Verzorging

Naïf lanceert verzorgingslijn voor vrouwen!

Als je mij langer volgt weet je dat ik groot fan ben van het merk Naïf en dat ik dit niet alleen voor de kinderen gebruiken. Ook Robert en ik wassen ons ermee en smeren ons in met de bodylotion en op droge plekken met créme. Al vier jaar ben ik een trouwe fan van dit merk en ook de kindhuidjes van mijn kinderen reageren er goed om. Maar vanaf nu hoef ik niet meer de producten van de kinderen te gebruiken, want onlangs heeft Naïf een lijn gelanceerd speciaal voor vrouwen! YES! 

In 2013 werd het merk Naïf gelanceerd door de vaders Jochem en Sjoerd een natuurlijke verzorgingslijn die je kunt gebruiken vanaf de geboorte. Ook de vaders hadden door dat de producten niet alleen voor de kinderen gebruikt werd, ook de moeders (en vaders) gebruikten hun producten. Dit was voor de mannen een teken dat ze meer moesten gaan doen. En pakten de kennis die ze inmiddels goed en wel hadden opgedaan en namen hun rugtas met ervaring mee om een no-nonsense skincare lijn voor vrouwen op de markt te brengen.

No-nonsense 

Naïf staaat voor no-nonsense geen items in je producten die er niet in hoeven te zitten en alles op natuurlijke basis.  Dit is iets wat sinds ik een workshop van Naïf heb gevolgd mijn interesse heeft gewekt. Voorheen kocht ik maar en dacht ik niet na wat ik op mezelf of op mijn kinderen smeerde, maar ondertussen ben ik hier verder in gegaan. De producten van Naïf bevatten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. In plaats daarvan gebruikt Naïf liever ingrediënten als lijnzaadolie, avocado olie en lycosol (tomaat-extract). Dit is de basis binnen de vrouwen lijn. Volgens Naïf verzorgen, reinigen en laten de producten je huid stralen. Ik ben heel benieuwd!

De producten 

Naïf komt met een volledige lijn van basisproducten voor iedere vrouw. Naast skincare hebben ze ook haircare en bodycare. De range bestaat uit de volgende producten:

  • Nurturing Day Cream,
  • Nurturing Night Cream,
  • Cleansing Shower Gel,
  • Nourishing Hand Cream,
  • Purifying Bodyscrub,
  • Softening Body Lotion,
  • Nourishing Shampoo
  • Softening Conditioner.

Er zal nog een Moisturizing Cleanser en verschillende gift sets aan toegevoegd worden. Al deze producten zijn hypoallergeen, PH-neutraal en dermatologisch getest.

Binnenkort ga ik de producten testen en zal ik hier ook nog een uitgebreide review over schrijven. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply