Happy momlife

img_7114
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of joy #86

HAPPY MONDAY! Eindelijk is er weer een weekoverzicht. Het grappige is, vanaf het moment dat ik stopte met het maken van mijn weekoverzichten had ik zoveel leuke dingen om te delen haha! Na een pol op instagram besloot ik hem weer terug te brengen. Kan ik jullie direct meenemen in de leuke periode die er aan komt! 

MAANDAG

Goedemorgen! Dit meisje is eindelijk wakker na een lange nacht. Weekendjes wegWeekendjes weg zijn ook heel erg vermoeiend toch?

In de ochtend ga ik samen met mijn zus naar de lidl toe om boodschappen te doen. Het scheelt echt enorm veel geld opeens. Vandaag gaan wij weer.

’s Middags nog even naar de coop voor mijn moeder, om koffie te halen. Wat een weertje hé?

’s Avonds heb ik weer een behandeling bij de Linestudio. Naast dat het iets doet voor mijn lijf is het ook echt een uurtje ontspanning.

WOENSDAG

Dinsdag vergeet ik foto’s te maken OEPS! Wij krijgen in ieder geval leuk nieuws! Hopelijk kan ik hier volgende week meer over vertellen. ’s Ochtends heb ik afspraken voor mijn nieuwe bedrijf en ga ik even wegen en meten bij de Linestudio. Ik ben na 2 behandelingen 4 cm kwijt! Er is plek en ik ben zonder de meisjes dus ik besluit om even te gaan liggen.

Mijn ouders brengen tussen de middag de meisjes weer thuis. En Aron gaat na school weer met een vriendje spelen. Ik ga met de meisjes aan de wandel het is ook zulks lekker weer!

En er moeten ijsjes gehaald worden natuurlijk! Soof kiest deze uit.

Dit jasje scoorde ik bij de wibra zo leuk hé?

DONDERDAG

Donderdag ochtend ben ik druk met werken. ’s Middags ligt Fleur “lekker” te slapen. Arme schat moet ik wakker maken om de deur uit te gaan.

Ze is constant niet fit, ik zeg tijd voor de lente! Beetje wazige foto wel…

’s Middags komen onze vriendjes eten. De beide papa’s zijn de deur uit, dus samen patatjes eten.

Elke keer als Ro weg is dan heb ik mevrouw op hobbel… Arm kind, zo dol op haar papa!

VRIJDAG

Yes! Mijn gezicht werd smallers, altijd fijn om te zien.

Mmm! Ik maak lekkere burrito’s met kipgehakt en allerlei groente. Het recept komt binnenkort online op kitchenmom.nl

Tijd voor ontspanning. Er gebeurt vrijdag zoveel dat mijn hoofd over loopt met inspiratie en ik hoop stiekem dat het door gaat haha!

ZATERDAG

Tijd om een heleboel spullen naar de stort te brengen. Het is zo fijn om zoveel spullen weg te kunnen doen hé.. Ontspullen moet je echt doen!

Net voor de middag even wat eten scoren voor de lunch. De rest van de dag ruimen wij een heleboel op.

ZONDAG

Op naar de ikea om vloeren te bekijken en nieuwe meubels te bekijken. Aron kiest dit bed uit, handig zegt hij al ze vriendjes langskomen.

Fleur wil een kamer vol knuffels denk ik! Haha de schat <3

Daarna gaan wij op bezoek bij mijn vriendinnetje en haar vriend. Ze zijn gaan samenwonen en wij gaan hun huis bezichtigen.

Dit was mijn week! Volgende week ben ik er weer met hopelijk goed nieuws. Duimen jullie mee? 

Facebook Comments

Share this post