Comments (5)

hier kijkt m’n dochter elke dag naar Finding Nemo… ze kijkt hem niet uit hoor, telkens eens 10 minuten en dan is ze het beu!

Jane the Virgin! Briljant hilarische serie, over de top met Gooische Vrouwen-achtige hunor…nu al zin in seizoen 2!

Ja die heb ik onlangs net afgekeken haha! Zo jammer dat het afgelopen is!

Ik ben net begonnen aan Gossip Girl, lekker verstand op nul… Verder kijk ik uit naar de nieuwe serie van Netflix voor kids ‘Beat Bugs’. Ik gok dat onze kleine muziek fanaat dat geweldig gaat vinden!

Ik moet Orange is the New Black echt gaan kijken voordat dadelijk ook nog Pretty Little Liars weer begint zucht. Ik ben chronisch ziek en heel raar ik krijg er geen tijd voor. Ik werk niet ben afgekeurd, helaas, dus zou zeeën van tijd moeten hebben. Maar verslaap meer. En dan wilde ik ook nog Videoland ook nog. Ach ja. Er was n hele leuke film van Elmo in mopperland die is zoooooo leuk. Echt niet fijn dat deze er afgehaald is. Ik heb hem wel op DVD maar alleen bij mijn zoon van bijna 13 op de kamer. Wat moet je ermee toch met Netflix

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP