Comments (6)

Leuke setjes. Ik hou wel van die printjes.

Ja ik heb bij fay veel gekocht in t begin. Alleen nu ze groter wordt hebben ze telkens de items die ik leuk vind al snel niet meer of ze zijn toch wat te duur. Maar ook voor de kleine man heb ik er weer Boxpakjes en rompers gekocht! Zo fijn en leuk..

Ik kende Nextdirect nog niet. Toch maar eens kijken straks…

Echt heel schattig zeg!

ik ken de webshop wel, maar heb er nog niks besteld… onze baby is bijna 3 maanden nu… zal vast niet lang meer duren haha!

Jaaaa! Next! Mijn ultieme favoriet! Vooral de boxpakjes! Zo fijn!

Nog wel n ongevraagde tip van mijn kant. Mijn dochter is op 25 aug geboren (en we kwamen 31 aug thuis uit het zkh) en ik heb haar als newborn niets anders dan lange mouwen aangedaan…het ligt misschien aan het jaar hoor, maar ik denk dat je het echt warme weer (waar zo’n kleine baby korte mouwen kan dragen) niet te erg moet overschatten 😉 ik had wel een paar korte mouwen dingen, maar altijd gebruikt met n lange romper eronder of vestje erover.

Veel shopplezier!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP