik ook handig vind is dat de koptelefoon niet te hard aan kan.

Wekker

Aron heeft op zijn verlanglijstje een wekker staan en ik vind dat zelf ook een handig cadeau. Zo kunnen ze zelf opstaan en krijgen ze weer een stukje zelfstandigheid. Er is zoveel keuze in wekkers dat wij nog even goed rond moeten kijken welk geluid het vriendelijkst is haha!

Dekbedovertrek 

Op Instagram vroeg ik ook naar jullie tips. Veel van de bovenstaande werd genoemd, maar ook een dekbedovertrek werd vaak genoemd. Goede tip vond ik dat! Zo krijg je een keer wat nieuws op je bed. Wij kochten laatst een hele mooie bij de Ikea met tijgers erop. Tip van Joyce!

Horloge 

En als laatste wil ik afsluiten met een horloge. Aron speelt veel buiten en moet dan een horloge om. Van mijn oma krijgt hij eentje voor zijn verjaardag, maar voor het buitenspelen moet hij ook eentje hebben. Ik vind het namelijk zonde als hij die van mijn oma daarvoor gebruikt.

 

Facebook Comments

Share this post