Happy momlife

img_4994
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #85 – De laatste?

Happy Monday! Het is maandag en normaal gesproken staat er nu weer een weekoverzicht voor jullie klaar. Nu was ik gisteren met mijn weekoverzicht bezig en kwam ik niet verder dan 14 foto’s. Tijd om misschien wel te stoppen met mijn weekoverzicht… 

Al 85 weken deel ik mijn weekoverzicht en daarvoor plaatste ik hem ook al een lange periode. Heel leuk natuurlijk, maar mijn leven lijkt momenteel niet zo enerverend te zijn en ik vergeet ook gewoon veel foto’s te maken. Toen ik bezig was met deze blogpost besloot ik er over na te denken en de cijfers eens te bekijken.

Mijn weekoverzicht is een goed gelezen blog iedere week, daarom besloot ik een tijdje terug er toch mee door te gaan. Maar ik merk dat ik er niet aan denk, ik vergeet foto’s te maken OEPS! Daarom heb ik het op nieuw bekeken en besloten te stoppen met mijn weekoverzichten voor nu. Misschien dat ik tegen de zomer de weekoverzichten weer op pak, maar voor nu niet.

Wat komt er voor terug?

Ik ga heus nog wel kijkjes in mijn leven delen. Ik heb daarom besloten zo nu en dan een Plog (foto blog) met jullie te delen. Dit zal dan gaan over 1 of 2 dagen van een bepaalde week. Bijvoorbeeld als er iets leuks gepland staat. Wanneer dit online komt zal afwisselend zijn. Ik ga het gewoon even een tijdje aan kijken om te zien of het loopt en of ik er zelf voldoening uit haal.

YouTube 

Ik krijg ook regelmatig de vraag waar mijn YouTube video’s blijven. Ik ben zelf aan het nadenken hoe ik hier vorm aan wil geven. Daarnaast weet ik ook niet of het wel iets voor mij is. Ik vind het filmen heel erg leuk, maar ik weet het niet. Voor nu is het dus nog even stil op YouTube, maar ik kom terug. Ik moet alleen nog even bedenken in welke vorm.

Genoeg stof weer om over na te denken. Vanaf deze week dus geen weekoverzichten meer, maar af en toe en dagboekje van een bepaalde dag. 

Liefs. 

Facebook Comments

Share this post