Review Samenwerking

New in: Sieraden van Zinzi.nl

Ik ben niet echt een sieradenmeisje, maar er is en merk waarvan ik trouw de sieraden draag. Toen ik de vraag van Zinzi kreeg of ik het leuk zou vinden om iets uit te zoeken hoefde ik hier ook niet lang over na te denken. Ik heb een paar mooie items uitgezocht die ik jullie in dit blog ga laten zien. zinzi 3

Mijn ring voor het slagen

Toen ik 2010 geslaagd was voor mijn eerste opleiding mocht ik van mijn ouders een sieraad uitzoeken. Ik besloot toen te gaan voor een ring met zwarte zirkonia’s van het merk Zinzi. Ik was altijd heel blij met de ring en droeg hem ook dagelijks. Tot ik stage ging lopen in het ziekenhuis en ik mijn sieraden af moest doen. Ik deed ze in mijn jasje en vergat ze er tijdens het omkleden uit te halen. Ik raakte mijn ringen allemaal kwijt en heb hier heel lang van gebaald.

Toen ik de vraag van Zinzi kreeg besloot ik direct op zoek te gaan naar deze ring. Toen ik hem gevonden had vloog hij direct mijn winkelmandje weer in. Het was voor mij een ring met een speciale betekenis.

zinzi 5

Een ‘cadeautje’ van Robert

Mijn shoptegoed was nog niet op en ik vroeg Robert of hij het leuk vond om iets voor mij uit te zoeken. Stiekem was ik gewoon heel erg benieuwd wat hij zou gaan uitkiezen. Uiteindelijk koos hij een ring uit die heel goed past bij de ring die ik zelf van mijn ouders had gekregen. Een zwarte cirkel ring. ik was bang dat ik snel met de ring zou gaan haken, maar dit blijkt het geval te zijn. De ring zit fijn al moest ik wel even wennen aan de grootte van de ring.

zinzi 2

Oorbellen

Al laatste koos ik nog een paar oorbellen uit. Kleine ringetjes waarvan ik dacht dat ze wel netjes zouden staan voor naar het werk. Helaas krijg ik snel last van oorbellen en heb ik ze nog maar 2 keer kunnen dragen naar een feestje. Het zijn simpele ringen die niet zo ordinair groot zijn, maar een klein chique ringetje.

Sieraden online bestellen

Ergens vind ik het toch spannend om online sieraden te bestellen. Gelukkig kun je bij Zinzi een handig meetlintje downloaden en uitprinten waarmee je de juiste maat van ring kunt gaan bestellen.

Dankjewel Zinzi dat ik mijn sieraden collectie weer opnieuw mocht gaan aanvullen.

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Henny

  Das handig ga ook eens kijken zoek ook een ring met de juiste maat handig dat lintje

  01/09/2016 at 3:27 pm
 • Reply Lilian

  Die ring is zo leuk! Zinzi heeft inderdaad altijd wel leuke sieraden.

  02/09/2016 at 8:31 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik vind het model van de ring heel bijzonder!

  02/09/2016 at 11:25 am
 • Reply Kleine Prinses

  die zijn mooi hoor!

  03/09/2016 at 10:43 am
 • Reply Jessica

  Zinzi heeft zulke mooie sieraden! Ik heb een heel mooi horloge van hun laatst voor kerst gekregen!

  04/09/2016 at 11:06 am
 • Leave a Reply