Persoonlijk

Moments of Joy | Date night 

Happy monday! Het is maandag er staat weer een frisse fruitige week voor ons klaar. De een na laatste schoolweek. Die dankzij een bruiloft een hele korte schoolweek gaat worden voor Aron. Maar eerst blik ik terug op afgelopen week. Kijk je mee naar mijn moments of joy? 

Maandagochtend eerste even lekker ouwehoeren met Sofie.

En zodra Sofie slaapt kruip ik achter mijn laptop om vooruit te werken. Komende week gaat een hele drukke week worden dus er moet wat gedaan worden.

En opeens hoor ik oh oh! Sofie trok onze enige plant kapot haha! Het is al een wonder dat de plant zo lang geleefd heeft.

Haarbandjes voor Sofie en mij. Ik haalde deze zakdoeken bij de zeeman aangezien dit hip moet zijn en mij dit wel leuk leek voor Sensation.

Toen ik Sofie op de fiets wilde tillen hing ze helemaal naar het stoeltje achterop. Het stoeltjes is trouwens van Qibbel en de review van de stoeltjes komt deze week online inclusief een winactie.

Maandag avond ging ik nog een avondje sieraden maken met mijn moeder en mijn zus. Alleen vergeet ik foto’s te maken haha!

Dinsdag is een mooie dag. Ik krijg te horen dat ik geslaagd ben voor mijn secretaresse opleiding! Volgend jaar doe ik nog één jaar een opleiding en dan vind ik het eerst wel goed denk ik.

Ook is dinsdag onze trouwdag! Drie jaren getrouwd met de liefde van mijn leven <3 We vieren het niet echt, want Robert heeft het te druk met zijn scriptie.

Wel maak ik een lekker stroopwafel taartje (recept klik hier)

En we vieren het met PIZZA! Wij hadden nog wat thuisbezorgd te goed en na een zoektocht kwam ik een leuke aanbieding tegen. Lekker! Wij bestellen altijd allerlei verschillende smaken en delen het met elkaar

Zodra Robert zijn scriptie weer heeft ingeleverd bij zijn Engels docent (hij doet hem in het Engels) verplicht ik hem een spelletjes te doen. Ik speel graag skip-bo, omdat ik dan win haha!

Tijd om boodschappen met mini te doen

Super leuk nieuws! Ik mag als insider mee doen aan een Philips airfryer test in samenwerking met uitpaulineskeuken.nl. De laatste keer ovenfriet dus. Ik wil hem al zolang en nu heb ik hem gekregen! WAUW!! Dit was trouwens een oproep waaraan iedereen mee kon doen, dus niet iets specifieks voor bloggers. Je kunt alles volgen via de hashtag #airfryerfans.

Sofie kan opeens super lief spelen, echt genieten!

Dit is onze straat momenteel. Een grote chaos! Gelukkig zijn wij nog niet aan de beurt.

Tadaa! Onze aifryer is binnen

Maar voordat ik hem mag gaan testen moet ik eerst aan het werk. Mijn mini’s en grote meiden weer les geven.

Als ik thuis kom is het eerste gedeelte van het avondeten al klaar. We eten patatjes met een frikadel en maken later nog een mexicano. Het smaakt onwijs lekker en de snackbar zal ons nog weinig zien.

Zaterdagochtend op pad met Aron. We moeten een paar kleine boodschapjes doen voor het weekend.

En we kiezen een lekker broodje uit. Robert is ondertussen weer met zijn scriptie bezig en Sofie slaapt.

En door Robert zijn scriptie moeten wij helaas onze kaartjes van Sensation doorgeven aan iemand anders. Hij moet het dinsdag inleveren en hij moest dit weekend nog aan de bak. Echt onwijs jammer, want wij keken er heel erg naar uit. Maar Amsterdam is niet naast de deur en Sensation duurt tot ongeveer 06:00 uur. Vanaf dan gingen ook ongeveer de treinen richting huis weer en zal dus heel laat worden. Als je thuis bent ben je dus moe en wil je gewoon slapen. We moesten hier dus verstandig in zijn.

Maar we besluiten er wel een leuke avond van te maken en gaan er samen even uit. ONze verjaardag/kerst cadeaus uitgeven

Door bijvoorbeeld cocktails te drinken en….

Sushi te eten! Oh ik ben zo dol op sushi en geniet er echt van om dit samen met Robert te eten. Gelukkig vind hij het ook steeds lekkerder.

Daarna pakken wij nog een filmpje. We kiezen voor central intelligence een onwijs leuke film!!

Zondag begint Robert al vroeg weer met zijn scirptie en ik test de airfryer door er tosti’s in te doen. Lekker!

En nog meer! Ik maak namelijk heerlijke appeltaart wraps die je ook gewoon in de oven kunt doen. Het recept komt morgen op kitchenmom.nl

Zondagmiddag als de kindjes thuis zijn gaan wij nog even naar de Gamma. Wij hebben een bruiloft deze week en moesten nog een leuk cadeau bedenken.

Dit was mijn week op naar een nieuwe DRUKKE week met veel leuke dingen. Waarom? Dat zie je allemaal volgende week. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Simone

  Die Sophie, nu al achterop de fiets 😉 jammer van sensation, maar soms moet je nou eenmaal verstandige keuzes maken.

  04/07/2016 at 7:54 am
 • Reply Charlotte

  Oh die appeltaart wraps zien er lekker uit!

  04/07/2016 at 11:37 am
 • Reply Hanna

  Ik ben benieuwd naar die appeltaart wraps!

  04/07/2016 at 8:14 pm
 • Reply Jessica

  Wat jammer van Sensation, maar een verstandige keuze. Je bent toch helemaal brak na zo een nacht… En dan kan je niks meer, maar een leuke date night ervoor terug gekregen!

  04/07/2016 at 10:13 pm
 • Reply Angelique

  Jammer van Sensation. Ik vind het ook totaal niet bij je passen trouwens haha. Maar heerlijk zo’n week! Gefeliciteerd mede secretaresse! Ga je nu de directiesecretaresse doen of iets totaal anders?

  05/07/2016 at 10:00 am
 • Leave a Reply