Erop uit sponsored stories Verzorging

Naar buiten in de winter

Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met Bepanthen.

Brrrr de winter is nu echt begonnen. De gure wind blaast langs de huizen en de verwarmingen staan lekker hoog. Maar hoe fijn is het om met dit weer toch lekker naar buiten te gaan? Ik doe het graag samen met de kinderen om zo voldoende gezonde lucht binnen te krijgen. In dit blog deel ik tips hoe je lekker kunt buitenspelen in de frisse lucht.

Een boswandeling is natuurlijk hartstikke lekker met dit weer of wat dacht je van springen in de plassen met water? Trek de laarzen bij je kinderen aan en een lekkere warme jas dan moet dit helemaal goed komen. Daarnaast is het natuurlijk niet verkeerd om je kindje in te smeren met een fijne zalf wanneer je buiten speelt of hebt gespeeld.

Misschien herken je het zelf ook van vroeger dat je buiten aan het spelen was en je gezicht door de kou een beetje begon te trekken en schraal aanvoelde. De Bepanthen Beschermende Zalf is ideaal om tijdens de koude dagen de droge huidplekjes van de kinderen (en jezelf) mee in te smeren.

Wat doet Bepanthen Beschermende Zalf?

  • Verzorgt intensief
  • Ondersteunt het natuurlijke huidherstel* (Dexpanthenol ondersteunt het huidherstel)
  • Vormt een beschermend laagje op de huid, maar sluit de huid niet af.

Een voordeel van Bepanthen Beschermende Zalf is dat hij geen conserveermiddelen, kleurstoffen of parfum bevat. Hier selecteer ik namelijk de producten voor de kinderen op.

Mijn ervaring

Bepanthen ken ik al vanaf dat Aron nog een mini was. De Baby Zalf was hier in huis namelijk een favoriet en er gingen meerdere tubes doorheen. Mijn verwachtingen waren daardoor hoog. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld en is ook de Bepanthen Beschermende Zalf een fijne zalf die elke moeder in haar handtas kan gebruiken.

Kijk voor meer informatie over de Bepanthen Beschermende Zalf op de website van Bepanthen.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Nicole

    Wij hadden hier nog een mini tube en daar smeer ik inderdaad de wangetjes mee in. Merk meteen verschil!

    19/01/2017 at 7:30 am
  • Leave a Reply