Feestdagen kerst sponsored stories

Nog maar 67 tot kerst!

Ben jij net als ik al druk aan het voorbereiden op kerst? Hier ben ik al druk aan het plannen wat we gaan eten, zodat ik de juiste ingrediënten kan bestellen. En natuurlijk denk ik ook na over wat er onder de kerstboom komt te liggen. Cadeaus voor de kids en natuurlijk cadeaus voor volwassene. 

Voor mij kan kerst niet vroeg genoeg beginnen. Ik kreeg onlangs een reactie op een kerst blog dat kerst in oktober toch wel vroeg was. Voor mij kan het dus niet vroeg genoeg zijn. De kerst liedjes dreunen al uit mijn speakers en stiekem kijk ik ook regelmatig een leuke kerstfilm. Hé je bent fan van kerst of je bent fan van kerst.

Elk jaar organiseer ik een christmas countdown op mijn blog en dit jaar ga ik het iets anders doen. De voorbereidingen zijn al in volle gang en ik denk dat het een groot succes kan gaan worden. Dat hoop ik tenminste, want ik werk er hard voor.

schermafbeelding-2016-10-17-om-11-53-50

Terug naar de cadeaus 

Maar nu terug naar de cadeaus. Ik ben al druk bezig met inkopen doen voor de kerst. de cadeaus voor de kids zijn al zo goed als binnen, maar voor de volwassene is het iets lastiger. Niemand weet wat ie op zijn/haar lijstje moet zetten en daarom mag ik mijn eigen creativiteit gebruiken. Ik kies er daarom dit jaar voor om cadeaus in te kopen bij Radbag.

Naast een heleboel grappige cadeaus hebben ze daar ook cadeaus die praktisch zijn. Ze ogen misschien minder praktisch maar de functionaliteit is net zo als een product die er iets saaier uit ziet.  Zoals bijvoorbeeld handige poppetjes die je tussen je pan kunt doen om zo de pan iets open te zetten. Handig toch? Ze hebben er voor iedereen wel iets te koop waardoor je misschien wel bij één winkel klaar bent. Lijkt mij ideaal aangezien het einde van het jaar al zo druk is. Zoek je nog leuke kerstcadeaus? Waarbij je kunt lachen of die onwijs handig zijn? Kijk dan zeker even bij deze webshop.

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Lilian

  Leuke webshop, handige tip voor leuke cadeaus. Ga zeker even kijken. Ondanks dat ik kerst al wel helemaal heb gepland, ben ik er verder nog niet veel mee bezig!

  18/10/2016 at 2:16 pm
 • Reply Nicole

  Het komt inderdaad snel dichterbij en als je dan 67 dagen ziet staan klinkt het helemaal dichtbij. Nu het weer vroeg donker wordt kom je wel lekker in de stemming 🙂

  18/10/2016 at 6:39 pm
 • Leave a Reply