Happy momlife

IMG_1330
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #94 – Denemarken!

HAPPY MONDAY! Het is maandag en daarom tijd voor een nieuw weekoverzicht. Afgelopen week waren wij in Denemarken voor een vakantie. Mijn ouders zijn in juni 30 jaar getrouwd en namen ons ons mee naar Denemarken. Heerlijk om even bij te komen zo na de verhuizing. 

MAANDAG

Wat een heerlijk uitzicht fijn om zo wakker te worden!

Na het ontbijt gingen wij richting Givskud Zoo in Billund. Een super leuke dierentuin.

Wij begonnen de route met de dino’s dit vonden vooral onze kinderen heel erg tof!

Zo lief! Soof is opeens zo groot geworden haha!

Fleur vond het ook erg leuk! Dieren zijn bij kleine kinderen altijd goed volgens mij. In het park had je een speelweide waar ook de geitjes liepen.

En dit was misschien wel het hoogtepuntje van Sofie. Sven van Frozen mocht ze voeren, hoe leuk?!

DINSDAG

Dinsdag was het tijd voor het hoogte punt van Aron! Eindelijk hij vraagt er al een aantal jaren om.

In het park lopen ook prinsessen en deze prinsessen praten dus gewoon Nederlands! Hoe leuk is dat?

Dit meisje is echt dol op pretparken en attracties zo leuk om te zien!

Qua lego deco viel het mij een beetje tegen ik had er meer van verwacht. Maar voor de kindjes was het goed.

Dit was ook leuk gedaan! Een miniatuur versie van heel veel grote plekken waaronder Nederland!

WOENSDAG 

Wij konden twee dagen naar Legoland en dat zal ik ook iedereen aanraden. De tweede dag was namelijk veel relaxter. Ik ging samen met mijn nichtje in deze attractie. Ik heb er echt een hekel aan, maar het viel mij deze keer erg mee.

Dit dappere meisje kon niet wachten tot ze in de achtbanen kon! Ze durft echt alles en ik moet daar soms nog een beetje aanwennen haha!

DONDERDAG

Dinsdag besloten wij na de lunch naar Ribe te gaan het oudste stadje van Scandinavië. Het is er echt zo mooi! Terwijl mijn ouders en de kinderen kerken bekeken liepen wij een stukje de straatjes in om wat foto’s te maken.

Kijk hoe leuk dit soort straatjes heb je daar heel veel!

En dit heb je op elke hoek wel! Heerlijk ijs. Fleur kon er geen genoeg van krijgen. Bestelde ik eerst geen apart ijsje voor haar deed ik het later wel.

Robert loopt hier achter onze nieuwe buggy, hij is dus ook ideaal voor lange mensen!

VRIJDAG

Vrijdag ochtend ga ik met mijn moeder en zus een boodschap doen en besluit ik nog een magneet mee te nemen. Ik wil van iedere plek waar wij heen gaan een magneet meenemen omdat dit nu op onze koelkast past haha!

Ook neem ik nog een kaartje mee voor ons vakantiedagboek van Elma van Vliet.

Bij één van de winkels hebben ze zelfs een kerst afdeling. Heerlijk!

Eindelijk een brievenbus gevonden voor de kaartjes!

’s Middags besluiten wij nog een ijsje te gaan eten. Ik neem softijs met gesmolten marshmallow! HEAVEN! haha ik ben echt een zoetekauw en kan dit wel waarderen. De wafeltjes worden hier trouwens zelf gebakken zo lekker!

En natuurlijk nog een foto van de kleinkinderen voor oma. allemaal op hun eigen manier haha!

ZATERDAG

Om 8 uur rijden wij weer richting Nederland om eerst te stoppen bij de DM store haha! De luiers zijn bijna op. Ook neem ik nog fruitreepjes mee en knijpfruitjes voor Fleur.

Ik had cadeautjes voor onderweg, maar op de heenweg had ik dit niet nodig. Op de terugweg wel, want ze zijn er klaar mee. Gelukkig zorgt het voor voldoende vermaak onderweg.

Ook dit meisje krijgt een klein cadeautje! Een hondje.

Onderweg in Duitsland besluiten wij te gaan eten om de vakantie af te sluiten. Een lekkere curryworst mit pommes voor mij! Hierna nemen wij afscheid van elkaar en gaat ieder zijn eigen weg/tempo naar huis. Dankjewel papa en mama voor deze leuke vakantie! <3

Al snel na het eten valt dit meisje in slaap, ze ligt iedere keer zo lief te slapen haha!

Tegen half 4 zijn wij thuis heerlijk! De kindjes gaan direct spelen en wij pakken uit en doen een boodschap. Het is gek om in het nieuwe huis thuis te komen.

’s Avonds eten wij linzensoep alleen wil het eten bij mij niet echt lukken. Ik kreeg namelijk een MEGA koortslip op mijn hele onderlip waardoor ik niks warms naar binnen kon brengen.

ZONDAG

Zondagochtend beginnen wij met rommelen in huis. Er staan wat klusjes op de planning maar doen het vooral rustig aan. Voor Sofie zet ik haar verjaardagscadeau in elkaar. Hij is van Petit Amelie

Kijk hoe tof! Hij staat nu nog beneden en komt binnenkort naar Soof haar kamertje.

’s Avonds maak ik een nieuw recept voor kitchenmom.nl. Ik zag een lekker recept op een foodblog en heb hem aangepast naar hoe wij hem vast en zeker lekker vinden. Robert noemde het een Nederlandse nasi haha!

Ziet er goed uit hé? Het was ook echt lekker!

Na het eten mocht Aron lekker buitenspelen en deed ik de meisjes alvast onder de douche. Aron speelt sinds wij thuis zijn alweer buiten met zijn vriendjes. Het is echt een hele goede keus geweest om hier heen te verhuizen. HEt doet zoveel voor hun ontwikkeling <3.

Facebook Comments

Share this post