kerst Sinterklaas

Nog 50 dagen tot Kerst!

Ken je mij nog niet? Of volg je mij nog maar net? Dan weet je misschien nog niet dat ik een grote liefde heb voor kerst. En met grote liefde bedoel ik; ik kan vanaf 27 december uit kijken naar de kerstdagen, dat dus! En vandaag is het nog 50 dagen tot het kerst is. 

Liever kerst.. 

Als klein meisje deden wij wel een beetje aan sinterklaas, maar niet heel veel. Wij deden meer aan kerst deels logisch wanneer je vader uit Australië komt. Ik heb geen gevoel bij sinterklaas en vind het maar een poppenkast om al helemaal niet te beginnen over de pieten discussie. Nee doe maar maar kerst me de gezellige samenkomsten, de boom die staat en de lampjes die branden. Lekker veel lekker eten en stomme spelletjes. (sjoelen!) Maar om sinterklaas kunnen wij natuurlijk niet heen en ook dit jaar zullen wij langs de kade staan om Sinterklaas te verwelkomen in ons dorp. Ik heb al lekkere recepten gemaakt voor op kitchenmom.nl en ik heb zowaar wat sinterklaas gerelateerde blogs in de planning staan. Normaal gesproken skip ik dit stukje namelijk.

Kerst op joyfromjoyce 

Elk jaar staat mijn blog ook in het teken van kerst en ook dit jaar zal ik hier weer mee bezig gegaan. Of eigenlijk ben ik er al mee bezig. Ik maak leuke DIY’s/doe het zelf projecten lekker recepten voor op kitchenmom.nl en andere inspiratie voor je kerst. Normaal doe ik een advent of een christmas countdown, maar dit jaar doe ik het helemaal anders. Dit jaar maken wij er een glamour kerst van en hoe ik dat ga doen? Dat ga ik stapje voor stapje met jullie delen.

De mooiste tijd van het jaar

De mooiste tijd van het jaar komt er aan en ik heb er best veel zin in! Er zitten leuke dingen aan te komen en natuurlijk mogen wij weer ons eigen huisje in vlak voor de feestdagen. Ik heb zin om de kerstboom bij ons in huis op te zetten en om het vakantiehuisje te versieren voor sinterklaas.

Hebben jullie ook zin in de komende periode? 

Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Angelique

  Ik heb er zo’n zin in!!! Hier ook al bezig met van alles achter de schermen voor mn blog

  06/11/2016 at 12:10 pm
  • Reply admin

   Leuk!! Ik ben benieuwd X

   06/11/2016 at 1:22 pm

  Leave a Reply