Winnen

De nieuwste Lego Ninjago film + WIN!

Hier in huis kunnen wij haast in een bad duiken van Lego, want er is hier een grote fan aanwezig. Meestal als ie een cadeautje krijgt dan krijgt ie een doosje LEGO. Tegenwoordig is Lego Ninjago het populairst hier in huis en hij werd dan ook heel blij toen ie hoorde dat ie de nieuwe LEGO ninjago film mocht gaan bekijken. 

Eind 2017 draaide hij in de bioscoop en wilde ik er eigenlijk wel heen gaan. Aron is heel gevoelig voor harde geluiden en trekt dit heel slecht daarom besloten wij toch niet te gaan en beloofde ik hem dat wij hem thuis gingen kijken zodra hij op dvd zou verschijnen. Helemaal prima! En zo deden wij dit afgelopen week. Wij mochten de dvd en een pakket met goodies ontvangen en met alles bij de hand en een bakje chips keken wij naar de Lego Ninjago film.

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om New Ninjago City. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en Lego meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschrikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht worden de dappere maar ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en hun krachten te bundelen.

De LEGO® Ninjago Film is een nieuw animatie-avontuur uit de Warner Bros. Pictures’ LEGO® filmreeks. De Engelstalige versie van de film, The LEGO® Ninjago Movie, bevat de stemmen van onder andere Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods en de legendarische Jackie Chan. De Nederlandstalige versie van de film bevat de stemmen van onder andere Levi van Kempen, Cees Geel, Jörgen Raymann, (Croco) Jill van Dooren en Vinchenzo.

WINNEN! 

Niet alleen Aron mocht ik verblijden met een Ninjago movie set. Ook mag ik nog 3 van mijn volgers blij maken met een pakket. In het pakket zit de nieuwste film, een stoere cap, een kaartspel en een stationary set. Wat moet je doen om kans te maken op deze set?

Laat hieronder of op facebook achter waarom jij en voor wie jij hem zou willen winnen. Ik stuur de winnaars op 1 maart een berichtje! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

14 Comments

 • Reply Mariëtte

  Oh heel leuk! Toen ik op ig het pakket al zag dacht ik ooeehhh die vind Sepp leuk. Die is ineens into lego en ninjago. ( klinkt overigens Uber schattig als hij dat zegt).
  Dus voor Sepp wil ik zeker meedoen!

  23/02/2018 at 9:28 am
 • Reply elisabeth maria martina

  voor een jarige kleinzoon helemaal TOP

  23/02/2018 at 9:34 am
 • Reply Nadia Lahpor-Hesse

  Wat leuk!!!
  Ik doe mee voor mijn neefje. Hij is helemaal gek van lego en als hij hier komt spelen wil hij altijd met de lego van vroeger van mijn man spelen. Het lijkt me super leuk om hem met dit pakket te kunnen verrassen

  23/02/2018 at 9:34 am
 • Reply Anke

  Voor mijn grote lego ninjago fan Job die op 16 maart 8 jaar wordt dus zou een tof cadeau zijn

  23/02/2018 at 9:45 am
 • Reply Meryll

  Yes! Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die is helemaal gek van Ninjago. Hij zit in groep 1 en speelt “Ninjago” met zijn vriendjes als hij buiten speelt haha.

  23/02/2018 at 1:41 pm
 • Reply jolanda

  Wat leuk, ik zou dit heel graag winnen voor mijn zoon van 6. Hij is dol op Lego, heeft de film nog niet gezien en zou van dit pakket heel blij worden!

  23/02/2018 at 8:40 pm
 • Reply MarjonS

  Ik doe graag mee voor neefje Job. Hij wordt bijna 8 en met carnaval zelfs verkleed als Lego Ninjago.

  24/02/2018 at 7:49 am
 • Reply Lida

  Ik zou ook graag mee willen loten voor mijn neefjes, die zijn gek op ninja en ninjago en zeer zeker op de lego.

  24/02/2018 at 1:14 pm
 • Reply Miranda

  Wat leuk! Ik zou hem voor mijn zoontje, de grootste Ninejago fan willen willen

  24/02/2018 at 1:17 pm
 • Reply brants harry

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje is een echter ninjago fan

  24/02/2018 at 4:32 pm
 • Reply kempenaers anita

  leuk pakketje voor mijn kleinzoontje

  24/02/2018 at 4:33 pm
 • Reply Anke

  Ninjago! Sebastiaan en Merijn zouden daar superblij mee zijn! Sebastiaan heeft een ninja feestje gehouden, precies een half jaar terug… wat zou het leuk zijn om alle jongens nog eens uit te nodigen voor een filmavond met deze film!

  26/02/2018 at 7:45 pm
 • Reply Laura K

  Ik doe heel graag mee voor mijn oudste zoon. Hij is een echte LEGO Ninjago fan! Ik wil de film heel graag samen met hem kijken =D
  En die cap zou geloof ik alleen nog af gaan zodat hij zn haren kan wassen
  Super tof! 😀

  26/02/2018 at 10:59 pm
 • Reply Laura K.

  Ik doe heel graag mee voor mijn oudste zoon. Hij is een echte LEGO Ninjago fan en ik zou de film heel graag met hem samen willen kijken! 😀
  Die cap zou volgens mij alleen nog af gaan om zijn haren te wassen
  Zou super leuk zijn als ik hem mag verrassen met zijn favoriete helden

  26/02/2018 at 11:08 pm
 • Leave a Reply