Baby Baby 3.0 Kids fashion Meisjeskleding zwanger

Nextdirect wishlist voor Baby 3.0

Het voordeel van veel babyspullen weg doen is dat je nieuwe babyitems mag aanschaffen haha! Toen ik zwanger was van Sofie ontdekte ik nextdirect.com en ik denk dat iedere moeder inmiddels deze webshop wel kent. De webshop verkoopt hele lieve babykleding en bij Sofie zat het de vorige keer heel mooi. Daarom ga ik straks ook voor baby 3.0 de laatste items bij deze webshop aanschaffen. Ik heb alvast mijn verlanglijstje gemaakt zodat het makkelijker is om straks de gewenste items te bestellen. 

 1. Ons meisje zal eind augustus/begin september geboren worden en tegenwoordig is het in die periode lekker warm. Deze pakjes met korte mouwtjes/pijpjes lijken mij heel erg prettig. En oo die kleurtjes heerlijk!
 2. De mutsjes van nextdirect zijn mij bij Sofie onwijs goed bevallen en ze lijken zo leuk met knoopje bovenop. Ik heb nog een paar nodig dus dit setje wil ik denk ik in haar kastje leggen.
 3. Haarbandjes bij baby’s? Ik vind het leuk zolang je er maar geen grote bloemen op naait haha! Deze geknoopte haarbandjes zien er leuk uit
 4. Sokjes! Ik wil eigenlijk alleen de bambino sokjes van de kruidvat, maar deze met roosjes zijn geweldig!
 5. En al laatste nog een setje met korte mouw pakjes met allemaal mooie bloemtjes printjes.

 1. Rompers! Ik heb nog maar 4 rompertjes in 50/56 en dat is sowieso te weinig haha! Baby’s poepen in de eerste dagen nog wel eens langs hun luiertje en dan is een setje rompertjes extra wel fijn.
 2. Oh deze pakjes mensen die zien er toch vet lief uit! Nu is twee setjes overdreven i know, maar ik weet niet welke ik leuker vind! Deze met het groene pakje is onwijs lief en mooi met de bloemen/vogels
 3. Roze!!! Waar ik bij Sofie zo min mogelijk roze wilde hebben ben ik nu echt van de roze kleding setjes haha!
 4. Nog meer rompers, omdat ik nog echt te weinig heb. Deze rompers zijn mijn favoriet, want ze hebben mooie bloemetjes en roze!
 5. Een vestje in maatje 50/56 moet ik ook nog hebben. Ik heb er wel eentje in 62, maar dat is in het begin echt te groot voor ons meisje. Sofie verzoop nog in maatje 50 en dit meisje schatten ze nu ook al niet zo groot. Dit roze vestje is gebreid en onwijs lief.

 1. Als laatste spotte ik deze collectie. Met bloemetjes en vogeltjes! De Leggings van next bevielen mij heel erg goed.
 2. Mutsjes deze zijn onwijs lief!
 3. Dit setje is ook onwijs leuk, maar voor het zelfde geld heb je 2 broekjes en 3 shirtjes dus twijfel! haha
 4. Leuke shirtjes die je kunt combineren met de leggings bij nummer 1.
 5. Als laatste nog een setje met korte kleding. Zo lief met dat groene en roze. Love it!

Ken jij nextdirect al?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Leuke setjes. Ik hou wel van die printjes.

  11/05/2017 at 6:18 am
 • Reply Nicole

  Ja ik heb bij fay veel gekocht in t begin. Alleen nu ze groter wordt hebben ze telkens de items die ik leuk vind al snel niet meer of ze zijn toch wat te duur. Maar ook voor de kleine man heb ik er weer Boxpakjes en rompers gekocht! Zo fijn en leuk..

  11/05/2017 at 7:02 am
 • Reply Charlotte

  Ik kende Nextdirect nog niet. Toch maar eens kijken straks…

  11/05/2017 at 9:45 am
 • Reply Malou

  Echt heel schattig zeg!

  11/05/2017 at 11:09 am
 • Reply Bertine

  ik ken de webshop wel, maar heb er nog niks besteld… onze baby is bijna 3 maanden nu… zal vast niet lang meer duren haha!

  11/05/2017 at 12:14 pm
 • Reply Fem

  Jaaaa! Next! Mijn ultieme favoriet! Vooral de boxpakjes! Zo fijn!

  Nog wel n ongevraagde tip van mijn kant. Mijn dochter is op 25 aug geboren (en we kwamen 31 aug thuis uit het zkh) en ik heb haar als newborn niets anders dan lange mouwen aangedaan…het ligt misschien aan het jaar hoor, maar ik denk dat je het echt warme weer (waar zo’n kleine baby korte mouwen kan dragen) niet te erg moet overschatten ­čśë ik had wel een paar korte mouwen dingen, maar altijd gebruikt met n lange romper eronder of vestje erover.

  Veel shopplezier!

  11/05/2017 at 12:40 pm
 • Leave a Reply