Persoonlijk

New in | Jacey’s Jewellery + WIN

Ik draag niet veel sieraden. Alleen een ketting die kenmerkend is voor mijn kinderen en een ring die ik van Robert heb gekregen. Verder draag ik het eigenlijk niet. Onlangs mocht ik iets leuks uit zoeken uit de webwinkel van Jaceys Jewellery. Mijn oude ketting was geknapt een paar weken voor het mailtje en het kwam dus op het juiste moment.

De webshop heeft een ruim aanbod aan sieraden het kiezen was daardoor niet makkelijk. De sieraden kun je allemaal personaliseren met je eigen foto, naam of tekst, waardoor elk sieraad uniek is. Ik wist al snel dat ik moest gaan voor een gepersonaliseerde ketting. Naast mijn ring is dit het enige dat ik draag. Er was veel keus en ik vond het dan ook niet heel makkelijk om te kiezen. Samen met Robert zocht ik de mooiste uit en gaf ik mijn bestelling door bij de webshop.

Ik koos voor een chique ketting, namelijk de Initialen ketting 2.0 met hierbij een initiaal hanger voor beide kids. De A staat natuurlijk voor Aron en de E staat voor Emma-Sofie. De ketting is mooi lang waardoor hij niet heel strak zit, alleen moet ik er wel om denken dat ik hem ’s avonds af doen.

Ik koos voor een basic ketting, namelijk de Initialen ketting 2.0 met hierbij een hanger voor beide kids. De A staat natuurlijk voor Aron en de E staat voor Emma-Sofie. De ketting is mooi lang waardoor hij niet heel strak zit, alleen moet ik er wel om denken dat ik hem ‘s avonds af doen.

Luxury collectie

Onlangs heeft Jacey’s de luxury collectie gelanceerd. Een prachtige liefdevolle collectie gemaakt van de meest mooie en luxe materialen voor de meest bijzondere momenten als een geboorte, communie, voor een verjaardag, bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid.  De artikelen uit deze Luxury Collectie onderscheiden zich door het gebruik van veelal echt (.925) sterling zilver. Dit blijft voor altijd mooi zodat je lang kunt genieten van jouw met zorg uit gekozen juweeltje.

Draag met elk artikel jouw persoonlijke verhaal met je mee. Sieraden met een speciale betekenis, om iets te vieren of te herinneren. Draag het als bijzonder mamasieraad samen met de bijpassende baby- kinder versie of als herinnering aan een bijzonder moment of persoon.

Bij Jacey’s vind je eigenlijk voor iedereen wel iets moois. Mooie foto kettingen of tekst armbanden, of wat dacht je van een moeder en dochter armband? De mogelijkheden zijn eindeloos..

WINNEN!

In samenwerking met Jacey’s Jewellery mag ik een sieraad naar keuze weg geven. Dit ga ik niet doen zoals je normaal gesproken gewend bent van mij, maar dit doe ik op mijn instagram. Wat moet je doen om kans te maken op een sieraad van Jacey’s naar keuze?

 • Volg joyfromjoyce op Instagram
 • Volg jacey’s op Instagram
 • Laat een reactie achter onder de foto en geef hierbij aan welk sieraad jij uit de webshop wel zou willen winnen. De winactie loopt t/m 27 december 00:00. Hierna zal Jacey’s de winnaar bekend maken.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

10 Comments

 • Reply Anita H.

  Mooie actie. Mijn keuze is gevallen op deze ketting: http://www.jaceys.nl/a-43349696/foto-ketting/foto-ketting-geluk-white/

  20/12/2016 at 2:17 pm
 • Reply Carmelina

  Ooooh ik heb nog geen Jonah EN Luka sieraard en die wil ik hee graag! Ik doe mee voor een ketting met initialen X

  20/12/2016 at 2:58 pm
 • Reply Jessica

  wat een mooie ketting, ik zou heel graag mee willen doen met deze actie. Graag doe ik mee voor een foto armband!

  20/12/2016 at 4:23 pm
 • Reply jacqueline

  Schitterend wat een prachtig sieraad doe heel graag mee voor deze prachtige prijs.

  21/12/2016 at 7:35 am
 • Reply Marian

  Mooie actie. Helaas ik heb geen Instagram.

  21/12/2016 at 12:04 pm
 • Reply Fleur

  Heel mooi! Ik zou graag meedoen voor Mama armband met eigen tekst (zilver)

  21/12/2016 at 6:47 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  http://www.jaceys.nl/a-46115213/tekst-armband/armband-eigen-tekst-set-zilver/

  Deze is echt heelerg mooi!

  21/12/2016 at 7:53 pm
 • Reply Micaela

  Hallo Joyce
  Wat een super leuke blogge/ website (joyfromjoce) heb jij!
  Zulke herkenbare dingen en vooral je hebt toevallig dezelfde interesses als ik. Koken en dansen alleen heb ik iets meer kinderen
  Ik heb drie meiden: 1 van 5 en een tweeling van ruim 2.
  Leuk dat je ook een win actie hebt! Ik moet zeggen de initiale ketting heeft iets “Magisch”
  Als je dit draagt…voelt het nog extra dat je eigen gezin ook “”magisch”” is! Vooral in deze tijd van het jaar
  Met vriendelijke groeten Micaela

  22/12/2016 at 9:12 am
 • Reply Anneliese de Waal

  Wat een prachtig sieraad, ik doe graag mee !!.
  Zou super zijn om z’n mooi sieraad te winnen 🙂

  Groetjes Anneliese

  26/12/2016 at 11:12 am
 • Reply Linda Raaijmakers

  Ik wil mijn zus graag verrassen met een armband met een foto van haar dochtertje Tess nu ze een nieuwe baan heeft 😀 Ik weet zeker dat ze een “Armband met foto – glitter zilver zwart” prachtig vindt.

  27/12/2016 at 9:29 pm
 • Leave a Reply