Persoonlijk

Nog een jaar Joy From Joyce

Joy From Joyce

Het was weer zo ver, ik kreeg een mailtje van mijn hosting met het verzoek mijn website te verlengen. En heel eerlijk ik heb er dit jaar iets langer over nagedacht. Gisteren was de uiterste datum waarop ik moest beslissen en toch besloot ik nog minimaal een jaar mijn site in de lucht te houden. Nog een heel jaar Joy From Joyce! Het is niet zo dat ik bloggen niet meer leuk vind, ik geniet er juist enorm van. Het is mijn ontspanning en ik kan er mijn ei in kwijt zonde dus om te stoppen. Ik merk aan mezelf dat ik de laatste tijd geen druk meer voel. Staat er niks online dan komt dat een dag later wel weer. De blogs die ik schrijf schrijf ik weer met plezier en dat is waar ik het voor doe.

Nog een jaar Joy From Joyce

Ik ga dus nog een jaar proberen mijn site in de lucht te houden. En ik heb veel inspiratie en onderwerpen die ik wil gaan behandelen. De komende periode is mijn favoriete periode van het jaar (herfst en kerst!) en zal ik ook daar veel over schrijven. Daarnaast woon ik momenteel in een bouwval en vanaf morgen op een vakantiepark genoeg inspiratie om over te bloggen dus.

Het komende jaar hoop ik nieuwe succes te behalen en ook mijn statistieken weer hoog te krijgen. Door de combinatie werken, verbouwen, dansles geven en natuurlijk mijn gezin schiet het bloggen er wel eens bij in. Dit zie je ook in de statistieken. Ik heb nieuwe doelen gesteld en ben benieuwd of ik ze volgend jaar ook behaald heb.

Nieuw logo + lay-out

Onlangs heb ik mijn blog al gesierd met een nieuwe lay-out en een tijdelijk logo. Binnenkort ga ik de kleuren van de blog nog aanpassen en ik ben druk bezig met het ontwerpen van een nieuw logo. Mijn oude logo stond heel erg in het teken van het moederschap, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama en benadruk graag de moments of joy uit mijn leven. Daarom zal mijn nieuwe logo ook joy gaan uitstralen.

Op naar een nieuw jaar voor Joy From Joyce!

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Ester

  Leuk dat je nog een jaar bij doet!
  De combo bloggen en gezinsleven + werken is sowieso geen lachertje.

  Zelf werk ik wekelijks meer dan 40u. Blogger is voor mij een uitlaatklep en een (ietwat uit de hand gelopen) hobby. Ik krijg onmogelijk dagelijks een blog online en heb ook helemaal die verwachting niet van mezelf. Als ik blog omdat het ‘moet’, komt er toch niets deftig op papier :’).

  Probeer je niet blind te staren op die statistieken. Zorg er vooral voor dat het bloggen een plezier blijft ­čÖé x

  16/09/2016 at 3:56 pm
 • Reply marjon

  Ik kan me voorstellen dat alles bij elkaar wel veel is.
  Maar zoals je zegt het is een leuke hobby, leuk dat je dus nog een jaartje door gaat!

  16/09/2016 at 6:39 pm
 • Reply Mama van Dijk

  Wauw veel alles bij elkaar maar jij kan dat! Wij genieten dit jaar sws weer vrolijk mee van je leuke blogs:) -x- Mama van Dijk

  16/09/2016 at 9:26 pm
 • Reply Jessica

  Wat leuk dat je nog een jaar de site houdt! Kan ik nog veel leuke verhalen lezen van je. Maar ik snap dat het druk is, twee kids, een man, werk, huishouden, en vergeet niet jullie tijd samen en jou eigen vrij tijd. Doe het op de manier hoe het fijn voelt voor jou!

  16/09/2016 at 10:08 pm
 • Leave a Reply