Happy momlife

nappiez 2
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Nappiez beddengoed review

Slaap vind ik voor onze kinderen heel belangrijk. Ze liggen iedere avond op een vaste tijd op bed en hebben ook de mogelijkheid om ’s middags een dutje te doen als dit nodig is. Uitgeruste kinderen ontwikkelen zich namelijk beter. Ook hebben ze allemaal een lekker bedje. 

Onze jongste is van de drie het minst goed in slapen, ze is iedere nacht veel wakker. Nu weet ik nog dat onze oudste dit ook had op een gegeven moment en bij hem hielp het om een kussen in zijn bedje te leggen. Ook bij de jongste had ik het idee dat ze dit prettig vindt, aangezien ze bij ons op bed direct op de kussens ging liggen. Ook is ons huis boven niet heel warm en had ik ook het idee dat ze toe is aan een lekkere warme deken.

Ik kwam terecht bij koalabedding.nl en vond daar het merk Nappiez. Het advies voor een dekbed bij kinderen is vanaf 2 jaar, ze hebben hiervoor ook handige formaten voor in het ledikant. Je kleintje hoeft dus niet direct over op een groot bed. Een dekbed wordt afgeraden bij baby’s in verband met de warmte een baby kan namelijk nog niet zo goed om gaan met warmte.

Nappiez  dekbed

Wij ontvingen een dekbed en kussen van het merk Nappiez. Wij ontvingen het Nappiez Thermosoft 4 seizoenen dekbed. Dit dekbed is gemaakt van synthetische Thermosoft® vezels (anti allergisch!). Een kenmerk van dit dekbed is dat deze optimaal warmte isoleert en vocht uitstekend reguleert. Daarnaast is het dekbed lekker licht. Wij hebben de afmeting 100×135, zodat hij straks lekker in haar ledikant kan. Je kunt het dekbed goed uitwassen, ideaal met kindjes die nog wel eens overgeven. Dit kan allemaal op 40 of 60 graden. Daarnaast kan de deken ook in de wasdroger op een lage temperatuur. Ideaal! (helaas) hebben wij hier ook al een gebruik van moeten maken.

In de ochtend halen wij onze dame nu lekker warm uit bed. De deken is goed warm, op dit moment hebben wij alleen de zomer deken er nog over, omdat ze ook nog een slaapzak aan heeft. Als het straks nog kouder gaat worden stappen wij over naar de winter dekbed, en als het moet kunnen wij beide gebruiken. Ideaal, zo hoeft je kindje het niet koud te hebben in bed.

Nappiez dekbedovertrek

Daarnaast ontvingen wij ook een dekbedovertrek set met een roze uil. Deze set is ook gemaakt van katoen. Hierdoor is het een ideale overtrek voor de zomer en winter. Ik koos voor een kleurrijke variant, maar ze hebben nog een aantal varianten. Ik vind die met dino’s bijvoorbeeld ook heel erg tof!

Koalabedding kan je helpen bij de aanschaf je kan hiervoor bellen of mailen. Ze kijken dan met je mee en samen kun je dan de beste beslissing maken. 

Facebook Comments

Share this post