Happy momlife

shutterstock_606802307
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Neem jouw benodigde bagage onbelast en stijlvol mee

De vakantieperiode lijkt alweer ver achter ons allen te liggen, maar voor ons staan er nog wat heerlijke reisjes op de planning. Voor de kinderen hebben wij geweldige koffers, maar voor onszelf proppen wij het altijd maar in weekendtassen die niet altijd even makkelijk en handig zijn om mee te nemen op reis. En stiekem wil ik ook wel eens een mooie koffer voor mezelf. Met alle mooie reisjes die wij sinds dit jaar mogen maken is het wel leuk om je eigen spullen te hebben. 

Nieuwe koffers 

Wij moeten eigenlijk nieuwe koffers hebben, nu zag ik bij Bagageonline.nl wel heel fijne en handige koffers die handig zijn en stijlvol, want ook dat is wel heel belangrijk. Ik wil iets vrouwelijks en iets geels, want ik hou van geel. Terwijl Ro liever een mooie strakke koffer wil hebben in de kleur zwart. Ik ben zelf verliefd op de koffers van SuitSuit waardoor ik er al snel achter kom dat ik toch wel een dure smaak heb haha! Maar misschien is de kwaliteit ook juist wel beter, want ik wil ook graag een koffer die lang mee gaat en goed stevig is. Meer weten over bagage? Kijk dan eens op Wikipedia.

Wat mag er niet missen in mijn koffer?

Ik heb standaard inpak lijstjes in huis voor iedereen in ons gezin. Voor mij staan er hele andere dingen op. Zo kan ik echt niet zonder mijn make-up tasje met daarin BB cream en een mascara, de rest maakt mij niet zoveel uit, maar dit kan ik echt niet missen. Net als ondergoed, en natuurlijk een paar jurkjes en eventueel panty’s. Ter ontspanning gaan altijd mijn e-reader en koptelefoon mee. Zo kan ik muziek luisteren en veel boeken lezen ter ontspanning. Want een vakantie is voor mij ook een moment om even lekker te ontspannen.

Wat voor koffer heb jij? 

Facebook Comments

Share this post