• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Home
  • Privacyverklaring
  • Over Joyfromjoyce
  • Contact!
  • Media kit

Joyfromjoyce

  • Persoonlijk
  • Budget
  • Feestdagen
  • Doe het zelf
  • Erop uit
  • Speelgoed
  • oud en nieuw
  • kinderfeestje
  • Moederschap
  • Sinterklaas
  • kerst
  • Afvallen/Fit worden

Nacho’s met pulled beef en heerlijke tomaten salsa!

30/12/2021      Persoonlijk      Reageer

Oh wat vind ik het heerlijk om op mijn vrije momenten lekker in de keuken te staan. Uren kan je mij er vinden, want dat is voor mij de ultieme ontspanning. Ik werd door Van Eigen Bodem gevraagd om een lekker recept te maken met de Tasty Tom tomaten en dat vind ik een leuke uitdaging. Ik heb uiteindelijk Nacho’s met pulled beef, gemaakt met een heerlijke zoete tomaten salsa. Een groot succes bij ons hier in huis en daarom heb ik hier het recept voor jullie. Dit gerecht is ook lekker om op tafel te zetten tijdens oud & nieuw.

De tomaten salsa

Laten wij beginnen met de tomatensalsa. Ik heb hiervoor de Tasty Tom tomaten gebruikt. Deze zijn fris, zoet en lekker om te gebruiken bij de nacho’s met pulled beef of lekker op een bruchetta. mmm!

Benodigdheden:

250 gram Tasty Tom (Te koop bij o.a. bij AH)
1 kleine rode ui
2 teentjes knoflook
15 gram peterselie
1 eetlepel limoensap
1 eetlepel olijfolie
zout & peper

Bereiding:

1. Halveer de tomaten en snijd ze in blokjes.
2. Snipper de ui en hak de peterselie fijn
3. Meng in een kom de tasty tom tomaten, ui en peterselie. Pers de knoflook uit met de limoensap en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

Zet dit een nachtje in de koelkast.

Nacho’s met pulled beef

Benodigdheden:

1500 gram rundvlees
50 gram suiker
1 theelepel chilipoeder
2 teentjes knoflook
1 theelepel zeezout
1 theelepel peper
5 rode ui
60 gram ketchup
60 gram mosterd

Bereiding – De nacht voordat je gaat koken

1- Pers de knoflook
2 – Meng de suiker, chilipoeder, knoflook, peper, zout, mosterd en ketchup. Smeer en wrijf er het vlees volledig mee in. Laat het een nachtje afgesloten in de koelkast staan.

Op de dag zelf

Optie 1 – Snijd 4 van de uien en leg dit op de bodem van de slowcooker. Leg het vlees hier bovenop en zet de slowcooker voor 5 uur op high.
Optie 2 – Verwarm de oven voor op 120 graden. Leg wat uien in een ovenschaal en leg hier bovenop het vlees. Zet de ovenschaal voor 8 uur in de oven en laat het vlees langzaam garen.

Haal het vlees na de bereidingstijd uit de oven en trek het met twee vorken uit elkaar.

De topping

1- Snijd de paprika in plakken en grill de plakken. Laat even afkoelen en snijd in blokjes.
2- Verwarm de oven voor op 180 graden en pan een ovenschaal
3- Vul de schaal laagje voor laagje met de nacho’s, paprika, het vlees en geraspte kaas.
4- Ze de schaal voor 10 minuten of tot dat de kaas gesmolten is in de oven
5- Snijd de avocado in blokjes en snijd de rode ui in hele dunne ringen
5- Haal de schaal uit de oven en doe hier overheen de tomatensalsa van de tasty tom tomaten, de rode uien ringen en de avocado blokjes.

aanvallen maar!

Facebook Comments

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Hey hoi! Mijn naam is Joyce en het vrolijke gezicht achter joyfromjoyce. Mijn blog is een verzamelplaats van verhalen over het moederschap, (kinder) feestjes, besparen (als gezin) en nog veel meer. Ik neem je mee in ons leven en hoop je hiermee te inspireren.

Volg mij ook hier

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • E-mail
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Goodreads

Hier vind je mijn recepten!

Archieven

Categorieën

Volg joyfromjoyce ook op facebook

Volg joyfromjoyce ook op facebook

Populaire berichten & pagina’s

Leuke spelletjes met kruidnoten/pepernoot
De 5 cadeautjes regel voor de feestdagen
De beste voorbereiding op de volgende intieme stap
De leukste/grappigste cadeautjes voor het sint/kerst dobbelspel

Copyright © 2023 · Joyfromjoyce ·

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Reject Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN
 

Reacties laden....