Happy momlife

-2772897997637511589_img_0006
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #96 – 24 uur zonder kinderen

Happy monday! Het is maandag en deze week staat er weer een weekoverzicht klaar op mijn blog. Ik neem jullie mee in mijn leven als moeder van 3 kinderen en geef jullie een kijkje in mijn leven als moeder, blogger, VA en alle andere fucnties die ik uitoefen.

MAANDAG

Maandag ochtend staat er een vriendin voor de deur en vraagt of ik met Fleurtje mee wil naar ballorig. Ik was hier nog niet eerder geweest met Fleur en ze vindt het echt geweldig. We spelen de hele ochtend en kletsen ook.

Zo fijn om dit meisje te zien genieten! ’s Middag slaapt ze de hele middag haha!

DINSDAG

Dinsdagochtend begint met een werkochtend. Ik doe social media voor een bedrijf in het centrum en ga langs om wat acties te bespreken en foto’s te maken in de winkel.

De hele middag werk ik, Sofie heeft een playdate met een meisje uit haar klas. De eerste keer! Aron speelt buiten en Fleurtje slaapt. Ro gaat mee naar zwemles, al gaat dit nog niet allemaal even goed. Het is een lastige keuze of thuis blijven met Fleur die veel lawaai maakt of naar zwemles.

En dit is het resultaat van een playdate en zwemles. Ze is kapot! Gelukkig is ze iedere woensdag nog vrij. Kan ze dan lekker bij komen.

Als de meisjes op bed liggen oefenen wij met Aron zijn boekbespreking. Hij doet het heel goed!

Deze foto kom ik nog tegen op mijn camera, Fleurtje ging vanochtend mee werken.

WOENSDAG

Woensdag maak ik weinig foto’s.. Ik werk veel en ben in huis bezig. Sofie valt net voor het eten in slaap. OEPS!

DONDERDAG

Aron heeft een afspraak in het ziekenhuis. Hij doet het onwijs goed tijdens de afspraak. Trots op hem!

Als wij thuis zijn breng ik Aron weer naar de klas en daarna ga ik boodschappen doen met Fleurtje.

De kaartverkoop voor Doornroosje is begonnen, het duurt nog tot 23 december, maar wij houden van Van Hoorne en iedereen hier kijkt er al naar uit.

VRIJDAG 

Dit meisje wil de hele tijd cheeeeeese doen! Zo lief.

Mijn vader komt wat klusjes doen. De vitrage in de woonkamer hangt gelukkig fijn!

Ik vind het zo gezellig met haar in huis! Ik ben blij dat ik nog geen leegnest heb haha!

Het eten dit weekend is heel slecht. Vrijdagavond worden er spareribs bezorgd. Ze waren helaas niet zo lekker. Vrijdagavond ga ik nog naar de film met mijn schoonmoeder en schoonzus. We gaan naar Singel 39 wel oké film om te zien.

ZATERDAG

Zaterdag brengen wij de kinderen weg om te gaan logeren bij opa en oma. 24 uur bijkomen hahha!

Wij rijden door naar Duitsland om te gaan tanken en om verzorgingsproducten in te slaan. Tussen de middag moet er gegeten worden en een curry worst gaat er altijd wel in. Tanken in Duitsland scheelt trouwens 0.15 cent per liter!

Als wij thuiskomen rusten wij uit en werk ik nog een beetje. Daarna maken wij ons klaar voor het avondeten. Eigenlijk hadden wij een BBQ maar dat trekt Ro momenteel nog niet.

Wij gaan eten bij mijn favoriete sushi tent; imono! Super lekkere sushi en cocktails hebben ze daar. Ro heeft met kerst een cadeaukaart gekregen waardoor wij lekker kunnen genieten van het eten.

Mmm en dit is ook zo lekker! Ik heb er nu al wel weer zin in.

ZONDAG 

Zondagochtend tegen 09:00 uur zijn wij al wakker haha! Dit voelt trouwens al als uitslapen. Wij kijken de hele ochtend Grey’s in bed. Heerlijk!

Rond lunchtijd is het tijd om te douchen. Ik trek mijn jumpsuit aan, leuk is hij hé? Hij komt van bonprix.

Daarna cadeaus inpakken want wij hebben twee verjaardagen.

Fleurtje was bij mijn ouders al de hele tijd aan het overgeven, maar ze blijkt echt niet fit te zijn. ’s Avonds heeft ze koorts en wil ze alleen maar bij ons liggen. Gelukkig valt ze snel in slaap nadat haar zetpil werkt.

Op naar een nieuwe week! Een week met veel tijd voor en met de kindjes, heerlijk! 

Facebook Comments

Share this post