Happy momlife

img_1600
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moodboard voor kerst

Het kriebelt enorm om de kerstboom op te zetten, maar vanwege drukte heb ik besloten hem pas na de intocht van sinterklaas op te zetten. Tot die tijd kan ik wel al goed genieten van de voorpret van kerst. Onlangs maakte ik voor het eerst een moodboard, zodat ik weet hoe ik het wil gaan versieren en welke items ik nog aan mijn kerst stash wil toevoegen. 

Classic 

Eigenlijk ben ik al jaren dol op de klassieke kerst style. Mooie rode ballen gecombineerd met goud en groen. De laatste jaren heb ik mijn collectie food-gerelateerde kerstballen ook uitgebreid en wil ik dolgraag de cowboylaarzen van Vondels in mijn kerstboom hebben hangen. De ballen in de boom krijgen dus wederom de klassieke kleuren. Dit jaar wil ik voor het eerst geen slingers in de boom doen. Ik ben benieuwd hoe het dan lijkt en of ik ook achter mijn besluit blijf staan haha! 

Daarnaast wil ik voor het raam de komende jaren sparen voor een mooie setup van Notenkrakers. Ik vind ze al jaren heel erg leuk, maar eigenlijk heb ik er op een paar kleintjes na nog geen enkele om neer te zetten. Ik wil dus grote, middel en kleine notenkrakers voor het raam zetten. Ik denk dat het een gezellig aangezicht is. Het is een verzameling die ik dit jaar wil gaan starten en dan ieder jaar een beetje uitbreiden. Hoe leuk is dat? 

Ook heb ik vorig jaar voor op de bank een leuk geblokt kerstplaid gekocht en wil ik dat dit jaar aanvullen met leuke kerstkussentjes

Kransen

Zoals je op mijn moodboard kunt zien wil ik ook graag kransen. Ik vind onze ramen zo saai dat ik er graag iets nieuws/anders mee wil doen. ik heb besloten dat Ro twee haakjes moet maken waaraan ik twee mooie kransen kan hangen. Ik denk dat ik de kransen zelf wil gaan maken met eucalyptus, maar of dat lukt hangt even af van mijn nieuwe baan. Ik weet niet of ik alles wat ik wil kan combineren met de nieuwigheden van het echte leven haha! 

Slaapkamer

Ook onze slaapkamer is dit jaar ook weer aan de beurt om versierd te worden. Een paar jaren geleden ontving ik een super leuke dekbed set in kerst style die natuurlijk binnenkort op ons bed komt. Daarnaast komen er weer lichtjes achter het bed en mini kerstboom op de slaapkamer. Niet alleen bij ons, maar ook bij de kinderen die dat willen.  

Bij de voordeur

Dit jaar wil ik ook weer een kerstboom bij de voordeur neerzetten. Leuke lampjes erin en een super leuke kerst deurmat. Ze hebben bij de H&M verschillende soorten. Het lijkt mij in ieder geval een super gezellige binnenkomer. En omdat wij het dit jaar bij ons vieren vind ik ook dat ik volledig all out mag gaan! 

Facebook Comments

Share this post