Happy momlife

img_6603-2-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Monthly Recap | mei 2024

Ik sloeg april over, want april was weer kut. Ik kan het heel mooi maken, maar gebeurde weer veel te veel. Ik werd door te veel mensen gekwetst, dus het was een maand van zelfliefde om deze maand weer vooruit te kunnen kijken en om te genieten van de mooie momenten. Mei was mooi, mei was fijn! En daarom vandaag de fijnste, leukste en mooiste momenten van mei!

Mei begon met een heleboel slaapcomfort. Een nieuw bed, eindelijk en wat voor eentje. Wij kozen voor een bed waarbij gelijk alle luxe was ingebouwd haha!

Heel impulsief, zoals wij kunnen zijn, werd er besloten dat er een zwembad in de tuin geplaatst moest worden. Leuk voor de kinderen de komende periode, maar ook voor onszelf. Het werd een hele grote en de kinderen wisten van niks. Een leuke verrassing.

Omdat er een kleine interne verhuizing in mijn huis ging plaatsvinden, zodat het zoontje van mijn vriend ook zijn eigen plekje heeft als we samen hier zijn, moest er een kamer verbouwd worden. Samen gingen de meisjes een nieuw kleurtje voor hun kamer uitzoeken en het werd Gryffindor rood en geel. Omdat wij hopelijk dit jaar een huis samen vinden, hebben wij het over de huidige kleuren heen geverfd.

Terwijl wij druk aan het klussen waren konden de kinderen lekker zwemmen in het nieuwe zwembad. Inmiddels zitten er bijna dagelijk in, heerlijk!

Ik ging tussendoor lekker verder met het verven. Er moesten een paar laagjes over elkaar heen om het echt mooi te kunnen krijgen.

De interne verhuizing kostte veel energie en weinig tijd voor andere dingen. Max was het daar niet mee eens. Zodra ik ergens ging zitten kwam Max direct bovenop mij zitten. Heerlijk beest!

Ik vond het fijn om zelf ook wat kleertjes te hebben voor het zoontje van mijn vriend. Ik ben tegenwoordig dol op Vinted en dit stapeltje kocht ik dan ook via vinted.

Wij blijven nog druk met klussen. Een lekker fruitig biertje gaat er dan ook wel in!

De beste knuffels komen van Max!

Afgelopen maand ben ik ook druk bezig geweest met het schrijven en delen van blogs. Het is nog minimaal, maar ik verwacht dat het de komende tijd weer lekker gaat oplopen.

Ik ben druk boven bezig, wanneer ik opeens een hond naar boven hoor komen. Een nieuwe les voor mij; de deur richting de hal dicht doen. Terwijl ik boven bezig ben laat ik max voor deze keer boven. Hij kiest direct een knuffel uit op Fleur haar bed haha!

Max is voor het eerst wezen zwemmen en hij vindt het helemaal geweldig!

’s Avonds is het tijd voor een gezellig avondje bij vrienden. Ik kan me overigens niet herinneren wanneer ik voor het laatst een kater heb gehad haha!

En laat die dag erna nu net Moederdag zijn. Gelukkig ben ik rond brunchtijd klaar om iets te eten haha! Jeetje wat was ik brak. Daarna gaan we nog even met z’n allen zwemmen.

Tijd voor een nieuwe zwemplek, eentje met een heleboel zwemvriendjes!

Samen met mijn vriendinnen deed ik een High Patat voor de verjaardag van één van de vriendinnen. Het was zo leuk! Je krijgt zoveel lekkere hapjes. ik ga niet precies delen wat je krijgt. Maar wij kochten de deal via tripper en het was het geld meer dan waard! De plek is een dagbesteding en het wordt zo leuk gedaan!

Stapje voor stapje krijgt de kamer van de meisjes meer sfeer, zo leuk!

Max is begonnen met het wisselen van zijn tanden en gelukkig voor ons, hebben wij eentje kunnen vinden! Goed bewaren dus in zijn babydoos haha!

Nog een nieuwe zwemplek met Max ontdekken. Hier kan hij allerbest zwemmen en het is vlakbij ons huis. Hier zullen wij de komende tijd vaker heen gaan met lieve Max.

Dit meisje ademt roze! Heerlijk vind ik het!

Bij de action nam ik een set met deze bekers mee. Ideaal voor het zwemplezier in de tuin. Komen er in ieder geval geen vieze beestjes in of blaadjes.

Een heerlijk dagje rustig op starten. Een boek lezen in bed, samen met een ijskoffie. Heerlijk!

Hm! de kinderen wilden wel een keer weer pannenkoeken eten. Ik maak ze een keer tussen de middag, zodat we ’s avonds lekker gezond kunnen eten.

Ah mijn grote knul hangt door heel het dorp heen met foto’s. EVen als trotse mama een rondje rijden om hem te spotten.

Fleur heeft binnenkort een voorstelling met haar ballet groep, ze maakt dit mooie schilderij voor haar voorstelling. Ik kan niet wachten om haar op het grote podium te zien. Ik heb zelf bijna mijn hele jeugd gedanst op verschillende niveaus, het is dus heel leuk om haar zo te zien.

Samen met mijn lieve vriendin klets ik een avondje bij en eten we samen lekkere sushi mmm!

Fleur had een sport en spel dag en ik mocht helpen. Het was super leuk om bij aanwezig zijn.

Zaterdag ging ik naar de live dag van Kliekjesqueen, een heerlijke inspirerende dag. Wil jij ook Member worden en online geld verdienen? MEt de code joyce10 krijg jij een doorlopende korting van €10,- op je membership! Klik op de link om je aan te melden.

En wat had ze een heerlijke lunch geregeld mmm!!!

De kindjes kwamen maandag weer thuis, zo fijn om weer compleet te zijn. MAx is ook altijd blij als iedereen thuis is.

Dinsdag had ik wat te vieren! Ik heb mijn eerste sales gehaald en ik heb met mezelf afgesproken dat ik iedere mijlpaal ga vieren. Op naar mijn volgende mijlpaal om te vieren!

Mijn lieve kleine chick mocht dinsdag voor het eerst met kleding zwemmen, zo knap en zo goed!

Mijn vriend zijn zoontje was er ook, en omdat vaderdag dit jaar een beetje anders loopt deden wij alvast wat cadeautjes voor vaderdag.

Als je ooit nog een beste vriend zoekt, koop een hond haha!

Facebook Comments

Share this post