Persoonlijk

Moments of Joy – BINGO!

Hoi! Leuk dat je weer komt kijken op deze maandag naar mijn weekoverzicht. De laatste twee weken heb ik hem uitgeschreven ik moet toegeven dat dit mij wel bevalt dus ik ga het zo houden voor nu. Afgelopen week had ik een rustige week qua werk en daar was ik stiekem ook best aan toe. 

Maandag

De week begint met een werkdag tot half 3. Daarna ga ik snel naar huis om even te stofzuigen en dweilen, dit was hard nodig. Daarna maak ik het eten alvast klaar en haal ik de kinderen op van de opvang. We rijden langs het centrum waar een jaarmarkt is en Aron geeft aan dat hij wel even wil kijken. Samen lopen we even naar Robert en daarna halen we een lekker ijsje op de markt. Daarna eten we lekker en spelen we thuis nog even.

Dinsdag

Vandaag had ik eigenlijk een werkdag tot 5 uur, maar vlak voor mijn lunchpauze krijg ik een telefoontje van de opvang dat Sofie koorts heeft en of ik haar wil komen ophalen. Gelukkig was het mogelijk op het werk dat ik tussenuit ging en haalde beide kinderen op. Thuis aangekomen blijkt Sofie ook echt ziek te zijn. Ze wil alleen bij mij liggen en uiteindelijk gooit ze haar complete inhoud eruit. Zo zielig! Ik ben de rest van de dag met niks anders bezig dan zorgen voor mijn kleine meid. Aron speelt lekker boven en buiten met de kindjes uit de straat. Gelukkig hoef ik die avond niet te koken, ik had namelijk nog een pan soep staan.

Woensdag

Sofie gaat bij mijn ouders verder uitzieken en Aron breng ik naar de opvang. Gelukkig heb ik niet zo’n lange werkdag. Maar na het werken heb ik nog een gesprek met de woningbouw over de renovatie. Wij gaan namelijk voor een paar weken op een vakantiepark wonen tijdens de renovatie Heel fijn dit geeft ons allemaal een beetje rust tijdens de renovatie. Daarna haal ik Aron snel op en brengen mijn ouders Sofie thuis. Ze is nog steeds niet helemaal fit, maar haar praatjes zijn flink aanwezig. Gelukkig ben ik morgen vrij en kan ik er de hele dag voor de kinderen zijn.

Donderdag

Heerlijk een vrije dag! Robert staat vroeg op en ik en de kinderen slapen nog even. Daarna gaan we eruit en ruim ik wat op in huis. Aron had woensdag bij de opvang bessen geplukt en daarvan willen wij een lekkere cake gaan maken. Dus we moeten nog even naar de winkel voor wat kleine dingen. Wanneer we thuis zijn bakken Aron en ik een lekkere cake en Sofie haalt nog wat slaap in. Ze is gelukkig al een stuk opgeknapt. ‘S avonds geniet ik van een boek en chocolade op de bank, het leek wel herfst!

Vrijdag

Vandaag werk ik tot 15:00 uur en daarna vlieg ik naar huis om door te gaan naar Groningen. Mijn vriendinnetje is jarig en Robert werkt vandaag in Groningen. Ik wilde dus met de trein die kant op gaan, maar wat blijft; de trein reed niet. Zo irritant en ik heb echt een hekel aan de bus. Het duurt veel te lang, maar helaas had ik geen keus. Veel later dan ik hoopte kom ik aan in Groningen en loop ik richting Robert zijn werk. Samen eten wij een snelle hap en daarna gaan we naar de verjaardag van mijn vriendinnetje. Tegen 1 uur komen wij weer thuis en val ik als een blok in slaap.

Zaterdag

Vandaag beginnen wij iets later. Even een beetje uitslapen en daarna de kinderen ophalen. Aron besloot bij mijn zus te gaan slapen en Sofie sliep bij mijn ouders. Daarna doen wij boodschappen en gaan we in huis aan de slag. Robert en Aron gaan verder met klussen in de tuin en Sofie en ik maken schoon. Sofie vindt het geweldig om met een doekje achter mij aan te lopen haha. ‘S avonds eten we broodjes met pulled pork en daarna plof ik op de bank om te gaan bloggen.

Zondag

Vandaag doe ik niet zoveel. Ik plan een dagje in om te gaan bloggen. Aron gaat met mijn ouders, zus en nichtje zwemmen en Sofie slaapt veel. Tijd om te bloggen dus, haha! Samen met Aron maak ik foto’s voor een leuke samenwerking. Aan het einde van de middag komen er vrienden van Robert en rond etenstijd vlucht ik het huis uit voor een meiden avond. Met een groep vriendinnen eten we pizza’s en daarna gaan we naar een Riviera Masion bingo. En ik ging niet met lege handen naar huis. Ik won een mooie broodmand met twee placemats.

Fijne week!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Jessica

    Arm meisje, hopelijk is ze nu weer fit? Ik hoor het weer meer hoor de laatste paar dagen dat kindjes ziek zijn. Fijn dat het ook lukte op je werk om weg te gaan voor haar. Fijne week!

    15/08/2016 at 5:25 pm
  • Leave a Reply