Happy momlife

Stokke 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Musthave – Stokke TrippTrapp + Newborn set

Toen ik bezig was met een lijst met producten maken die ik graag wilde hebben voor Fleur kwam ik onder andere uit op de newborn set van Stokke. Bij Sofie hebben wij met veel plezier gebruikt gemaakt van de Stokke Tripp Trapp en nog steeds zitten onze kinderen graag op de Tripp Trapp stoelen. Naast dat ze heel prettig zijn met jonge kinderen vind ik ze ook nog eens leuk staan ook. 

Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik een Stokke Tripp Trapp stoel binnen in de kleur Heather Pink. Een mooi roze kleur die niet heel schreeuwerig is. Daarbij kreeg ik een newborn set die je zo op de Tripp Trapp kunt klikken. De newborn set is ontworpen, zodat je baby direct een plekje aan tafel heeft. Hier merkte ik al snel dat Sofie het fijn vond dat Fleur bij ons aan tafel zat en eigenlijk zit ze bijna elke avond bij ons aan tafel als wij eten. Etenstijd staat namelijk gelijk aan aandacht vragen haha! Dit deden alle drie mijn kinderen. De Newborn set is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Het is een soort bakje waar ze in kunnen liggen en er zit een speciale boog bij waar je een speeltje aan kunt hangen. Het stoeltje klik je er dus makkelijk op en aan de indacator aan de zijkant van het stoeltje kun je zien of hij goed zit. Staat op groen dan kun je je kindje er veilig in leggen, staat ie op rood? Dan zit ie niet goed en moet je hem er dus nog goed op zetten.

Op dit moment ligt Fleur er nog voornamelijk in te slapen, maar straks zal ze ook haar eerste hapjes in dit stoeltje krijgen. Ideaal! Geen wipstoeltjes meer op tafel of je rug verpesten doordat je in de meest oncomfortabele houding je kindje eten aan het geven bent. Ik zie alleen maar voordelen aan de newborn set. De set is lekker zacht en is gemaakt van natuurlijke materialen. SCORE!

Na deze fase zal Fleur in de babyset gaan. Ook de babyset is in kleur helemaal aan te passen op de stoel die je hebt. Ik kan dus een babyset van de Heather Pink collectie aanschaffen en deze gebruiken op de Tripp Trapp stoel. Ook kun je op dat moment een tafelblad toevoegen. Heel handig als je net als wij een tafel hebt met allemaal gleufjes haha! (Deze is in drie kleuren te koop). Voor de babyset heeft Stokke onlangs een nieuwe collectie gelanceerd met een handige verkleiner voor in de babyset. Ideaal! Ik weet nog dat Sofie in het begin alle kanten op kon en ik dat zelf niet zo prettig vond. Inmiddels hebben ze hier dus een mooie oplossing voor in diverse kleurtjes. Het vervolg dus!

Tripp Trapp® White with Junior Cushion Jade Twill.

De laatste fase 

De laatste fase is de fase zonder extra toebehoren. Op een kussentje na heb je verder niks nodig. Oké een kussentje is ook wel een beetje overdreven, maar zit wel lekkerder. Aron maakt ook nog met regelmaat gebruik van de Tripp Trapp en eigenlijk willen wij ook nog eentje hem aan tafel hebben. Een Tripp Trapp zit gewoon het best voor kinderen en groeit goed mee. Zo zit je kindje altijd op de juiste hoogte aan tafel. En stiekem vind ik hem zelf ook wel heel erg lekker zitten.

Wij zijn blij met de Tripp Trapp stoelen die wij in huis hebben staan. Fleur kan er heerlijk in zitten en ook Aron en Sofie maken er volop gebruik van. Daarnaast kun je ze in de leukste kleuren kopen en ook hun hele leven mee laten groeien. 

Ps. Blijf Joyfromjoyce.nl goed in de gaten houden binnenkort geef ik er eentje weg!

Facebook Comments

Share this post