Aron

Nog 1 maand, Aron 5

Nog een maand en dan is het zover, Aron mag 5 kaarsjes uitblazen. En 5 vind ik best wel een dingetje. Het afgelopen jaar heb ik Aron steeds meer moeten loslaten en dat gaat niet altijd even makkelijk. Maar daar gaan we het niet over hebben. Over één maand vieren wij zijn vijfde verjaardag! 

Voor het eerst heb ik dit jaar een thema feest in gedachten en ben ik al druk aan het bedenken  wat ik allemaal wil gaan maken. Aron is namelijk dol op LEGO en samen met hem hebben wij gekozen voor een LEGO thema feest. Zijn feest op zijn verjaardag zelf gaat in dit thema worden, maar ook zijn kinderfeestje gaat het zelfdet thema krijgen. Op pinterest ben ik al druk aan het pinnen en ik vind het echt leuk.

Op eBay heb ik allerlei leuke items gevonden die ik ga gebruiken voor de taart en de cupcakes, maar met dezelfde molds wil ik ook krijtjes gaan maken voor in zijn traktatie. Dit is namelijk erg simpel om te doen. Komende week zal hier een blog van online komen. Verder zal ik veel dingen zelf moeten maken. Je hebt wel verjaardagsitems van LEGO maar die zijn vaak onbetaalbaar en voor eenmalig gebruik vind ik dit een beetje zonde. Gelukkig is deze mama erg creatief (kuch) en zal ik eens zien wat ik er van kan maken. In januari zal ik meerdere blogs delen van de dingen die ik zelf heb gemaakt.

Zijn cadeau staat al een maand te wachten boven op de kast en ik weet zeker dat hij dol enthousiast gaat zijn met zijn verjaardagscadeau. Zijn verlanglijstje maken we na Sinterklaas zodat hij geen dubbele cadeaus krijgt.

Ik vind het spannend dit jaar. Waarom? Omdat hij het voor het eerst bewust meemaakt. Hij weet dat hij jarig is, hoe het werkt en hij weet dat er een kinderfeestje gaat komen. Ook weet Aron hoe hij alles wil hebben en dat zorgt ervoor dat ik het ook goed en leuk wil hebben. In januari zal ik bloggen over alles wat ik zelf heb gemaakt voor zijn verjaardagsfeestjes.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Marisca| Mamablogger

  Leuk, wij hadden ook alles in een LEGO thema en was helemaal super. Werd ook in de klas heel goed ontvangen. Ben heel benieuwd naar jouw leuke ideeën!

  14/11/2015 at 8:06 pm
 • Reply Olga

  Even off-topic: leuk bed hebben jullie! Heeft jouw vriend (ik bedoel man!) dat zo ontworpen/verder afgemaakt? X

  14/11/2015 at 8:06 pm
  • Reply Joyce

   Nee! Was dit ons bed maar!! Dit was een tijdje terug in het hotel waar wij mochten overnachten

   14/11/2015 at 8:17 pm
 • Reply Kirsten

  Wat leuk dat je van plan bent om er een themafeestje van te maken! Ik durf wedden dat Aron heel blij zal zijn.
  Mijn dochtertje wordt maandag 5 maand, ik kan mij niet voorstellen dat ze 5 jaar wordt..

  15/11/2015 at 8:35 am
 • Leave a Reply