Happy momlife

img_2973
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Monthly Recap | Maart 2024

Wauw! De eerste drie maanden van 2024 zitten er alweer op, ze zijn voorbij gevlogen. Nog steeds is het een bewogen jaar en heerst er veel onrust in ons leven. Maar dat laten wij ons geluk niet in de weg staan. Wij proberen zoveel mogelijk te genieten van de mooie dingen en daarom ook een overzicht van alle mooie momenten van Maart. Met als hoogte punt: MAX!

Maart begon voor mij met het laten zetten van een nieuwe tattoo. Een beetje Harry Potter fan ziet watmijn tattoo is. Voor diegene die geen Harry Potter kent; ga het kijken haha! Ik heb de deathly hallows laten plaatsen op mijn arm in combinatie met de geboorte bloemen van de kinderen.

En toen kwam opeens dit knappe vriendje op ons pad. Wij wilden eigenlijk wachten tot wij samen gingen wonen voor wij een hond gingen nemen, maar besloten er toch eerder voor te gaan. Iedereen binnen ons gezin kan wel wat liefde van een hond gebruiken. Dus zo kwam Max heel onverwachts in ons leven.

Maar voordat wij Max mee naar huis gingen nemen , ging ik eerst nog met Aron naar Kraantje Pappie in het Hedon in Zwolle. Hij kreeg dit voor zijn verjaardag en volgens mij hebben wij beide erg genoten.

En toen was het tijd om onze Max op te halen en mee naar huis te nemen. Omdat het een snelle beslissing was ( Max was terug gebracht door zijn vorige eigenaren, en zocht eigenlijk echt een huisje). Er werd direct volop geknuffeld met ons vriendje!

De meisjes wisten niet dat dat er een hondje aan kwam, een grote verrassing dus toen ze thuis kwamen!

Soofje vraagt al jaren om een hondje en nu heeft ze eindelijk een vriendje!

Samen met mijn (ex) collega’s ging ik naar de Dirty Daddies toe.

Het is vanaf het begin af aan al een heel lief en makkelijk beestje. Medisch was er wel wat te doen, maar dat lijkt nu gelukkig ook opgelost.

De afgelopen weken stonden dan ook echt in het teken van Max, maar jeetje als ik deze foto zie dan is hij echt mega gegroeid!

MAx gaat overal mee naar toe. Op dit moment past hij nog in mijn fietsmand, maar dat gaat niet lang meer duren. Ik grapte al dat ik eigenlijk weer een bakfiets moet hebben om de hond te vervoeren. haha!

Zo gaat Max ook mee kijken bij de voetbalwedstrijd van Sofie.

Ik ging naar nog een feestje, helaas werd het hele gezin hartstikke ziek en kon ik voor het hoogte punt (Kraantje Pappie) richting huis. NIks aan te doen natuurlijk en kinderen gaan voor.

Naast zelf ziek zijn werd Max ook steeds zieker. Gelukkig kon de dierenarts iets voor ons betekenen. En na meerdere spuitjes, kuurtjes en ander voer lijkt hij goed op te knappen.

Maart beginnen de verjaardagen ook weer. De eerste is achter de rug. Nu op naar de verjaardag van Sofietje. Vorig jaar eindigde haar verjaardag nogal ruk, dus wij gaan er alles aan doen om haar een geweldige verjaardag te geven!

Tijdens het paasweekend ben ik ook begonnen met de zolder aan te pakken. Er stonden veel te veel spullen op zolder en nog een heleboel spullen die ook van mijn ex zijn. Ik heb nu alles naar beneden gegooid en morgen gaan wij dit naar de stort brengen.

Omdat Max nu voldoende aankomt, of nouja 3 kilo in 4 dagen moet hij ook flink bewegen. Lekker wandelen waar we kunnen natuurlijk.

De maand maart zit erop. Tijd voor de lente!

Facebook Comments

Share this post