Happy momlife

The-Christmas-Chronicles-Netflix-810x456
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Netflix kerstfilms voor kinderen | advent of joy

Onlangs deelde ik al een overzicht met de kerstfilms op Netflix van 2018 en deelde ik een overzicht van kerstfilms op videoland. Natuurlijk zijn er ook een aantal leuke kerstfilms speciaal voor kinderen te vinden op Netflix. Ik heb een aantal leuke voor jullie opgesomd die zeker de moeite waard zijn om deze periode met je kind(eren) te bekijken. 

Angela’s Christmas

Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krigjt ze een buitengewoon idee. Een hartverwaremend verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt. – Een prachtige film met een hele mooi boodschap! Familie boven alles! <3 

Super Monsters en de kerstwens 

Kerstwensen komen uit voor Lobo, als zijn favoriete nichtje onverwachts op bezoek komt, maar ook voor Slorp, die overal tegelijk wil kunnen zijn. – Sofie is dol op Super Monsters en deze kerst variant is dan ook heel leuk. Hij is hier al meerdere keren bekeken. 

Hohoho home 

Oh laat de andere Moefs kennismaken met kerstvreugde. Helaas wordt de stad bijna vernietigd door zijn goedbedoelde plan.

Puppy Star christmas 

Nieuwe Pup Stars ontdekken dat een rivaliserend team Kerstmis wil verpesten. De Kerstman wordt ontvoerd. De kerstsfeer is ver te zoeken. Nadat ze op de Noordpool terecht zijn gekomen, proberen ze de feestdagen te redden. Kunnen de pups al zingend weer vrede op aarde brengen?

Prettige Feestdagen van Madagascar 

Heel Madagaskar is in feeststemming in deze verhalen met thema’s als Valentijnsdag en kerstmis, waarin alle populaire dieren meespelen.

Bob’s broken Sleigh 

Een veel te enthousiaste elf verbetert de slee van de kerstman. De upgrade van de slee is zijn cadeau aan de kerstman. Maar als hij ver van huis neerstort, heeft deze verdwaalde elf zelf wat magie nodig. Drie rare wezens helpen hem terug te keren naar de Noordpool.

Petterson en Findus 

Kerstmis staat voor de deur, maar Pettersson en Findus maken zich zorgen dat ze door de sneeuw en het gebrek aan een boom geen feest kunnen vieren.

The Christmas Chronicles

Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur.

Welke ga jij kijken met de kinderen?

Facebook Comments

Share this post