Happy momlife

negemaandenbeurs 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Negenmaandenbeurs | Deze merken moet je bezoeken! 2018

Vanaf woensdag mogen wij moeders en moeders in spé weer los op de negenmaandenbeurs en net als voorgaande jaren ga ik ook weer een dagje richting Amsterdam samen met Carmelina. Sinds wij elkaar kennen is dit een jaarlijkse traditie geworden waar ik elke keer weer naar uit kijk. Lekker struinen bij leuke merken, een broodje kroket eten op de grond in de hal haha! Inmiddels hebben wij al heuse tradities. Naast tradities hebben wij ook merken die wie ieder jaar weer bezoeken en nieuwe ontdekkingen die wij willen gaan bezoeken. Daarom ook dit jaar weer een overzicht met merken die je niet mag missen op de negenmaandenbeurs. 

De negenmaandenbeurs heeft een groot aanbod aan leuke merken, bekende merken maar vaak ook nieuwe merken. Ik maak elk jaar een overzicht met waar ik heen wil, maar vaak redden wij de helft nog niet, omdat wij bij veel merken blijven plakken haha!

Ammehoela Babboe Bakfiets Baby Ver!p Baby be Good
Babymatters Babywatcher Bykay CarlijnQ
De kleine keuken Naïf Develab Difrax
Dooky Draagkracht Drs. Leenarts Etos
Hangloose Hema Hero Baby Hipp
Icandy Invented 4 kids Ixxi your world Kabrita
KipKep Kruidvat Love my veggies Neutral
n0eser Nuby Oh my goody Organix
Petit & Jolie Quinny Silly Billyz Thule
Waterwipes Welede Zeeman

Waarom wil je naar de negenmaandenbeurs? 

Heel vaak als ik vertel dat ik sinds ik moeder ben elk jaar heen ga, dan vragen mensen mij waarom ik heen wil haha! Nou euh waarom niet? Ik kom nooit met tassen vol geshopte spullen thuis, dat is voor mij niet het doel om daar heen te gaan. Maar waarom dan wel? Nou ik vind het gewoon gezellig! haha. Lekker mensen kijken, kletsen met (nieuwe) merken en vooral er even uit. Dit jaar ga ik voor de derde keer samen met Carmelina heen en het is samen altijd zo gezellig. Lekker samen kletsen over de kindjes, een broodje kroket eten en inspiratie op doen. Daarbij moet ik voor een dagje naar de negenmaandenbeurs ongeveer 3 uur in de bus/trein zitten en dat moment vind ik een heerlijk rust moment. Even geen schreeuwende kinderen om mij heen, maar gewoon even genieten van de rust. Ik heb dit jaar weer een 1ste klas treinkaartje gekocht om mezelf te verwennen haha!

Wat is er te doen? 

Ook dit jaar is er weer voldoende te doen. Zo begint het natuurlijk met de officiële opening door Kim Kötter. Maar er is nog meer te doen:

Creatieve workshops van deleukstedingetjes.nl (van 11:00 uur tot 18:00 uur) 

De beste voeding voor aanstaande mama’s en papa’s bij baby be good (van 11:00 uur tot 15:00 uur)

De nieuwste babyproducten bij de Baby Innovation Award ( van 11:00 uur tot 18:00 uur)
Geef ’n boek, neem ’n boek Neem je (gebruikte en gelezen) kinderboekje mee naar het Peuterplein op de Negenmaandenbeurs en ruil ‘m in voor een ander tweedehands exemplaar! ( van 11:00 uur tot 18:00 uur)
Mommy Make-over Studio. Geef je zelf een touch up!  ( van 11:00 uur tot 18:00 uur)
Test een bakfiets op het Babboe Bakfiets Parcours ( van 11:00 uur tot 18:00 uur)
Van eerste hapje tot gezond allesetertje – door Iris Meijlink van SPRUIT (kijk voor de tijden op de site) 
Er is natuurlijk nog veel meer te doen. Ik heb er weer zin in. Gaan jullie ook naar de negenmaandenbeurs?
Facebook Comments

Share this post