Entertainment Films/Series Winnen

Nu op de DVD: Trolls + WIN

Trolls wie kent ze inmiddels niet? Er is ware hype ontstaan omtrent de trolls film en de winkels liggen vol met tof speelgoed om je eigen trolls wereldje te creëren . Wij ontvingen de nieuwe Trolls films op DVD en in deze blog mag ik er ook eentje weggeven. Lees snel verder hoe je kans maakt op deze dvd. 

Ik word heel vrolijk van de trolls en dat is natuurlijk ook niet gek. Deze vrolijk gekleurde vriendjes. De film gaat over een koninkrijk van Trollen die in de meest geweldige bomen wonen. Het is niet gek dat je vrolijk wordt van de Trolls, want ze zijn vooral erg vrolijk en gelukkig. De film brengt dit ook erg goed over. Maar de film heeft ook een spannende kant. Elk jaar worden er trollen op gegeten door volk dat overtuigd is dat ze er gelukkig van worden. de Trolls slaan op de vlucht. Het verhaal is dan natuurlijk nog niet afgelopen. De prinses van de Trolls gaat samen met Knoest hun vrienden proberen te bevrijden. Ze krijgen hulp uit een nogal onverwachte hoek van één van de Bergen. Het is een film die je gezien moet hebben bomvol leuke muziek van o.a. Justin Timberlake (love it!)

Van de makers van Shrek, Madagascar en Kung-Fu Panda komt Dreamworks Animation met Trolls! De altijd vrolijke Poppy en pessimistische Branch kijken machteloos toe hoe hun vrienden ontvoerd worden door de slechte Bergens. Hoog tijd voor de kleurrijke trollen om op avontuur te gaan en hun vrienden te redden. Trolls zit bomvol felle kleuren, hilarische fratsen, fijne muziek van Justin Timberlake én zwaartekracht-tartend haar zit, waardoor het gegarandeerd plezier is voor het hele gezin!

WINNEN!

In samenwerking met Dreamworks mag ik één van mijn lezers verblijden met een DVD van de Trolls. Wat moet je hiervoor doen?

  • Like mij op facebook of volg mij op Instagram
  • Laat een reactie achter onder dit bericht waarin in je vertelt dat je mee doet.

De winnaar krijgt volgende week een e-mail van mij.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

51 Comments

  • Reply melissa

    Wat een leuke actie. vooral dochter elise van 6 zal dit een geweldige film vinden omdat ze trollen spaart 🙂 ik volg via fb en ig. liefs melissa

    06/03/2017 at 9:38 am
  • 1 2

    Leave a Reply