Happy momlife

IMG_7018
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Nieuwe maand, nieuwe kansen?

De maand augustus was een persoonlijke pittige maand. Er waren een heleboel tegenslagen er was veel verdriet en de energie was letterlijk uit mij gezogen. Mijn laptop bleef veel al dicht en mijn telefoon lag aan de kant om mezelf zoveel mogelijk te beschermen.

Dit alles gaf mij ook tijd om na te denken over mijn blog. Al een jaar voel ik hem niet zo meer als dat ik voorheen deed. Ik weet niet meer waar ik over moet schrijven en als ik iets bedenk had ik niet de energie om het voor te bereiden. Maar ik zie het nu anders. Afgelopen maand kwamen er weinig blogs online en qua statistieken veranderde er niet veel. Heel fijn natuurlijk! Ik ga daarom de komende tijd misschien niet meer iedere dag iets plaatsen. Ik wil meer DIY’s plaatsen, maar blije momenten (mijn Joy’s). En ik ga minder persoonlijk schrijven. Er zullen echt nog wel wat persoonlijke updates online komen, maar ik ga mij richten op creativiteit die aan het borrelen is in mij.

Gelukkig zit de R weer in de maand en betekent dit dat mijn favoriete tijd van het jaar is begonnen. De maand begint natuurlijk met de tweede verjaardag van Fleur waar ik al lekker mee bezig ben qua voorbereidingen. Aanstaande zaterdag is het feest en het thema is baby shark. Ik ga er hier over bloggen maar ook op feestjesvoorkinderen.nl komen blogs online van dit feest. Het is namelijk ook direct onze housewarming. En daar kan ik genoeg over delen.

De komende tijd wil ik ook mijn blog opschonen. Oude content verwijderen of eventueel aanpassen, zodat ze nu ook nog leuk zijn om te lezen. Ik zal ze dan “opnieuw” plaatsen, zodat jullie het ook weer kunnen lezen. Sommige blogs zijn gewoon super handig om te lezen of zo leuk dat ze nog een keer gedeeld moeten worden.

Persoonlijk

Ook persoonlijk ga ik mezelf goed aanpakken. Ik ben een samenwerking aan gegaan met Weight Watchers, super leuk en hopelijk de juiste schop onder mijn kont om af te gaan vallen. Daarnaast ga ik mij volgende week aanmelden bij de sportschool om ook daar meer gebruik van te maken. Ik wil niet zozeer sporten voor het afvallen, maar voor de energie die ik er van krijg. Binnenkort sluit ik ook mijn coaching af met Magda van Mamazone. Ik heb hier onwijs veel aangehad en vind het stiekem heel jammer dat het stopt. Maar hé vol goede moed, inspiratie en handige tips ben ik nu al veel verder gekomen dan vorig jaar. Ik heb veel meer rust en pak dit ook als het nodig is. Ik zal hier binnenkort nog uitgebreid over vertellen.

Facebook Comments

Share this post