Comments (4)

Leuk dat je nog een jaar bij doet!
De combo bloggen en gezinsleven + werken is sowieso geen lachertje.

Zelf werk ik wekelijks meer dan 40u. Blogger is voor mij een uitlaatklep en een (ietwat uit de hand gelopen) hobby. Ik krijg onmogelijk dagelijks een blog online en heb ook helemaal die verwachting niet van mezelf. Als ik blog omdat het ‘moet’, komt er toch niets deftig op papier :’).

Probeer je niet blind te staren op die statistieken. Zorg er vooral voor dat het bloggen een plezier blijft 🙂 x

Ik kan me voorstellen dat alles bij elkaar wel veel is.
Maar zoals je zegt het is een leuke hobby, leuk dat je dus nog een jaartje door gaat!

Wauw veel alles bij elkaar maar jij kan dat! Wij genieten dit jaar sws weer vrolijk mee van je leuke blogs:) -x- Mama van Dijk

Wat leuk dat je nog een jaar de site houdt! Kan ik nog veel leuke verhalen lezen van je. Maar ik snap dat het druk is, twee kids, een man, werk, huishouden, en vergeet niet jullie tijd samen en jou eigen vrij tijd. Doe het op de manier hoe het fijn voelt voor jou!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP