Comments (3)

Wat goed! Dit motiveert mij ook! Ik ga de video’s van popsugar eens proberen! En start zo meteen met yoghurt en fruit! Bij mij moet de knop om en even volhouden… Ken je de ijsjes maker van Zooku? Die heb ik afgelopen weekend weer gebruikt voor gezonde yoghurt-mangoijsjes… Gezond genieten in de zomervakantie, ook voor de kinderen! Zet m op, ik hoop dat ik met je kan volhouden

Ik vind het zelf ook moeilijk om niet te snoepen. Maar ik heb een geluk, ik kom er niet van aan.
Toch probeer ik mij zoveel mogelijk in te houden. De dagen dat ik het snoepen niet kan laten ben ik ook vermoeider. Dat is voor mij wel een motivatie. Als ik nu zin in zoet heb pak ik een banaan of aardbeien of ander fruit.

Succes!!
Ik herken het wel. Het sporten, Zumba, heb ik sinds een maand ook opgepakt. Maar uhm de lekkere dingen en bv cola minderen is nog niet gelukt.
Nu in vakantie tijd nog lastiger…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP