Happy momlife

img_4878
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #84

Happy Monday! Het is maandag tijd voor een nieuw weekoverzicht. Afgelopen week begon het normale leven weer en was ik veel alleen met de kindjes. Ook voelde ik mij niet helemaal lekker en liet Sofie mij (ons) goed schrikken. 

MAANDAG 

Maandag is Aron nog vrij, dus met z’n drietjes brengen wij Sofie even weg.

Daarna wil ik een boodschap doen, maar ik zie opeens een grote rookwolk richting ons huis trekken. Ik pak snel wat boodschappen en ga samen met Aron richting huis om alle ramen en deuren dicht te doen. Op een gegeven moment is de rook zo erg dat ik de overburen niet eens meer kon zien. Er bleek een schuurtje in de brand te staan.

Lunchtijd! Ik ben weer begonnen met Weight Watchers en vind dit soort lunches helemaal geen straf.

Heerlijk! Ik ben bang dat mijn draagmomenten bijna ten einde zijn. Zo jammer! Ik heb Fleur namelijk vanaf de kraamweek gedragen.

’s Middags halen wij onze vriendjes even op van school. Hun ouders moeten werken en wij wonen er toch dichtbij. Gezellig! Ze spelen allemaal de hele tijd op de nintendo.

Ik maak ondertussen foto’s met dit kleine monstertje. Wat een heerlijk kind is het ook!

’s Avonds moet ze spugen, zo sneu! Weer mee naar beneden en lekker knuffelen.

Ze blijft de hele avond onrustig en ook de nacht is een drama. Ik denk dat wij 2 uurtjes slaap hebben gehad…

DINSDAG

Mijn nagels zijn weer voorzien van een nieuwe laag gel lak. Goede manier ook om niet nagel te bijten.

’s Avonds kijken Ro en ik de eerste vier afleveringen van Judas. Goede serie!

WOENSDAG 

Woensdagochtend eerst even wandelen met de meisjes.

Ik heb een nieuwe theepot en die vul ik twee keer per dag met groene thee. Goede manier om voldoende te drinken op een dag.

Ik ben de hele week niet fit, daardoor komen er ook weinig foto’s in dit overzicht. Ik ben moe, en voel me gewoon niet lekker. Ik doe het daarom ook rustig aan. Dit kan gelukkig ook aangezien ik al voor de hele maand januari had geschreven.

DONDERDAG 

Zo schattig! Fleurtje heeft een knipje in en ze laat hem zitten. Ziet er zo deftig uit haha!

Tijd voor aan laagje make-up daar knap ik vaak al wat van op. Herkenbaar?

Oh mupske! Ze is zo dol op haar haas, als ze hem ziet krijgt haar haas altijd een flinke knuffel.

Ook maak ik een lekker recept voor kitchenmom.nl ik eet er eentje op en de rest doe ik in de vriezer. Het recept staat al online.

Om kwart over 6 slaapt dit meisje al! Ze is kapot.. ben benieuwd hoe dit straks gaat als ze naar de basisschool mag.

VRIJDAG 

Wij besluiten met de bus naar zwemles te gaan, ik ben nog steeds niet fit en het weer is vies. Een heel avontuur voor Soof haha!

Omdat wij vroeg zijn duiken wij eerst nog even de lidl in. Hier ziet u een boos meisje die niet nog meer donuts in haar zak mocht doen….

En dan is het tijd voor zwemles. Sofie vindt haar zwemlessen echt heel erg leuk en geniet er ook enorm van. Of nou ja zwemles, het is peuter survival en ze leren overleven in het water. Dit heeft Sofie na de les ook daadwerkelijk geprobeerd toen ze zonder zwemjasje en zwemjuf het diepe bad in sprong. Een paar enge seconde voor haar en mij, maar uiteindelijk kwam het goed en hielp de badjuf haar weer naar boven. Ze was flink overstuur en is daarna het water nog in gegaan met de zwemjuf om een goede ervaring te hebben. Vrijdag gaan we gewoon weer naar de survival les, hopelijk gaat het goed.

ZATERDAG

Kan iemand dit meisje van net 16 maanden even stop zetten? Inmiddels zit ze constant boven op de eetkamer tafel..

Wij hebben een mega relaxt weekend en doen op wat huishoudelijke klusjes na helemaal niks. HEERLIJK!

ZONDAG 

Zondag doen wij de hele dag zo min mogelijk. Aan het einde van de middag ga ik richting Assen om sushi te eten met een vriendin. Lekker even bijkletsen en geen mama zijn.

Na het eten loop ik weer richting de bus om naar huis te gaan. Ik vind reizen dus heerlijk ik kom dan helemaal tot rust. Herkenbaar?

Op naar een nieuwe spannende week! 

Facebook Comments

Share this post