Goals Persoonlijk

November goals

Vorige maand begon ik weer met het delen van mijn doelen. Dit deed ik ook al eerder en ik wilde dit weer gaan oppakken. Ook deze maand heb ik weer een aantal doelen en blik ik terug op de doelen die ik vorig maand gesteld had. 

 1. Minimaal 4 boeken lezen;  Oh zo jammer! Ik heb zo weinig gelezen, maar ik las 1 boek uit en dat is het boek masterclass ondernemen van Annic van Wonderen. Een boek bomvol inspirerende teksten voor je eigen onderneming. Ik ben hierdoor allerlei dingen opnieuw aan het oppakken en opnieuw aan het bekijken.
 2. Minimaal een week vooruit werken voor mijn blog; Dit lukt deels, ik schrijf geen hele week vol, maar wel een halve week. Ik ben dus op weg naar verder vooruit werken. Ik neem dit doel dan ook mee naar volgende maand.
 3. Een kledingmaatje kleiner; I did it! Ik heb namelijk de Clean 9 gedaan en ben na die amper aangekomen en een matje kleiner geëindigd. Heel blij mee en een goede motivatie om dit door te zetten.
 4. Minimaal 3 keer per week sporten; De meeste weken is dit gelukt en tijdens de Clean 9
 5. De kledingkasten van de kinderen uitzoeken; Die van Aron is uitgezocht die van Sofie moet ik nog doen. Dit wil ik gedaan hebben voordat we weer terug gaan in ons eigen huisje. Van Aron kon er heel veel weg, hij heeft zo vaak broeken die kapot zijn.

November Goals 

 1. Minimaal een week vooruit werken voor mijn blog; Zoals ik hier boven al aan gaf neem ik mijn doel mee naar volgende maand.
 2. Mijn december blog planning afmaken; December is mijn favoriete blog maand en ik wil hier ook altijd veel moeite voor doen. Ik heb al onwijs veel ideetjes en wil dit nu ook graag gaan uitwerken en een duidelijke planning maken zodat alles gestructureerd online komt.
 3. Mijn 25ste verjaardagsfeest plannenIk vind het onwijs tof dat ik 25 jaar ga worden en heb besloten om met een groepje vriendinnen een High wine te houden om mijn 25ste levensjaar in te drinken (lol).
 4. Aron zijn kinderfeestje plannen; Aron is begin december jarig en dat gaat natuurlijk gevierd worden. Ik ga natuurlijk zijn feestje weer helemaal zelf regelen en daarvoor moet ik wat dingen doen. Ik ga hiervoor een planning maken.
 5. Geen redbull, cola en ice tea drinken; Iedereen heeft zijn slechte gewoontes en die van mij staan hierna. Een gezond en fitter leven gaat een stuk beter zonder deze producten. Weg ermee!

Heb jij ook November Goals? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Carmelina

  Ja! Ik ga ook voor een maatje minder dus sporten! Flink vooruit werken voor de blog want er komen drukke tijden aan… m’n kasten verder uitzoeken en inpakken zodat de verhuizing zo relaxt mogelijk kan verlopen en euh… verder… hmm m’n rust optijd pakken en genieten van m’n kindjes want m’n verlof vliegt voorbij!

  01/11/2016 at 8:13 am
 • Reply Froukje

  Opnieuw leren lopen, 20 maatjes kleiner (onhaalbaar deze maand) Blog verder verbeteren, nieuwe artikelen en december voorbereiden.
  Verder papier zaken afronden en rust pakken

  01/11/2016 at 8:48 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Brrr Redbull! Ik preek hele dagen tegen de kinderen dat energy drinks superslecht voor ze zijn, tenzij ze een marathon gaan lopen. Dus ik vind het een mooi doel van je om dat niet meer te drinken : )

  01/11/2016 at 10:08 am
 • Reply Jessica

  Wat een goede doelen. Heb je al een idee wat je gaat doen met Aron zijn feestje?

  01/11/2016 at 4:59 pm
 • Leave a Reply