Persoonlijk

New in | Witte sneakers

witte sneakers

Al vanaf het begin van mijn zwangerschap loop ik trouw op mijn all stars. Van mijn vorige zwangerschappen heb ik geleerd dat goede schoenen toch wel heel belangrijk zijn. Nu ben ik zelf geen voorstander van elke dag dezelfde schoenen dragen dus moest er nog iets bijkomen om af te wisselen. Ik kreeg de vraag van Manfield of ik het leuk zou vinden om een paar schoenen uit te zoeken en dat deed ik.

Met de zomer die in aantocht is wilde ik graag nog een paar witte sneakers. Voor mijn gevoel is dit minder warm (haha) en staat dit leuk en stoer onder vele zomerse jurkjes en andere outfits. Ik wilde eigenlijk heel graag brogues alleen wist ik hierbij zeker dat ik er eerst blaren van ging krijgen en dat leek mij niet zo prettig. Ik besloot dus toch maar te gaan voor witte sneakers en kwam in de webshop een aantal leuke tegen. Sneakers met embroidery bijvoorbeeld. Dit is een stukje opgestikt kunst haha wat op de schoen zit. Er zaten roosjes patronen op en toen ik ging kijken of ik wel iets in mijn kast had hangen wat er bij past viel het helaas af.

Toen zag ik een paar witte platform sneakers. Ik kan nu natuurlijk niet ophakken lopen maar een platform moet wel lukken. Ik ging in overleg met Robert, want de onzekere dame in mij twijfelde of het wel bij mij past. Gelukkig overtuigde Robert mij van de schoenen en zag ook dat ze van leer zijn. Ideaal even inspuiten en je kunt ze daarna lekker lang mooi houden. Ik besloot deze uit te kiezen en toen ze binnen kwamen wist ik dat ik de goede keus had gemaakt. De schoenen zitten perfect en leren schoenen passen zich natuurlijk aan naar je voeten, score! Als je loopt heb je niet echt door dat je op een plateauzool loopt en stiekem voel ik mij weer even een 90’s kid haha!

De afgelopen dagen heb ik alleen maar op mijn platform sneakers gelopen en mijn oude trouwe schoenen liggen in een hoekje van de kamer. Ze zijn dus helemaal goed gekeurd en met deze witte sneakers ben ik helemaal klaar voor de zomer! Ze passen namelijk prima onder een jurkje of rok, maar ook onder een broek of short kunnen ze prima aan.

Heb jij ook een paar witte sneakers in huis? 

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Manfield.nl
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Yasmin

  Ze zijn leuk Joyce! Leuk ook juist de platform zool. Ik hou van witte sneakers <3 Zomer of in de winter, maakt niet uit. Witte sneakers zijn altijd tof!

  22/05/2017 at 4:06 pm
 • Reply Shanna Jess

  Leuk!!! Dit soort sneakers kunnen idd overal onder. Ik zweer momenteel ook bij witte gympen.

  22/05/2017 at 4:29 pm
 • Leave a Reply