Happy momlife

lego ninjago
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De nieuwste Lego Ninjago film + WIN!

Hier in huis kunnen wij haast in een bad duiken van Lego, want er is hier een grote fan aanwezig. Meestal als ie een cadeautje krijgt dan krijgt ie een doosje LEGO. Tegenwoordig is Lego Ninjago het populairst hier in huis en hij werd dan ook heel blij toen ie hoorde dat ie de nieuwe LEGO ninjago film mocht gaan bekijken. 

Eind 2017 draaide hij in de bioscoop en wilde ik er eigenlijk wel heen gaan. Aron is heel gevoelig voor harde geluiden en trekt dit heel slecht daarom besloten wij toch niet te gaan en beloofde ik hem dat wij hem thuis gingen kijken zodra hij op dvd zou verschijnen. Helemaal prima! En zo deden wij dit afgelopen week. Wij mochten de dvd en een pakket met goodies ontvangen en met alles bij de hand en een bakje chips keken wij naar de Lego Ninjago film.

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om New Ninjago City. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en Lego meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschrikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht worden de dappere maar ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en hun krachten te bundelen.

De LEGO® Ninjago Film is een nieuw animatie-avontuur uit de Warner Bros. Pictures’ LEGO® filmreeks. De Engelstalige versie van de film, The LEGO® Ninjago Movie, bevat de stemmen van onder andere Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods en de legendarische Jackie Chan. De Nederlandstalige versie van de film bevat de stemmen van onder andere Levi van Kempen, Cees Geel, Jörgen Raymann, (Croco) Jill van Dooren en Vinchenzo.

WINNEN! 

Niet alleen Aron mocht ik verblijden met een Ninjago movie set. Ook mag ik nog 3 van mijn volgers blij maken met een pakket. In het pakket zit de nieuwste film, een stoere cap, een kaartspel en een stationary set. Wat moet je doen om kans te maken op deze set?

Laat hieronder of op facebook achter waarom jij en voor wie jij hem zou willen winnen. Ik stuur de winnaars op 1 maart een berichtje! 

 

Facebook Comments

Share this post