Happy momlife

ebc31add-7835-4f00-b6e1-9b96655973cd
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #92 – Wij zijn verhuisd!

Happy Monday! Het is maandag en een nieuwe week is inmiddels begonnen. Afgelopen week stond voor ons in het teken van verhuizen en ziektekiemen ha! Maar die zijn getackeld en de spullen zijn over. Tijd voor een nieuw begin. 

MAANDAG

Maandag is Sofie jarig! Hoera nu is ze echt vier! Van ons krijgt ze een heel mooi poppenhuis van Petit Amelie. Hij moet nog in elkaar maar gaat zeker heel mooi staan op haar nieuwe kamer.

Als Sofie en Aron op school zijn gaan Fleurtje en ik naar het nieuwe huis toe. Er worden rolgordijnen geleverd dus ik moet wel thuis zijn.

Hele mooie rolgordijnen waar ik nog meer over ga vertellen de komende tijd.

Fleur speelt ondertussen in het bedje van Baby Björn. Echt ideaal dit bedje ik gebruik om hem voor dutjes on the road en als box als wij ergens zijn waar het handig is.

Na schooltijd gingen wij naar de HEMA voor een campagne die ik moest doen en een taartje voor Soof haar verjaardag!

Een vriendin kon niet op Soof haar verjaardag komen, maar kwam nog even cadeautjes brengen. Ik stuurde een filmpje terug waarop Soof dankjewel zei.

DINSDAG

Dinsdagochtend begin ik weer in het nieuwe huis. Ik wacht op een levering en Fleurtje speelt ondertussen in de woonkamer.

Super handig om de witte voegen nog even bij te stippen. Ik moet nog een heleboel maar dat doe ik wel als ik terug bent van vakantie.

WOENSDAG

Ojee ziek kind! Sofie is alweer ziek. Ik heb nu besloten om een bloedonderzoek te laten doen en een gehele check. Ze heeft zo vaak koorts, is zo zwak en het zit mij niet lekker.

Ik moet naar het nieuwe huis, omdat er iets geleverd wordt. Sofie plant ik op een stoel en Fleur speelt lekker. Tussendoor ben ik maar wat voegen gaan doen haha! Wat een verschil hé? Ik heb verschillende getest en ga mijn mening in een aparte blog met jullie delen.

Fleur ontdekt de helm haha zo lief!

Aron gaat lezen bij mijn schoonmoeder en nieuwe kleding halen voor tennis.

Wanneer wij weer thuis zijn komt mijn vriendin nog even langs met Soof haar naamsgenootje voor haar verjaardag. Ze bloeit er even weer van op <3

’s Avonds is het inpaktijd! Ik begin met de kelderkast en binnen no time heb ik hem ingepakt. Hopelijk gaat de rest ook zo makkelijk.

DONDERDAG

Donderdag maak ik blijkbaar helemaal geen foto’s. Soof is nog ziek en ik begin ook ziek te worden bah en het komt ook helemaal niet uit. Ik besluit mijn rust te nemen om hopelijk het ergste voor te zijn.

VRIJDAG 

Donderdagavond ben ik goed ziek en slaap ik de hele avond. Kak! Want eigenlijk moet ik nog een heleboel inpakken.. Vrijdag zit ik bijna de hele dag in het nieuwe huis. Eerst voor de monteur van KPN voor het internet, uiteindelijk hebben wij nu besloten het abbonement nog te ontbinden, omdat ik werk technisch er niks mee kan.. Daarna komen er ook mensen om wat dingen in ons huis te repareren. Gelukkig komen ze allemaal bijna tegelijk en kan ik daarna even gaan slapen.

En als ik net thuis ben komt ons nieuwe gasfornuis! Ik kan in ieder geval koken.

Als ik Aron van school heb gehaald ga ik op verjaardag bij een vriendje. Ons nieuwe huis zit in de wijk waar een aantal van mijn vriendinnen wonen en ik heb nu al gemerkt dat dit super fijn is. (Iets met de billendoekjes ingepakt hebben..)

Aron vindt het leuk om er te spelen en te snoepen. Na dit feestje is het tijd voor tennisles en moeten wij zijn bed nog op halen.

Als avond eten maak ik broodjes met beenham en teveel honing mosterd saus. Ik voel mij steeds beter. Dat moet ook, want ik moet nog een heleboel inpakken die avond.

ZATERDAG

Zaterdagochtend staat onze oude buurman om half 8 voor de deur, tijd om in te pakken om te gaan verhuizen! YES! Ik heb echt 4 weken uitgekeken naar dit moment.

Voor ik het weet staat het huis vol met onze eigen spulletjes. En ons bed? Ik kan er direct wel liggen.

Voor de klussers/verhuizers haal ik een lekker gebakje hebben ze wel verdient!

Ik heb nog zoveeel te doen… Geluk is Jelmer er die weet overal orde in te scheppen. Wij wonen nu bijna 2 jaar niet meer naast elkaar, maar als ik buren kon uitzoeken dan waren het hun wel geweest.

Lunch tijd! De voorkamer staat er dus wij kunnen allemaal lekker zitten.

tussendoor ben ik met van alles bezig en haal ik de meisjes op. Soof is opeens weer heel ziek en moet echt bij ons zijn. Ik denk dat ze erg gevoelig is voor alle onrust en spanningen.

Onze gordijnen voor boven komen pas deze week, maar tot die tijd redden wij ons wel. Alleen Fleur heeft het er moeilijk mee die is een donkere kamer gewend. Gelukkig slapen ze zaterdagavond heel snel.

Verhuizen is goed voor de lijn mensen, mijn blijvende onderkin is inmiddels weg haha!

Om half 10 zitten wij eindelijk op de bank. Tijd voor een borrel 😉

ZONDAG 

Zondagochtend kunnen de kinderen niet meer wachten om buiten te spelen. Snel kleding aan en naar buiten.

Mijn ouders komen ondertussen onze nieuwe eetkamertafel brengen. Ik moet nog even goede foto’s maken maar hij is echt mooi geworden!

En mijn vader hangt deze planken op. Het lijkt zo tof!!

De kinderen spelen ondertussen buiten en zijn veel bij mijn vriendin. Om beurten komen ze een keer thuis om wat te vertellen.

Samen naar de speeltuin achter het huis!

Fleur speelt en slaapt tussendoor dat gaat prima zo.

Om 5 uur is Ro klaar, Aron en ik halen patatjes op. De laatste ongezonde maaltijd haha!

Na het eten lekker op hun eigen kamers spelen. Wat een geluk dit! <3 Aron zijn kamer moeten wij nog afmaken, maar dat doen wij na onze vakantie.

fleurtje speelt ook lekker! Het traphekje moet nog geplaatst worden.

En ook dit meisje is lekker aan het spelen! <3

De rest van de avond ben ik bezig met opruimen.

Tot volgende week! Al weet ik nog niet wanneer hij online komt ivm onze vakantie en ik niet weet of het internet wel goed werkt. 

Facebook Comments

Share this post