Baby Moederschap Winnen

Musthaves met een newborn + win!

Het leven met een newborn kan een behoorlijke zoektocht zijn. Helemaal als je in de winkels kijkt en het mega aanbod ziet aan producten voor je kleine spruit. Ook nu ik voor de derde keer moeder ben geworden heb ik mij weer verbaasd over de hoeveelheid keuzes die je hebt. Ik heb samen met babyplein.nl mijn favoriete producten uit gekozen die ik graag met jullie deel en jij kunt een pakket winnen met mijn musthaves erin. 

Burt’s Bees Baby 

Verzorgingsproducten vind ik mega interessant en probeer ik zo natuurlijk mogelijk te houden voor onze kinderen. Ik heb een grote voorraad Naïf in huis, maar ik wil ook wel eens wat anders proberen. Ik koos de producten van Burt’s bees uit en ik ben fan! De geur is heerlijk en de kinderen hun huidjes worden er lekker zacht van, maar vooral de geur. Mijn kinderen ruiken gewoon dagelijks naar honing. Mmmm!

Difrax

Ik ben al vanaf Aron gebruiker van Difrax producten en nog steeds groot fan. Ik heb in de eerste weken bij Fleur ook de Dr. Brown flessen geprobeerd, maar dit is eigenlijk niet mijn fles. Terug naar de Difrax flessen. De vorm ligt lekker in de hand en ik heb eigenlijk nooit problemen met de flessen gehad. Ze gaan heel wat jaren mee als het moet.

Pampers billendoekjes

Ik ben niet merkvast wat betreft billendoekjes, maar de doekjes van Pampers vind ik het wel het lekkerste ruiken. Absoluut een musthave en ook handig om met een baby een flinke voorraad in huis te hebben. Ik koop altijd billendoekjes in bulk in zodat ik nooit zonder zit.

Pampers 

Voor de pasgeboren ukkies van mij heb ik altijd een paar pakken pampers gekocht, waarom? Dit zijn lekkere zachte luiertjes die heel prettig zitten en een fijne indicatie streep hebben. Daarnaast blijkt het dat als je zin in een aanbieding koopt ze niet heel erg veel duurder zijn dan de andere luiers. En ik gun het die kleine baby billetjes gewoon haha!

Hydrofiele luiers

Hiervan heb je nooit te veel eerder te weinig helemaal met een reflux baby. Hydrofiele doeken gebruik ik werkelijk overal voor en ik heb voornamelijk de hydrofiele doeken van Jollein. Ze zijn heel zacht en blijven ook zacht na het wassen. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed betaalbaar voor de inhoud dat je krijgt.

WINNEN! 

In samenwerking met babyplein.nl mag ik een pakket weggeven met mijn favoriete producten voor een newborn. Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket:

 • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce.nl 
 • Laat een reactie achter onder dit bericht of het bericht op facebook waarin je vertelt dat je mee doet.

De winactie loopt tot vrijdag 1 december 2017 12:00 uur. Hierna zal ik de winnaar uitloten en bekend maken.

Welk product is jouw favoriet? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

29 Comments

 • Reply Kim

  Oh ja!! Zou perfect uitkomen voor onze tweede die in januari verwacht wordt!

  25/11/2017 at 8:32 pm
 • Reply Lisette

  Ik doe graag mee, al mijn favorieten voor Vinnie (10wkn)!
  Ik ken alleen Burt’s Bees niet, ben heel benieuwd of het net zo fijn is als Naif.

  25/11/2017 at 8:39 pm
 • Reply Marian Zw

  Ik doe heel graag mee voor mijn zwager en schoonzusje die de afgelopen week de trotse ouders zijn geworden van een dochter. Heel wat jaartjes op moeten wachten, en kunnen nu hun geluk niet op. Maar wat hulp in het doolhof van merken en producten is heel erg welkom

  25/11/2017 at 8:41 pm
 • Reply Erika van koert

  Wat een super pakket. Ik doe graag mee voor een zwangere vriendin die dit pakket zeker kan waarderen

  25/11/2017 at 8:48 pm
 • Reply Els Wanders

  Ik wil graag meedoen voor mijn zusje, ze hebben pas een tweede dochtertje gekregen: Pom.
  Zelf gebruiken wij ook altijd Pampers, Jollein hebben wij ook de washandjes van. Burt’s bees ken ik nog niet, daar ben ik wel benieuwd naar.

  25/11/2017 at 9:14 pm
 • Reply Nicole

  Ik doe mee! Onze kleine man is nu 4 maanden en heb al m’n favoriete producten ontdekt. Pamper trek ik m’n mannetje het liefst aan nadat ik de pamper doekjes heb gebruikt (love it!). De hydrofiele doeken van Jolein ken ik niet maar met een flinke spuger in huis kan ik er nooit genoeg van hebben. De verzorging producten ken ik nog niet maar honing klinkt goed.. Duimen!

  25/11/2017 at 9:49 pm
 • Reply Annemieke

  Ik ben heel benieuwd naar Burt’s bees, doe graag mee voor onze kleine meiden! De hydrofieldoeken vind ik zelf ideaal voor van alles, echt onmisbaar!:)
  Ik volg je al een poosje op fb en instagram (Annemieke_Gh)

  25/11/2017 at 10:07 pm
 • Reply trotsema fati

  Super ik doe graag mee voor mijn engeltje die in juni wordt verwacht.

  25/11/2017 at 10:13 pm
 • Reply Floor Verseveldt

  Ik zou dit pakket graag willen winnen. Ik ben momenteel zwanger van ons tweede kindje die wij dit voorjaar verwachten

  25/11/2017 at 10:33 pm
 • Reply Denise

  Ook ik wil het allerbeste voor mijn mannetje van 10 weken en doe graag mee Wat een leuk pakket !!
  Ik ben al fan van Pampers, Difrax en Jolein.
  Ik gebruik net als jou ook Naif maar ben nu wel heel erg benieuwd naar Burt’s Bees
  Dit “dorpsgenootje” gaat duimen

  25/11/2017 at 11:36 pm
 • Reply Lieke van Veen

  Wat een handig pakket ik zou graag meedoen voor een vriendin die aan het proberen is om zwanger te worden!

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)

  26/11/2017 at 12:25 am
  • Reply Lieke van Veen

   Ik heb zelf nog geen kinderen, dus ik heb nog niet echt een favoriet product.

   26/11/2017 at 12:28 am
 • Reply Annelies van Hurne

  Ik ben helemaal weg van pampers. Ook ik zelf heb een favoriet die ik hier niet bij zie staan en toch wel echt nodig ben voor mijn zoontje van 11 maanden. Sudocreme mijn zoontje is 11 maanden en heeft de meeste spullen niet meer nodig. Ik doe dan ook mee voor mijn zusje die nog 5 weken moet zwangeren. Ik verwerk de producten in een leuk kraamcadeau..

  26/11/2017 at 2:09 am
 • Reply Emy

  Ik doe graag mee voor mezelf! Mag dat? 😉 Vandaag precies 12 weken zwanger van nummer 4! Ik ben heel erg benieuwd naar de producten van Burt’s Bees. Wel veel over gelezen maar nooit geprobeerd.

  26/11/2017 at 9:09 am
 • Reply Gea Jager

  Wat weer een supergave actie. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve zus

  26/11/2017 at 11:29 am
 • Reply Maaike tH

  Wat een mooie producten! Ik doe heel graag mee voor mijn zus, die binnenkort een meisje mag verwelkomen…

  26/11/2017 at 12:15 pm
 • Reply Linda Raaijmakers

  Aangezien ik in februari tante word doe ik graag mee 😀 mijn favoriet zijn de hydrolfiels. Die zijn zo lekker multifunctioneel:D

  26/11/2017 at 12:58 pm
 • Reply Jolanda

  Handig overzicht! Ik hoor van alle moeders om me heen dat hydrofieldoeken echt onmisbaar zijn, ik ben erg benieuwd naar deze. Onze baby komt over een week of 3, dus ik doe graag mee voor dit pakket!

  26/11/2017 at 1:15 pm
 • Reply tamara

  ik doe graag mee voor mijn zusje en mijn lieve neefje Waylon net 8weekjes ♡

  26/11/2017 at 5:38 pm
 • Reply Ilsiee

  Ohhhh wat een superleuk en vast fijn pakket voor de mama’s en baby’s. Ik doe graag mee om mijn lieve Zus te verrassen die in verwachting is van haar 2e kindje.. groetje ilsiee

  26/11/2017 at 6:46 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Aangezien er gisteren een nichtje geboren is. Doe ik graag mee! Wat een gaaf pakket.

  26/11/2017 at 9:23 pm
 • Reply Oma Will

  Bij mijn vriendin is een kleinkind geboren.
  Dit lijkt mij een super cadeau om aan de kersverse ouders te geven.
  Om privéredenen heb ik geen Facebook, maar ik volg op bloglovin.
  Graag doe ik mee.

  26/11/2017 at 10:16 pm
 • Reply Jan

  Super leuk en nuttig pakket, ik waag graag een kansje.

  26/11/2017 at 10:38 pm
 • Reply melissa

  Ik doe graag mee om mijn schoonzus te verrassen die in februari hun eerste meisje verwachten en zij verdient het echt dubbel en dwars.

  27/11/2017 at 12:20 pm
 • Reply Linda

  Wat een fijn pakket! Deze zou ik heel graag willen delen met mijn zusje die binnen nu en twee weken haar eerste kindje verwacht.

  27/11/2017 at 1:29 pm
 • Reply Carmen

  Hi Joyce,
  Allereerst moet ik je zeggen dat ik bewondering voor je heb. Je lijkt me een ontzettend leuke, relaxte moeder voor je kindjes.
  Ik doe mee voor mezelf 🙂 misschien een beetje egoistisch, maar ik ben alleenstaande moeder van een zoontje en deze prachtige producten zouden als geroepen komen.
  Mocht ik niet winnen, dan ga je hier een mama en kindje heel blij mee maken!

  Groetjes, Carmen

  27/11/2017 at 1:37 pm
 • Reply Marian B

  Wat een leuk pakket! En weet ook al iemand die ik er graag blij mee zou maken!

  27/11/2017 at 3:35 pm
 • Reply erika panjer

  ik doe graag mee voor mijn schoonzus die op 01-01-2018 is uitgerekend en dit heel goed kan gebruiken en denk dat de difrax fles de favoriet gaat worden

  27/11/2017 at 3:49 pm
 • Reply marij brand

  ik ben zelf met kerst uitgerekend, dus doe graag mee voor mijzelf 🙂

  27/11/2017 at 5:37 pm
 • Leave a Reply