Happy momlife

Schermafbeelding 2019-02-17 om 09.27.32
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Nieuwe Zeeman KIDS collectie – Klaar voor de lente!

Ik ben echt groot fan van de Zeeman. Ieder seizoen koop ik er diverse kleding items voor de kinderen en elke keer verbaas ik mij weer over de kwaliteit. Helemaal in het voorjaar en de zomer koop ik er veel items. Naast natuurlijk het ondergoed, dat koop ik er namelijk ook standaard. Gisteren ging de nieuwe folder in en er staan weer onwijs leuke items in waar ik echt voor heen moet. 

Niet alleen voor de kinderen vind ik de nieuwe collectie leuk. Ook voor mezelf wil ik weer gaan kijken naar de jurkjes van Zeeman die ik ook tijdens mijn zwangerschap van Fleur veel gedragen heb.  Ik heb ze vorig jaar namelijk allemaal weggedaan, omdat ze niet mooi meer zaten. Ik heb er dus 2 jaar meegelopen voor nog geen 10 euro per jurkje!

De nieuwe collectie voor kinderen! 

Ik ga voor Soof haar zomerjas hier weer weghalen en ik zag nog wat leuke shirtjes die ik in de kast wil hebben liggen voor de zomer. Voor Aron moet ik in de winkel kijken, want in de folder staat vrij weinig. Ik merk wel dat ik voor hem steeds meer op de wat duurdere winkels uit kom, omdat de kleding daar gewoon wat stoerder is en hij in een fase komt dat hij zelf wil bepalen wat hij draagt en vooral wat hij niet draagt haha! H&M doet het bij hem erg goed bijvoorbeeld.

Wat vind jij van de nieuwe Zeeman folder? En koop jij er ook wel eens kleding voor je kinderen? 

Facebook Comments

Share this post