Happy momlife

img_9245
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Nasi met broccolirijst

Ik denk dat broccoli mijn favoriete groente is. Je kunt er zoveel mee en het is altijd erg smaakvol. Afgelopen weekend deden wij boodschappen bij de Lidl en daar zag ik Courgette pasta liggen (dit eten wij wel vaker) en broccoli rijst. Robert en ik heb met dit weer minder behoefte aan pasta’s, aardappels en dat soort vullers. Wij hebben juist behoefte aan veel groentes. Wij besloten de broccoli rijst ook mee te nemen om dit eens te proberen.

Ik maak vaak de nasi van de chinees van Ashley Willems en Robert gaf aan dat ie dit wel wilde proberen met de broccoli rijst. Dit leek mij een goed plan en nadat ik de ingrediënten in huis had gehaald ging ik aan de slag. Ik was wel benieuwd of de kinderen het wel gingen eten, want zodra iets groen is laat Sofie het meestal al staan. Dit bleek niet het geval en voor de verandering was Sofie haar bord een keer leeg! Dit geeft natuurlijk geen garantie voor de volgende keer dat wij dit eten, maar hé het klinkt aardig positief toch?

Het recept vind je hier! 

Facebook Comments

Share this post