Persoonlijk

Moments of Joy #1 – HAPPY NEW YEAR!

Zo he en dan zitten we opeens in een gloednieuw jaar, bomvol nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik vind het altijd een bijzondere week, de week naar het nieuwe jaar toe. Dit jaar heb ik er ook weer van genoten en dat deed ik door een weekje vakantie te hebben van mijn werk YESS! Natuurlijk heb ik weer een heleboel foto’s gemaakt afgelopen week. 

Tweede kerstdag tijd om ons meisje aan te kleden met haar nieuwe kleding van de Zara, i love it!

Sofie is dol op het lezen van boekjes en doet dit ook vaak in de ochtend op haar bedje.

Ik ben niet helemaal fit tweede kerstdag, maar daar kun je met een laagje make-up niks van terug zien.

We vieren tweede kerstdag bij mijn schoonouders met cadeaus en lekker eten. Zodra we thuis komen leggen wij de kindjes op bed en gaan wij series kijken.

Dinsdag moeten wij nodig boodschappen doen. De koelkast is leeg, haha! We gaan naar de lidl, Albert Heijn en ik haal wc papier en billendoekjes bij de action.

Crappy foto, maar ‘s middags vertrek ik richting Froukje om daar derde kerstdag te vieren, gezellig!

We brengen ook allemaal 2 cadeaus mee, ik win ijslollie houders en een crafting set die ik zelf meenam.

Woensdag is Sofie niet helemaal fit. Samen met de kids moeten ik wel echt even boodschappen doen dus lekker warm ingepakt gaan we op pad. Aron gaat ‘s middags met mijn ouders naar de bioscoop.

Mmm mijn lieve collega komt lekkere kniepertjes brengen!! Dit hoort echt bij oud en nieuw!!

Donderdag maak ik geen foto’s. Het is een spannende dag, Ro moet namelijk een toets maken voor zijn nieuwe baan en als hij die haalt dan mag hij vandaag beginnen. Godzijdank haalt hij hem en vandaag is dan zijn eerst werkdag. Ik merk dat ik last heb van de spanning, want ik krijg en migraine bij. Zodra Robert goed nieuws heeft gehad gaat hij met Aron op pad om cadeaus te halen van zijn gekregen cadeaubonnen. Daarna eten we patatjes. Door mijn hoofdpijn moet ik helaas mijn date met mijn BFF afzeggen. Deze week een nieuwe poging.

Vrijdag voel ik me stukken beter, alsof er iets van mijn schouders af valt. Ik ga met mijn gezin naar mijn oma om langs te gaan voor haar verjaardag.

Eerst nog even bloemen halen bij de bloemenzaak.

De kindjes (en wij) worden heerlijk verwend bij mijn oma met allerlei lekkers. Sofie weet precies waar de koekjes en spekjes te vinden zijn haha!

Zaterdag ga ik in de ochtend met Sofie op pad, we moeten boodschappen doen, maar de Diva heeft er geen zin in. Als ik vraag of ze mee gaat op de fiets krijg ik als reactie neeheee. 

Zodra ik thuis kom begin ik met koken. Eerst maar de rollade in de pan.

Daarna maak ik kipnuggets met een korts van doritos, zo lekker!

Ondertussen vul ik ballonnen met van die led armbandjes. Dt geeft zo’n gezellig sfeertje.

En dan is het tijd om de flessen te laten poppen en de champagne naar binnen te hijsen. En natuurlijk de oliebollen.

We doen samen met Aron een spelletjes Catan, maar al snel is hij vertrokken naar buiten met de kindjes uit de buurt en de buurman. Jeetje hij wordt echt groot hoor! Zelfstandig enzo, niet aangewend.

Wij besluiten ook naar buiten te gaan. De oliebollen, champagne en de biertjes gaan ook mee naar buiten. Lekker warm bij een vuurkorfje.

Om half 12 gaan we allemaal even naar binnen en op dat moment hoor ik Sofie ook wakker worden. Yess denk ik, lekker samen het nieuwe jaar in. We kijken naar de karaoke die op NPO is en bleren hard mee. Wat voel ik mij gezegend om met hen het jaar in te mogen knallen. 2016 was een pittig jaar waarin wij vaak zijn getest, maar godzijdank zijn wij er samen sterker dan ooit uit gekomen. 2017 brengt hopelijk veel goeds met zich mee.

Ik wil niet dat Sofie naar buiten gaat dus samen kijken wij naar het vuurwerk buiten. Sofie vindt het allemaal moooooi! Aron en een buurmeisje staan ook binnen, de knallen zijn ook best spannend.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Lilian

  Wat vervelend dat jullie niet helemaal fit waren maar zo te zien hebben jullie wel fijne feestdagen gehad en goed uiteinde! Gelukkig nieuwjaar.

  02/01/2017 at 8:29 am
  • Reply admin

   Ja absoluut even verzetten haha! Jij ook een gelukkig nieuwjaar

   02/01/2017 at 8:51 am

  Leave a Reply