Happy momlife

tranquility
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Nextdirect wishlist voor Baby 3.0

Het voordeel van veel babyspullen weg doen is dat je nieuwe babyitems mag aanschaffen haha! Toen ik zwanger was van Sofie ontdekte ik nextdirect.com en ik denk dat iedere moeder inmiddels deze webshop wel kent. De webshop verkoopt hele lieve babykleding en bij Sofie zat het de vorige keer heel mooi. Daarom ga ik straks ook voor baby 3.0 de laatste items bij deze webshop aanschaffen. Ik heb alvast mijn verlanglijstje gemaakt zodat het makkelijker is om straks de gewenste items te bestellen. 

 1. Ons meisje zal eind augustus/begin september geboren worden en tegenwoordig is het in die periode lekker warm. Deze pakjes met korte mouwtjes/pijpjes lijken mij heel erg prettig. En oo die kleurtjes heerlijk!
 2. De mutsjes van nextdirect zijn mij bij Sofie onwijs goed bevallen en ze lijken zo leuk met knoopje bovenop. Ik heb nog een paar nodig dus dit setje wil ik denk ik in haar kastje leggen.
 3. Haarbandjes bij baby’s? Ik vind het leuk zolang je er maar geen grote bloemen op naait haha! Deze geknoopte haarbandjes zien er leuk uit
 4. Sokjes! Ik wil eigenlijk alleen de bambino sokjes van de kruidvat, maar deze met roosjes zijn geweldig!
 5. En al laatste nog een setje met korte mouw pakjes met allemaal mooie bloemtjes printjes.

 1. Rompers! Ik heb nog maar 4 rompertjes in 50/56 en dat is sowieso te weinig haha! Baby’s poepen in de eerste dagen nog wel eens langs hun luiertje en dan is een setje rompertjes extra wel fijn.
 2. Oh deze pakjes mensen die zien er toch vet lief uit! Nu is twee setjes overdreven i know, maar ik weet niet welke ik leuker vind! Deze met het groene pakje is onwijs lief en mooi met de bloemen/vogels
 3. Roze!!! Waar ik bij Sofie zo min mogelijk roze wilde hebben ben ik nu echt van de roze kleding setjes haha!
 4. Nog meer rompers, omdat ik nog echt te weinig heb. Deze rompers zijn mijn favoriet, want ze hebben mooie bloemetjes en roze!
 5. Een vestje in maatje 50/56 moet ik ook nog hebben. Ik heb er wel eentje in 62, maar dat is in het begin echt te groot voor ons meisje. Sofie verzoop nog in maatje 50 en dit meisje schatten ze nu ook al niet zo groot. Dit roze vestje is gebreid en onwijs lief.

 1. Als laatste spotte ik deze collectie. Met bloemetjes en vogeltjes! De Leggings van next bevielen mij heel erg goed.
 2. Mutsjes deze zijn onwijs lief!
 3. Dit setje is ook onwijs leuk, maar voor het zelfde geld heb je 2 broekjes en 3 shirtjes dus twijfel! haha
 4. Leuke shirtjes die je kunt combineren met de leggings bij nummer 1.
 5. Als laatste nog een setje met korte kleding. Zo lief met dat groene en roze. Love it!

Ken jij nextdirect al?

Facebook Comments

Share this post