Happy momlife

img_4033
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #82

Happy Monday! De laatste maandag van 2018 en ook mijn laatste weekoverzicht van 2018. Zal ik er volgend jaar weer mee door gaan? Of hebben jullie wel genoeg gezien van ons/mijn leven? Afgelopen week deed ik het rustiger aan, omdat ik lichte hersenschudding heb opgelopen. 

Maandag

Ik krijg ieder jaar geld van mijn Nana en hiervan koop ik dan een uitbreiding op mijn Blond Amsterdam verzameling. Dit jaar ging ik voor de Unicorn snoeppot. Die moest natuurlijk gevuld worden en de oudste twee mochten iets lekkers uitzoeken om er in te stoppen.

De kindjes gaan met mijn schoonouders mee. Ik voel mij heel slecht en blijk een hersenschudding te hebben. Wel moet ik even aan het werk ik heb namelijk een call voor een samenwerking. Daarna ga ik samen met Fleur even lekker slapen.

Als wij beide wakker zijn en de boel hebben opgeruimd gaan wij op de fiets richting mijn zus. Wij besluiten met de bakfiets te gaan, zo kan Ro ook een biertje nemen.

Bij mijn zus aangekomen voel ik mij weer heel slecht. Gelukkig is mijn zus doktersassistente en helpt ze mij met de pijnstillers haha!

Als iedereen er is gaan wij het eten voorbereiden. Wij gaan pizzarette doen en gourmetten. Zo lekker!!

En daarna is het tijd voor cadeautjes. De kinderen krijgen allemaal heel veel leuk speelgoed! En ook wij worden verwend. Ik krijg een mooie trui/jurk, een ovenwant van Blond Amsterdam, en een spelletje. Zo leuk!

DINSDAG 

Eerst kerstdag! Cadeautjes onder de. boom zo gezellig. De kindjes zijn lekker verwend en ook Ro en ik kregen leuke cadeaus. Ik kreeg van Ro een houten bak om mijn blog spullen in te bewaren, drie paar toffe sokken, just dance voor op de nintendo Switch en volgens mij was dit het haha! Zo leuk allemaal.

De kinderen gaan direct samen aan de gang met het uitpakken van de playmobil. Sinds wij dit kochten voor Sofie kan ze heerlijk spelen.

Terwijl de kindjes spelen bereiden Ro en ik ons ontbijt voor. Niet te uitgebreid, maar wel met favoriete lekkernijen.

ik maak onder andere deze blueberry pancake muffins. Lekker!

Als het ontbijt er in zit maak ik een nieuwe schaaltje voor op tafel. Anders komt hij nooit leeg haha!

Geen tijd om te rusten vandaag. Ik moet namelijk het diner van ’s avonds voorbereiden. Ik heb het voorgerecht op mij genomen. En bedenk ook iets voor de kinderen.

Kijk! Deze trui kreeg ik van mijn ouders voor kerst, leuk met een letherlook legging eronder en mijn nieuwe Dr. Martens!

Dit tutje wil daarna ook op de foto. Ze heeft een trui en rokje aan van Zeeman en ik vind hem zo leuk!

De mannen spelen nog een spelletje op de nintendo, dus ik begin aan de puzzel. Alleen heb ik weinig concentratie en kom ik niet heel ver.

Als Fleur weer wakker is gaan wij richting mijn oom en tante voor het kerstdiner.

Rond 5 uur duik ik de keuken in. Ik maak een garnalen cocktail met Griekse yoghurt. Een gezonde variant dus! En een carpaccio, maar daar hoef ik weinig voor te doen.

Tadaa! Beide erg lekker!

De meisjes vallen uiteindelijk in slaap waardoor wij nog langer blijven hangen. Altijd gezellig, maar nu wel wat zwaarder. Ik heb de hele dag een pet op tegen de prikkels.

WOENSDAG 

Tijd voor tweede kerstdag. Ik voel mij niet heel goed, maar heb wel zin in lekker eten. Wij gaan brunchen bij Van der Valk.

Sofie eet een beetje en rent daarna alleen maar heen en weer en maakt allerlei vriendjes. Leuk!

Ook dit popje vindt het leuk. lekker eten en beetje rondlopen. Uiteindelijk valt ze in de buggy in slaap.

En Jos Tiper is ook aanwezig! Wij hebben hem al op een aantal feestjes gezien en hij is zo leuk met kinderen.

Mijn schoonmoeder maakt deze foto van de twee oudsten, lief he! Sofie is meer onder de indruk van de kerstman dan van Sinterklaas.

Als wij thuis komen val ik in slaap en slaap ik een paar uurtje. Op een gegeven moment heeft Ro de soep klaar en eten wij dit samen op. Als de kindjes slapen kijken wij een film. Of nou ja doen een poging. Wij lenen de Harry Poter DVD’s van mijn neefje en willen voor het einde van Ro zijn vakantie alle delen gezien hebben.

DONDERDAG

ik maak donderdag weinig foto’s. Wij moeten alle vier bijkomen van de kerstdagen. Ro is weer aan het werk. Fleur is pas om half 11 wakker haha! Dikke slaapkop!

Aron heeft nieuwe schoenen van mijn ouders gekregen zijn ze niet tof?!

De kindjes spelen de hele dag heerlijk samen met de Playmobil! Als uitzondering mag het beneden tijdens de vakantie.

VRIJDAG

Dit meisje besloot weer even lekker uit te slapen. Volgens mij was het vrijdagochtend 10 uur haha!

Na het doen van de boodschapjes neem ik een zak oliebollen mee. Zo lekker!

Sh*t! De apothekerskast valt uit de kast hoe dan?! Fleur haar voetje komt er onder terecht zo sneu.

Ondertussen zijn de oudste twee lekker aan het verven, zo relaxt deze dagen tussen kerst en oud en nieuw.

En de ellende gaat nog even door. Fleur haar handje komt tussen de deur. Het valt gelukkig mee en na wat tranen speelt ze weer verder.

Ik ben ondertussen kapsalon aan het maken. Zo lekker! Normaal maak ik het met kipfilet, nu een keer met shoarma.

Tamara vroeg hoe het mijn pilea gaat, nou hij leeft nog!

ZATERDAG

Zaterdag is een rustige dag. Wij doen even wat boodschapjes voor oud & nieuw en daarna relaxt iedereen. Ook ik doe weer een dutje. Het gaat steeds beter met mijn hoofd, zolang ik maar rust neem. ’s Avonds kijken ro en ik deel 3 van Harry potter.

ZONDAG

Fleur heeft last van haar tandjes waardoor ze al vanaf 06:00 uur wakker is. Gelukkig spelen alle kinderen heel lief ’s ochtends waardoor de ochtend niet te zwaar is haha! Zo’n lekker relaxt dagje!

Facebook Comments

Share this post