Happy momlife

Schermafbeelding 2017-04-14 om 15.36.54
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Onze nieuwe kinderwagen bestellen

Tijdens de negenmaandenbeurs raakte ik opslag verliefd op een kinderwagen. Dit hebben jullie al een aantal keren kunnen lezen op mijn blog. Een paar dagen na de negenmaandenbeurs kreeg ik een mail met de vraag of ik het leuk zou vinden om de nieuwe Quinny Zapp X te ontvangen voor een review. Zoals je wel kunt raden heb ik hier ja op gezegd en 2 weken geleden heb ik mijn bestelling gedaan. Bij Aron hadden wij een Quinny Freestyle en bij Sofie hadden wij een Quinny Buzz. Beide wagens waren heel erg fijn en zal ik ook zo weer kopen. 

Onlangs heeft Quinny de nieuwe Zapp X gelanceerd een kinderwagen die je vanaf de geboorte tot aan dat je kindje volledig zelf loopt kunt gebruiken. Je kunt de Quinny Zapp X helemaal naar je eigen zin maken door de speciale customize optie. Mooie frisse of juist felle kleurtjes alles kan met de Quinny Zapp X. De Zapp X is de opvolger van de Zapp Xtra 2 die al heel erg praktisch was. Het grootste verschil tussen deze twee wagens is dat de Zapp X gebruikt kan worden met een reiswieg. Je kunt hem daardoor vanaf de geboorte gebruiken door de volgende drie opties:

  1. De luxe reiswieg die ultralicht en adement is zeer sterk en duurzaam.
  2. Een from-birth Cocoon, dit schuif je over het kinderwagenzitje en zorgt ervoor dat je baby comfortabel en warm ligt dankzij de zachte raden. In Nederland maken wij hier nog niet zoveel gebruik van, omdat wij toch voor geborgenheid kiezen voor onze kindjes.
  3. Daarnaast kun je ook de Maxi-Cosi erop klikken om je kindje te vervoeren. Voor een kort rondje kan dit prima, maar Maxi-Cosi en menig gezondheid website adviseert om je kindje niet te lang in een Maxi-Cosi neer te leggen.

 #MyZappX 

In de bovenstaande video laat ik zien hoe je een #MyZappX kunt maken en laat ook zien wat wij uiteindelijk gekozen hebben voor onze wagen. Binnenkort komt ie binnen en dan zal ik hem natuurlijk aan jullie laten zien. En zal ik ook mijn ervaring delen hoe hij in gebruik met een peuter en baby is. Voor nu moet ik het nog even doen met de plaatjes. Naast een customize wagen kun je ook kiezen uit één van de standaard kleuren. Deze heb je al vanaf €249,- (zonder reiswieg) met reiswieg zit je op €448,-

Binnenkort een update wanneer ik onze kinderwagen binnen heb. 

Dit blog is geschreven in samenwerking met Quinny
Facebook Comments

Share this post