Persoonlijk

Nog 1 maand: Happy 25th!

Over precies een maand is het zover, dan ben ik jarig. Yess! Ik vier dan mijn 25 ste verjaardag en stiekem (ok茅 helemaal niet stiekem) vind ik dit een onwijs toffe leeftijd. Al een paar jaren roep ik dat ik niet kan wachten tot ik 25 jaar ben, het klinkt volwassen en gewoon heul erg leuk haha! Een kwart eeuw iets om bij stil te staan toch?聽

Waar de 茅茅n uit kijkt naar zijn/haar 30ste verjaardag (of niet) kijk ik echt uit naar mijn 25ste verjaardag. Waarom? Dat kan ik niet heel goed uitleggen. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het 20 december is en dat ik mijn verjaardag mag gaan vieren. En dat terwijl ik mijn verjaardag niet eens vier, geen Hollands kringetje, geen slagroom taart (wel een red velvet cake) en geen worst en kaas. Ik vier mijn verjaardag niet op of rond mijn verjaardag maar toch wil ik er dit jaar een leuke avond van gaan maken.

Ik zal samen met een aantal vriendinnen een high wine houden, met lekkere hapjes en gezellige gesprekken. Alleen zal dit pas in het nieuwe jaar gehouden worden aangezien december een hele vervelende maand is om jarig te zijn en ik liever visite heb voor mijn zoon zijn verjaardag. Daarnaast zullen wij op de dag van mijn verjaardag lekker samen gaan eten en waarschijnlijk komen onze ouders ook op visite voor een taartje (red velvet cake here i come!)

Waarom 25?

Maar Joyce waarom vind je 25 jaar oud worden zo belangrijk? De laatste tijd besef ik mij opeens dat er genoeg mensen zijn die deze leeftijd niet redden. Die overlijden door een ziekte of een ernstig ongeluk. Ik besef mij dat ik opeens heel erg dankbaar ben voor de leeftijd die ik mag gaan behalen. Ik wil stil staan bij het feit dat ik het geluk heb om 25 jaren oud te worden dat ik dit kan vieren met de mensen die ik lief heb. Dat ik op mijn 25ste al een gezin heb is natuurlijk ook iets moois om bij stil te staan. En na mijn 25ste? Kijk ik uit na mijn 30ste verjaardag, want volgens Carmelina doet dat geen pijn.

Afbeelding via shutterstock

Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Saskia

  Wat fijn om naar uit te kijken! Volgend jaar vier ik mijn 29ste verjaardag. Voor het eerst in onze nieuwe woning, ook zin in<3

  20/11/2016 at 12:03 pm
 • Reply Tineke

  Dat gaat vast een hele leuke verjaardag worden. Ik word volgend jaar ook 25. Wat je zegt inderdaad, er zijn helaas ook teveel mensen die deze leeftijd niet halen. Al sta ik hier liever niet teveel bij stil.
  Liefs

  20/11/2016 at 1:07 pm
 • Reply Jodi - liefthuis

  Wat een opluchting dst 30 geen pijn doet

  20/11/2016 at 1:51 pm
 • Reply Cassandra

  25 worden is niet heel boeiend hoor hahah! naar have fun met de high tea xx

  20/11/2016 at 2:10 pm
 • Reply Romy

  Ik vind 25 stiekem ook best wel een mijlpaal, maar gelukkig heb ik nog 1,5 jaar 馃槈 Aan de andere kant is het ook reden voor een leuk feestje, zoals zo’n heerlijke high tea. Geniet alvast van de voorpret!

  20/11/2016 at 3:41 pm
 • Reply Jessica

  25 is voor mij een leeftijd/verjaardag geworden die ik niet wil en kan vergeten. Mijn vriend had het groot uitgepakt, versiering, stripper hahah

  20/11/2016 at 9:44 pm
 • Leave a Reply