Happy momlife

img_9787
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #95 – Even allemaal teveel

Happy Monday allemaal! Het is maandag en net als iedere andere week staat er een weekoverzicht online. Deze week bevat mijn weekoverzicht alleen niet zoveel foto’s. Ik was veel thuis met de kinderen in verband met de mei vakantie. Het weekend verliep ook geheel anders dan gepland. 

MAANDAG 

De maandag begon al goed, ik maakte namelijk geen enkele foto haha! Ach ook wel lekker rustig en fijn dat ik blijkbaar niet de druk voel om alles vast te leggen.

DINSDAG 

Dinsdag spelen de kinderen de hele dag buiten en dit is dan ook de enige foto die ik heb. Ik ben druk bezig in huis om alles een plek te geven. Het is dus heel fijn dat de kindjes lekker buiten spelen.

WOENSDAG 

Woensdag ochtend beginnen wij met een rondje boodschappen doen. Aron en Sofie gaan beide op de fiets en ik loop/ren er achteraan met de buggy.

Bij ons nieuwe huis zit dichtbij een lekkere bakker. Vanaf nu dus iedere keer vers brood en dat bevalt iedereen goed. De kindjes krijgen allemaal een stukje stokbrood, mmmm!

Als wij thuis komen maak ik een lekkere schaal met fruit voor de kindjes en ik doe er nog wat ontbijtkoek bij.

Ik heb een heleboel dozen in huis staan en dit is geweldig speelmateriaal. Aron maakt een Robot en Fleur en Sofie maken van een grote doos een huis.

Daarna spelen deze twee weer heerlijk buiten.

Ook dit dametje wil even buiten spelen. Zie hoe knap ze al zelf op de schommel kan zitten?

Sofie is gevallen en één van de tuinmannen heeft haar deze pleister gegeven. Zo schattig!

Knock out! Fleur slaapt eindelijk weer een beetje goed in ons nieuwe huis. Ze moest even wennen aan haar nieuwe plekje denk ik.

DONDERDAG

Donderdag speelt Sofie haar nieuwe vriendinnetje bijna de hele dag bij ons binnen. Beide kids hebben al zoveel nieuwe vriendjes gemaakt sinds wij hier wonen, zo fijn en leuk voor de kinderen.

Dit meisje heeft alleen een flink humeur. Ze is mega driftig en gilt er op los.. Ik denk dat de terrible two’s dichtbij komen..

VRIJDAG

Er staat al de hele week een pakketje te wachten tot ik het ga passen. Dit jurkje zit er bijvoorbeeld in. Heel fijn van H&M. Ik kan niet wachten op mooi weer.

Mijn moeder haalt deze shoftshell jas voor Sofie op bij de Kik. ik vind deze jassen zo fijn voor kinderen!

’s Ochtends heb ik visite van een vriendin, ze woont dichtbij en bij haar zijn ze druk aan het klussen. Samen met haar klets ik en eten we samen een visje. Wanneer ze weg gaat maak ik nog wat foto’s voor campagnes.

’s Middags krijg ik visite van een andere vriendin. Zo gezellig om mensen om je heen te hebben. De kindjes waren bij mijn schoonmoeder en worden tussendoor thuis gebracht.

Terwijl er visite is worden onze gordijnen geleverd YES! Fijn hoor om eindelijk gordijnen voor de bovenverdieping te hebben.

ZATERDAG

Vrijdag op zaterdag wordt ik ’s nachts wakker gemaakt door Ro en twee ambulancebroeders. Ro heeft een eenzijdig ongeluk gehad en ze brengen hem thuis. Je begrijpt dat ik de rest van de nacht niet geslapen heb. Ik wil hem toch nog even laten checken bij de HAP en daar mogen wij direct heen. Hij heeft een hersenschudding en moet het rustig aan doen. Alles komt nu op mij neer en ik ga er niet om heen draaien dat ik het best zwaar vind allemaal. De kinderen, de verhuizing, mijn bedrijf en dan mijn lief die zich duidelijk niet goed voelt. Ik doe het rustig aan deze weken, maar dat begrijpen jullie vast wel.

’s Middags brengt de pakketbezorger een moederdagbox met o.a. deze prachtige horloge!

Ro had eigenlijk de planning om de gordijnen op te hangen. Maar dit lukt hem niet, hij slaapt alleen maar. Mijn vader komt de nieuwe vaatwasser aansluiten en mijn schoonvader wil de gordijnen wel voor ons ophangen. Super lief!

’s Avonds heb ik geen energie meer om te koken. Snel naar de jumbo om nog wat last minute voedsel te halen. Sofie wil kant en klare pannenkoeken, Aron pizza uit de oven en ik maak een lekkere cheeseburger.

En het is natuurlijk 4 mei, samen met Aron zijn wij 2 minuten stil.

ZONDAG 

Zondag doen wij rustig aan. Ik heb weer een korte nacht gehad, omdat Aron nachtmerries had. Arm kind moet ook zoveel meemaken en hij is al zo gevoelig. Gelukkig hebben de kindjes wel een hele leuke dag ze spelen de hele dag buiten en binnen bij hun vriendjes.

Mijn schoonvader komt nog even de gordijnen op onze kamer ophangen. Ik ben echt blij met de keuze voor de gordijnen.

Ik had deze broodjes bij de Jumbo gekocht. Ze lagen met korting omdat ze bijna overdatum waren. Ik neem vaak dit soort producten mee in verband met verspilling en omdat producten vaak nog goed zijn.

’s Avonds eten wij mijn favoriete soep, pompoensoep! Zo lekker en past ook wel bij dit weer.

Op naar een nieuwe week! 

Facebook Comments

Share this post