Happy momlife

Jaloezieën Woonkamer (4)
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mooie raamdecoratie voor de benedenverdieping

De koudere dagen staan weer voor de deur en het begint weer te kriebelen. Je kijkt eens twee keer naar je interieur, en er mag toch echt nog wel het een en ander aangepast worden voor komend seizoen! Meer sfeer en warmte toevoegen aan je inrichting kan gemakkelijk met raamdecoratie. Ik heb voor jullie uitgezocht welke raamdecoratie mooi past bij de verschillende ruimtes van de benedenverdieping. Wat kan wel en wat niet?

Woonkamer

Ik wil graag dat de woonkamer een industriële uitstraling krijgt. Nu passen daar verschillende raamdecoraties bij, maar degene die ik het meest geschikt vind zijn houten jaloezieën.  Houten jaloezieën hebben een stoere en robuuste look, passen goed bij bijvoorbeeld een gave leren bank of stoel. Zet er een leuk bijzettafeltje van hout en zwart metaal naast, voeg daar een plant en het ziet er super mooi uit! Tijdens de herfst en winter zou een leuk vloerkleed de woonkamer compleet afmaken.

Houten jaloezieën zijn compleet zelf samen te stellen! Of dit nou om de kleur gaat, ladderband, de bediening of lamelmaat. Je bent helemaal up to date met de houten jaloezie en hebt ook nog eens een uniek product in huis doordat de jaloezie helemaal naar je smaak is. De houten jaloezie met ladderband in plaats van ladderkoord geeft net een ander gezicht. Het valt meer op en het geeft jouw houten jaloezie een extra touch. Kies voor de houten jaloezie in een houttint met houtnerf, dit geeft je jaloezie namelijk een natuurlijke sfeer! Combineer met gordijnen voor nog meer sfeer.

Keuken

Zelf vind ik het super leuk om lekker te kokkerellen! En ik denk dat ik niet de enige chef-kok ben die zich regelmatig helemaal laat gaan achter het gasfornuis. Het komt dan ook wel eens voor dat de keuken een grote ravage is na het koken. Niet ideaal wanneer je nieuwe raamdecoratie net voor het keukenraam hangt en er helemaal onder zit. Welke raamdecoratie is er dan eigenlijk wel geschikt voor het keukenraam? Raambekleding boven het gasfornuis wordt toch super snel vies? Gelukkig heb ik ook voor je uitgezocht welke raamdecoratie handig en leuk is voor de keuken!

Plisségordijnen zijn zeer geschikt voor keuken! Ze zijn zo geschikt omdat je een plisségordijn in Top Down Bottom Up uitvoering kunt bestellen, dit betekent dat je hem aan de boven- en onderkant kunt bedienen. Sta je dus lekker te koken? Zorg er dan voor dat de onderkant van je plisségordijn omhoog geplaatst is. Zo kunnen er geen spetters of rare vlekken opkomen.

Naast het plisségordijn kun je ook gaan voor een roljaloezie. Het voordeel hiervan is dat ze eenvoudig af te nemen zijn met een klamme doek (niet te vochtig!). Wil je het poetsen van je nieuwe rolgordijn liever voorkomen? Trek dan wanneer je staat te koken het gordijn tot halverwege omhoog.

Gratis kleurstalen!

Ik heb nog een laatste verrassing voor je, waarmee ik je een beetje help bij het maken van een kleurkeuze. Bij Veneta.com kun je namelijk nu gratis kleurstalen aanvragen! Ja, je leest het goed. Gratis en voor niets! Pak je kans en bestel je stalen, kijk welke kleuren goed bij je ruimtes passen en of het aan je verwachtingen voldoet! Bestel daarna jouw persoonlijke favoriet op Veneta.com.

Welke ruimte wil jij graag bekleden met raamdecoratie?

Facebook Comments

Share this post