Persoonlijk

Moments of joy #9 – Negenmaandenbeurs

Happy monday iedereen! Ook deze week staat er weer een weekoverzicht klaar op mijn blog. Een drukke week voor mijn gevoel met een mislukte geslachtsbepaling en natuurlijk de negenmaandenbeurs

Net als de rest van Nederland had ik ook een kamergotchi. En ik mocht aftrappen met Wilders. Hij hield het niet lang voor, maar daarna werd het niet veel beter. Ik kreeg namelijk Mark Rutte.

Het is vakantie en we gaan er samen op uit. Even naar de supermarkt om wat boodschappen te halen.

Dit was o.a. een onderdeel van de boodschappen.

Aron kreeg een cadeautje van mij. Het is een setje van SES Dino opgraven. Hij moest het helemaal beitelen en dan kwam er een dino kop uit. Heel erg leuk en zeker een aanrader.

Dinsdag maak ik geen foto’s, maar hebben wij de mislukte geslachtsbepaling. Ons kleintje lag niet heel handig waardoor de vrouw twijfelde. Deze week gaan wij opnieuw.

Op naar Groningen om Robert op te halen van zijn werk en even ergens een broodje te eten. Daarna gaan wij nog even een sport winkel in voor schoenveters voor Robert, maar we komen uiteindelijk terug met schoenen voor Aron haha.

Dit zij Aron zijn nieuwe schoenen, stoer hé! Helemaal zwart en van nike.

Vanaf de zijkant lijkt mijn bolletje best groot, maar eigenlijk valt het nog heel erg mee haha! Het is wel echt een bolletje en je ziet duidelijk waar mijn baarmoeder nu zit.

Woensdag middag date ik met Aron. Sofie is bij mijn ouders en wij spelen een paar uurtjes bij het Doe-museum.

Nog even een ijsje en wat drinken. Het is heerlijk om alleen tijd te hebben met de kindjes.

Woensdag voel ik me echt goed en dat is ook te zien! Heerlijk om steeds meer goede dagen te hebben.

Donderdag is het een lange dag. Ik ga richting Amsterdam voor de negenmaandenbeurs. Samen met Carmelina. Ik zit om iets voor 9 in de trein vanaf Groningen. 

Ik ben verliefd geworden op de nieuwe kinderwagen va Quinny en deze zal dan ook hoogst waarschijnlijk hier in huis komen dit jaar.

Carmelina en ik hebben wederom weer tijd te kort. We kletsen veel met merken en er komt een hele boel leuks aan. Samen bloggen is fijn! Tussendoor dus even snel een broodje naar binnen werken.

Bij netflix drinken we een kopje thee en koffie en snoep ik een beetje teveel van de nougat. We besluiten daar dat het klaar is en gaan op zoek naar friet om daarna richtig de auto te lopen.

Ik kwam er achter dat ik nog helemaal niks op social media had geplaatst. Tijd voor een foto!

Ik ben dol op deze combi en dol op het blouseje. Deze kan ook de hele zwangerschap weer dragen.

Vrijdag geef ik een uurtje dansles. Er zijn vier kindjes en we maken er dus een leuke les van. Ik ben de hele vrijdag niks waard. Ik was gisteren pas om kwart voor 12 thuis en mijn hele lichaam doet zeer. Ik lig de rest van de dag op de bank.

Ook zaterdag heb ik het nog zwaar. We beginnen de ochtend dan ook lekker op de bank. Lekker knuffelen met mijn mini die later die dag uit logere gaat.

Ik plaatste gisteren ook een shoplog online van de negenmaandenbeurs. Welke kleur zou hier onder zitten?

Ik ben zo dankbaar dat ik voor de derde keer zwanger mag zijn en dat ik het voor de tweede keer bewust en vanaf het begin mee mag maken.

De kindjes zijn bij opa en oma en wij ploffen op de bank met wat lekkers. Mmmm! ‘S avonds gaan wij uit eten met Robert zijn voetbal team en ploffen we nog even bij een vriend neer.

Zondag is een rustige dag. Ro en ik worden wakker rond 11 uur en ik krijg daarna een ontbijtje op bed. Lief! We kijken wie is de mol terug en halen daarna onze mini’s weer op. De rest van de zondag maak ik foto’s voor mijn blog en ruimen wij wat op in huis.

Op naar een nieuwe week. Hoe was jullie week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Marijke

  Mooi dat je wat meer goede dagen hebt. Die kinderwagen is inderdaad heel erg mooi! Wij hebben ook een quinny, bevalt fantastisch!

  27/02/2017 at 8:34 am
 • Reply Jessica

  Wat leuk zo een dino uitgraaf set! Zat er een leuke dino in?

  28/02/2017 at 11:32 am
 • Leave a Reply