Entertainment Films/Series

Netflix tips voor deze zomer

Het is zomer en ondanks dat wij hopen dat het mooi weer gaat worden is dit natuurlijk niet altijd zo. En zo nu en dan moet je dan ook een lekker netflix dagje inplannen. En als je dan daar de tijd voor neemt waar ga je dan naar kijken? Wij hebben een aantal favorieten voor jullie op een rijtje gezet. 

Om samen te kijken: Full house

Misschien vertel ik het wel iets te vaak op mijn blog, maar ik vind Full house echt een onwijs leuke serie die iedereen gezien moet hebben. Als wij in het weekend een keer op de bank eten of met z’n allen op de bank hangen, omdat we nergens zin in hebben dan zet ik vaak full house aan. Een echte must see voor iedereen, jong en oud!

Voor mama: Gilmore Girls

We blijven nog een beetje in de nostalgische sferen en dan wel bij Gilmore Girls. Een stukje uit mijn jeugd haha! Vroeger was dit altijd te bekijken op Net 5 op donderdagavond als ik het mij goed herinner. Ik keek er altijd erg naar uit om naar te kijken. Het is een serie over een moeder en dochter die hoogte punten en diepte punten beleven samen. In november komt er een heel nieuw seizoen van deze serie.

Voor papa: The unit

Oké niet helemaal voor papa alleen, want ik vind het ook een leuke serie. The Unit is een serie over een speciale groep van het Amerikaanse leger. Niemand weet wat voor werk ze doen behalve hun vrouwen. Ze voeren de meest spannende acties uit en de vrouwen maken ook een heleboel mee. Doordat de vrouwen ook vaak in beeld zijn vind ik de serie ook leuk. Ik kijk graag naar een beetje drama haha.

Voor de kleintjes: Alvin and the chipmunks

Ik ontdekt afgelopen week een serie van Alvin and the chipmunks op netflix. Je weet wel  van die films met de zingende hamsters. Nog meer plezier met Alvin en zijn vriendjes dus. Al zingend beleefd hij de leukste avonturen samen met zijn vriendjes.

Waar kijken jullie graag naar op netflix? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Kleine Prinses

  hier kijkt m’n dochter elke dag naar Finding Nemo… ze kijkt hem niet uit hoor, telkens eens 10 minuten en dan is ze het beu!

  30/07/2016 at 10:23 am
 • Reply Fem

  Jane the Virgin! Briljant hilarische serie, over de top met Gooische Vrouwen-achtige hunor…nu al zin in seizoen 2!

  30/07/2016 at 1:49 pm
  • Reply admin

   Ja die heb ik onlangs net afgekeken haha! Zo jammer dat het afgelopen is!

   30/07/2016 at 6:53 pm
 • Reply Lisanne

  Ik ben net begonnen aan Gossip Girl, lekker verstand op nul… Verder kijk ik uit naar de nieuwe serie van Netflix voor kids ‘Beat Bugs’. Ik gok dat onze kleine muziek fanaat dat geweldig gaat vinden!

  30/07/2016 at 9:43 pm
 • Reply Claudia

  Ik moet Orange is the New Black echt gaan kijken voordat dadelijk ook nog Pretty Little Liars weer begint zucht. Ik ben chronisch ziek en heel raar ik krijg er geen tijd voor. Ik werk niet ben afgekeurd, helaas, dus zou zeeën van tijd moeten hebben. Maar verslaap meer. En dan wilde ik ook nog Videoland ook nog. Ach ja. Er was n hele leuke film van Elmo in mopperland die is zoooooo leuk. Echt niet fijn dat deze er afgehaald is. Ik heb hem wel op DVD maar alleen bij mijn zoon van bijna 13 op de kamer. Wat moet je ermee toch met Netflix

  31/07/2016 at 2:04 am
 • Leave a Reply