Persoonlijk

Moments of Joy – Werken en ziekig

Goedemorgen, het is weer maandag! Ik maak mij ondertussen alweer klaar voor mijn eerste werkdag van de week. Vanaf vandaag heb ik weer een beetje een privé leven en werk ik iets minder dan de voorgaande weken. Even tijd voor de huishouding en de kinderen én een mand vol met blog spullen.

Maandag 

Maandag begint ons drukke leventje. Robert begint vanaf vandaag ook met zijn baan en ik moet ook de hele dag werken. De kindjes gaan voor het eerst een hele dag spelen op hun nieuwe plekje. Tussen de middag bel ik even om te horen hoe het met ze gaat. Gelukkig gaat het met beide kindjes goed en kan ik rustig verder werken. Om 17:00 uur was ik vrij en vloog ik naar de kindjes toe. Ik was blij ze weer te zien. Na het werken fietsen we snel naar huis en maak ik het eten klaar. Het eten was echt waardeloos afgelopen week. ‘S avonds hangen Ro en ik wat op de bank, moe van het werken.

Dinsdag

Er stond een half dagje werken voor mij klaar en ‘s middags bracht ik tijd door met mijn kleintje. Sofie wilde lekker slapen en Aron en ik keken een film.  Ik begon een beetje ziekig te worden helaas. Aron mocht kiezen wat wij gingen eten en hij koos voor patatjes uit de airfryer. Lekker! ‘S avonds gaat Robert voetballen en ik ga vroeg slapen. Ik kan niet ziek worden in mijn tweede werkweek.

Woensdag

Als ik wakker word voel ik mij nog slechter, bah! Mijn keel doet zeer met een lading tabletjes en thee hoop ik de dag te overleven. Gelukkig gaat dit allemaal goed. ‘S avonds doe ik eigenlijk ook vrij weinig. Ik ga vroeg op bed en slaap al vrij vlot in de hoop dat ik de volgende dag een stuk fitter ben.

Donderdag

Donderdag leg ik contact met de huisarts die helaas nog niks voor mij kan betekenen. Ik besluit daarom langs de Etos te gaan en om advies te vragen. Ik neem een spray mee van strepfen en fijne snoepjes die ik tijdens het bellen makkelijk kan wegstoppen. Het werkt goed en de hele dag heb ik weinig last. De kindjes zijn bij mijn moeder en besluiten daar een Hollandse pot mee te eten. Ik vlieg – zo voelt het – na het werk de jumbo door en haal eten voor Robert en mij op. Volgende week moet dit echt anders bedenk ik mij. ‘S avonds gaat Robert weer voetballen en ik ga vroeg slapen.

Vrijdag

Vrijdag, de laatste dag van de week en ik kijk uit naar het weekend. Ik merk in de ochtend dat mijn keel het al beter ‘doet’. De dag gaat snel voorbij en ik merk ook dat ik het werk wat ik doe echt leuk vind om te doen. Om 17:00 uur ben ik vrij en heb ik weekend! Ik haal de kids op en ga thuis snel koken. Na het eten rijden we nog even naar de winkel voor een kleine boodschap. ‘S avonds duiken wij er vroeg in, want er staat weer een leuke dag voor ons klaar zaterdag.

Zaterdag

Vandaag gaan we met de schoonfamilie naar AquaZoo in leeuwarden. Wat een leuke park! Binnenkort schrijf ik er nog een kort blogje over dus ik ga nu niks over vertellen, haha! We hebben een leuke dag gehad en de kinderen hebben het naar hun zin gehad. Na het spelen in het park aten we nog even de Mac Donalds en daarna lekker naar huis. Ik dook vroeg mijn bed in, want mijn lampje was weer uit.

Zondag

Vandaag gingen de mannen een dagje naar de Gamma racing day en had ik een rustig dagje met mijn kleine meid. Samen hebben wij een lekker stuk gefietst en verder niet zoveel gedaan. ‘S avonds aten we een lekker kippensoepje en keken Robert en ik nog wat afleveringen van Full house.

Dit was mijn week. Aankomende week heb ik het iets rustiger. Op naar een nieuwe week.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Nienke

  Jammer dat je je zo ziekjes voelde, op naar een betere week!

  08/08/2016 at 1:49 pm
 • Reply Fatos || 2momzs

  Ahw beterschap!! Hopen dat t snel beter gaat.

  08/08/2016 at 3:40 pm
 • Reply Nathalie

  Balen dat je, je niet fit voelde en dat in de tweede week… ik zou net als jij door hebben gezet en me niet ziek gemeld hebben.

  08/08/2016 at 8:47 pm
 • Leave a Reply