Happy momlife

musthaves baby 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Musthaves met een newborn + win!

Het leven met een newborn kan een behoorlijke zoektocht zijn. Helemaal als je in de winkels kijkt en het mega aanbod ziet aan producten voor je kleine spruit. Ook nu ik voor de derde keer moeder ben geworden heb ik mij weer verbaasd over de hoeveelheid keuzes die je hebt. Ik heb samen met babyplein.nl mijn favoriete producten uit gekozen die ik graag met jullie deel en jij kunt een pakket winnen met mijn musthaves erin. 

Burt’s Bees Baby 

Verzorgingsproducten vind ik mega interessant en probeer ik zo natuurlijk mogelijk te houden voor onze kinderen. Ik heb een grote voorraad Naïf in huis, maar ik wil ook wel eens wat anders proberen. Ik koos de producten van Burt’s bees uit en ik ben fan! De geur is heerlijk en de kinderen hun huidjes worden er lekker zacht van, maar vooral de geur. Mijn kinderen ruiken gewoon dagelijks naar honing. Mmmm!

Difrax

Ik ben al vanaf Aron gebruiker van Difrax producten en nog steeds groot fan. Ik heb in de eerste weken bij Fleur ook de Dr. Brown flessen geprobeerd, maar dit is eigenlijk niet mijn fles. Terug naar de Difrax flessen. De vorm ligt lekker in de hand en ik heb eigenlijk nooit problemen met de flessen gehad. Ze gaan heel wat jaren mee als het moet.

Pampers billendoekjes

Ik ben niet merkvast wat betreft billendoekjes, maar de doekjes van Pampers vind ik het wel het lekkerste ruiken. Absoluut een musthave en ook handig om met een baby een flinke voorraad in huis te hebben. Ik koop altijd billendoekjes in bulk in zodat ik nooit zonder zit.

Pampers 

Voor de pasgeboren ukkies van mij heb ik altijd een paar pakken pampers gekocht, waarom? Dit zijn lekkere zachte luiertjes die heel prettig zitten en een fijne indicatie streep hebben. Daarnaast blijkt het dat als je zin in een aanbieding koopt ze niet heel erg veel duurder zijn dan de andere luiers. En ik gun het die kleine baby billetjes gewoon haha!

Hydrofiele luiers

Hiervan heb je nooit te veel eerder te weinig helemaal met een reflux baby. Hydrofiele doeken gebruik ik werkelijk overal voor en ik heb voornamelijk de hydrofiele doeken van Jollein. Ze zijn heel zacht en blijven ook zacht na het wassen. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed betaalbaar voor de inhoud dat je krijgt.

WINNEN! 

In samenwerking met babyplein.nl mag ik een pakket weggeven met mijn favoriete producten voor een newborn. Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket:

  • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce.nl 
  • Laat een reactie achter onder dit bericht of het bericht op facebook waarin je vertelt dat je mee doet.

De winactie loopt tot vrijdag 1 december 2017 12:00 uur. Hierna zal ik de winnaar uitloten en bekend maken.

Welk product is jouw favoriet? 

Facebook Comments

Share this post